Το blog, για τους λόγους που βιώνουμε προσωπικά, οικογενειακά και κοινωνικά, αλλάζει την κύρια κατεύθυνσή του και επικεντρώνεται πλέον στην Κρίση.
Βασική του αρχή θα είναι η καταπολέμηση του υφεσιακού Μνημονίου και όποιων το στηρίζουν.
Τα σχόλια του Κρούγκμαν είναι χαρακτηριστικά:
...Άρα βασιζόμαστε τώρα σε ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να «πεθάνει στη λιτότητα» προκειμένου να πληρώσει τους ξένους πιστωτές της, χωρίς πραγματικό φως στο τούνελ.Και αυτό απλώς δεν πρόκειται να λειτουργήσει....[-/-]....οι πολιτικές λιτότητας οδηγούν την οικονομία σε τόσο μεγάλη ύφεση που εξανεμίζονται τα όποια δημοσιονομικά οφέλη, υποχωρούν τα έσοδα και το ΑΕΠ και ο λόγος του χρέους προς το ΑΕΠ γίνεται χειρότερος.

Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2010

Πρόεδρος ΠΑΣΟΚ Γ.Α.Παπανδρέου:Η πρόταση για δημοψήφισμα είναι η ξεκάθαρη δική μας διαχωριστική γραμμή από τη Δεξιά.


«Η πρόταση για δημοψήφισμα είναι η ξεκάθαρη δική μας διαχωριστική γραμμή από τη Δεξιά. Δικό μου πολιτικό στοίχημα είναι ότι δεν πιστεύω στα παλαιά πρότυπα ηγετών. Ο 21ος αιώνας απαιτεί ηγέτες που θα αγωνίζονται για την εμβάθυνση της δημοκρατίας και τη συνειδητή συμμετοχή των ενημερωμένων πολιτών. Αυτή είναι η δική μου δημοκρατική παράδοση που πηγάζει από τις δημοκρατικές παραδόσεις του ΠΑΣΟΚ. Αυτός είμαι και αυτός θα είμαι»,   διακήρυξε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ την 12/6/2008 με θέμα το...Ευρωσύνταγμα!!!

Ti λέει σήμερα ως Πρωθυπουργός ;
Ότι η Δεξιά του Σαμαρά: ΟΧΙ στο Δημοψήφισμα.

Πηγή: Εφημερίδα το ΠΑΡΟΝ(15-6-2008)

4 σχόλια:

  1. Αυτή η ανάρτηση " http://www.opengov.gr/ypes/?p=342 Διευκρινίσεις για τη διαβούλευση" υπήρχε από την αρχή ή μήπως την ανάρτησαν πρωτοχρονιάτικα;

    Καλή χρονιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ουτε στο μικρο του το νυχακι δεν φτανει τελικα τον πατερα του ο george o junior. Μα να μην υπαρχει ουτε ενας πραγματικα πατριωτης πολιτικος για πρωθυπουργος. Τι κατάντια ειναι αυτη ολοι τους λαγομια, νεοταξιες, ξενοδουλοι, οπαδοι της πολυπολιτισμικοτητας και προσκυνημενοι !!

    Απο τον εναν σιχαμενο πρωθυπουργο πεφτουμε στον αλλο σιχαμενο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και ο Σαμαρας τελικα αποδεικνυεται απογοητευση.
    Περιμενα οτι η ΝΔ με τον Σαμαρα αρχηγο θα ηταν μια πραγματικα δυνατη και ξεκαθαρη πατριωτικη αντιπολιτευση.

    Τελικα μουφα και η ΝΔ του Σαμαρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία θα περιέχουν Greekenglish, ύβρεις, μειωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς δεν θα αναρτώνται.