Το blog, για τους λόγους που βιώνουμε προσωπικά, οικογενειακά και κοινωνικά, αλλάζει την κύρια κατεύθυνσή του και επικεντρώνεται πλέον στην Κρίση.
Βασική του αρχή θα είναι η καταπολέμηση του υφεσιακού Μνημονίου και όποιων το στηρίζουν.
Τα σχόλια του Κρούγκμαν είναι χαρακτηριστικά:
...Άρα βασιζόμαστε τώρα σε ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να «πεθάνει στη λιτότητα» προκειμένου να πληρώσει τους ξένους πιστωτές της, χωρίς πραγματικό φως στο τούνελ.Και αυτό απλώς δεν πρόκειται να λειτουργήσει....[-/-]....οι πολιτικές λιτότητας οδηγούν την οικονομία σε τόσο μεγάλη ύφεση που εξανεμίζονται τα όποια δημοσιονομικά οφέλη, υποχωρούν τα έσοδα και το ΑΕΠ και ο λόγος του χρέους προς το ΑΕΠ γίνεται χειρότερος.

Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2008

Ήλιος της Βεργίνας, WIPO και σκοπιανο-τουρκική πρόκληση.

(κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση)

Ακόμα να αντιδράσει κάποιος αρμόδιος φορέας για το θέμα της χρήσης του 16άκτινου ήλιου από την Σκοπιανό-τουρκική εταιρεία όπως μας αποκάλυψε ο Vasko Gligorijević και μας το μετέφερε πριν καν βγει στην δημοσιότητα από τα Ελληνικά και Σκοπιανά ΜΜΕ?
Τόσο δύσκολο είναι να επέμβει το Ελληνικό κράτος και νά κάνει χρήση των κανονισμών του οργανισμού World Intellectual Property Organization (WIPO) όπου έχει καταχυρωθεί ως Ελληνικό Έμβλημα?

Να τους το υπενθυμίσω όπως μου το υπενθύμισε φίλος του blog.
Έφτιαξα και σχετική φωτογραφία και παραθέτω και τους σχετικούς ηλεκτρονικούς συνδέσμους.
Αναζήτηση στη βάση δεδομένων του WIPO με state -> Greece, μας βγάζει τρία αποτελέσματα.
Πρόκειται για πλήρως κατοχυρωμένα εθνικά σύμβολα της Ελλάδας και τα Σκόπια πρέπει να τηρούν τους διεθνείς κανόνες, ανεξάρτητα από την εκπεφρασμένη διαφωνία τους. Ανεξάρτητα από το ιδιοκτησιακό καθεστώς της εταιρείας, υπάρχει διεθνής υποχρέωση για την προστασία ενός κατοχυρωμένου ελληνικού συμβόλου.
Θα αντιδράσει κάποιος αρμοδίως;

UPDATE (18 Νοεμ 2008)
Ευχαριστώ το troktiko -και όποιο άλλο blog ή website - για την αναδημοσίευση του παρόντος νήματος.

UPDATE (21 Οκτ 2009)
Ανανεώθηκαν οι ηλεκτρονικοί σύνδεσμοι.

6 σχόλια:

  1. Σιγά μην ασχοληθεί η Μπακογιάννη και ο Χατζηγάκης με το θέμα. Ας είναι καλά ο Τατούλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ZZZZZZZZZZ....
    (μην ενοχλείτε τους κοιμωμένους)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επειδή ξέχασα να το αναφέρω στο αρχικό μου σχόλιο (για το οποίο ευχαριστώ για την ξεχωριστή ανάρτηση), οι "αντιρρήσεις" της ΠΓΔΜ που σημειώνονται στο σχολιασμό κάτω από κάθε κατοχύρωση, δεν έχουν καμιά βάση, δεν παράγουν κανένα αποτέλεσμα και διατυπώθηκαν πριν την επικύρωση της ενδιάμεσης συμφωνίας (για την οποία ο κ. Μιλόσοσκι είπε πως προσφεύγουν μόνο για το άρθρο 11, επομένως δέχονται όλα τα άλλα, άρα και το θέμα των συμβόλων).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φτιάξε τους συνδέσμους για τους ήλιους.

    http://www.wipo.int/cgi-6te/guest/ifetch5?ENG+SIXTER+15-00+41271595-KEY+256+0+517+F-ENG+5+5+1+25+SEP-0/HITNUM,B+CC%2fGR+

    http://www.wipo.int/cgi-6te/guest/ifetch5?ENG+SIXTER+15-00+41271595-KEY+256+0+516+F-ENG+4+5+1+25+SEP-0/HITNUM,B+CC%2fGR+

    http://www.wipo.int/cgi-6te/guest/ifetch5?ENG+SIXTER+15-00+41271595-KEY+256+0+515+F-ENG+3+5+1+25+SEP-0/HITNUM,B+CC%2fGR+

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευχαριστώ ανώνυμε για τα καινούργια λινκς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία θα περιέχουν Greekenglish, ύβρεις, μειωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς δεν θα αναρτώνται.