Το blog, για τους λόγους που βιώνουμε προσωπικά, οικογενειακά και κοινωνικά, αλλάζει την κύρια κατεύθυνσή του και επικεντρώνεται πλέον στην Κρίση.
Βασική του αρχή θα είναι η καταπολέμηση του υφεσιακού Μνημονίου και όποιων το στηρίζουν.
Τα σχόλια του Κρούγκμαν είναι χαρακτηριστικά:
...Άρα βασιζόμαστε τώρα σε ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να «πεθάνει στη λιτότητα» προκειμένου να πληρώσει τους ξένους πιστωτές της, χωρίς πραγματικό φως στο τούνελ.Και αυτό απλώς δεν πρόκειται να λειτουργήσει....[-/-]....οι πολιτικές λιτότητας οδηγούν την οικονομία σε τόσο μεγάλη ύφεση που εξανεμίζονται τα όποια δημοσιονομικά οφέλη, υποχωρούν τα έσοδα και το ΑΕΠ και ο λόγος του χρέους προς το ΑΕΠ γίνεται χειρότερος.

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2007

ΟΤΑΝ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

του Υποστρατήγου ε. α K. Χ. Κωνσταντινίδη, 20.02.2007

OTAN ο Λόγος βιάζεται -ακόμη και μέσα στα πανεπιστήμια- και η αμφισβήτηση ποινικοποιείται, τότε η Δημοκρατία έχει δραπετεύσει.

OTAN η πολιτική εξουσία αφήνει τα προβλήματα άλυτα γιατί φοβάται «το πολιτικό κόστος», τότε ο τόπος βουλιάζει στα αδιέξοδα, την σύγκρουση και την ανωμαλία.

OTAN οι κυβερνήσεις επί δεκαετίες συνεργάζονται με τους γνωστούς-αγνώστους κουκουλοφόρους που τρομοκρατούν τους πολίτες , τότε δεν κυβερνά το κράτος, αλλά το παρακράτος.

OTAN τα θεσμικά όργανα παραβιάζουν κατάφωρα τους θεσμούς και τους Νόμους, τότε η Πολιτεία βαδίζει προς την αναρχία.

OTAN τα κόμματα έχουν μεταβληθεί σε συντεχνιακές συμμορίες που καταληστεύουν τον τόπο και αδιαφορούν για το γενικό καλό αλλά μόνον για την επανεκλογή τους, τότε η Δημοκρατία πάει περίπατο.

OTAN η Παιδεία έχει καταρρεύσει με απεργίες, καταλήψεις, διάλυση κ.α και τα Πανεπιστήμια μας είναι ουραγοί παγκοσμίως, τότε το Έθνος βαδίζει προς την παρακμή.

OTAN το μεταπρατικό Πολιτικό και Οικονομικό Κατεστημένο στερείται αρχών, αξιών και φιλοπατρίας και ξεπουλά τα εθνικά θέματα και τον πολιτισμό αυτού του τόπου για μιά χούφτα δολάρια, τότε αυτός ο τόπος σώζεται μόνον με Λαϊκή Επανάσταση και την φιλοπατρία των Ελλήνων

OTAN η χώρα κυβερνάται με φαυλότητα πάνω από μισό αιώνα από τρεις εξουσιαστικές οικογένειες, τότε το μόνο που απομένει είναι ο εξοστρακισμός τους με την ψήφο του λαού και ο αποκλεισμός τους από την πολιτική.

OTAN η άρχουσα τάξη με τα αντιλαϊκά Συντάγματα της περιφρονεί την λαϊκή κυριαρχία, και ποτέ δεν διεξάγει δημοψήφισμα για να ακουσθεί η φωνή του λαού , τότε ο τόπος έχει επείγουσα ανάγκη για ʼμεση Δημοκρατία.

OTAN στα δύο κόμματα εξουσίας ηγούνται «πρόβατα σε λαό λεόντων» ενδοτικοί, με μοναδικό προσόν το «όνομα» και ο μεν πρώτος ευθύνεται για την προδοσία του σχεδίου Αννάν και ο άλλος για την άνευ όρων στήριξη της μονόπλευρης «τουρκολάγνας» πολιτικής του, τότε και οι δύο είναι δοσίλογοι και πρέπει να λογοδοτήσουν για πράξεις που εγγίζουν τα όρια της προδοσίας.

OTAN η υπουργός εξωτερικών της χώρας γόνος της τρίτης εξουσιαστικής οικογένειας που είπε ότι :«σε δέκα χρόνια ουδείς θα θυμάται το όνομα Μακεδονία» χειρίζεται τα εθνικά μας θέματα κατά τρόπο χαζοχαρούμενο και σύμφωνα με τα συμφέροντα των ΗΠΑ, Η.Β, Ε.Ε και των γειτόνων μας, τότε η χώρα βαδίζει προς βέβαιον ακρωτηριασμό.

OTAN η χώρα μας είναι η πλουσιότερη χώρα στον κόσμο με φυσικές πλουτοπαραγωγικές πηγές (ήλιο, θάλασσα, ορυκτά, πετρέλαιο, ουράνιο, κλίμα κ.α) και το εξουσιαστικό και κλεπτοκρατικό κατεστημένο την έχει χρεοκοπήσει, τότε πρέπει να φέρουμε έναν λαϊκό ηγέτη και μια λαϊκή εξουσία για να φτιάξει τα πράγματα.

OTAN τα ελεγχόμενα ΜΜΕ εν συνεργασία με το εξουσιαστικό κατεστημένο και το Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο διαβουκολεύουν και αποκοιμίζουν τον λαό, με προπαγάνδα, ψεύδη, κουτσομπολιά, παραχάραξη της αλήθειας, ψυχοφθόρα κηρύγματα, εγκληματικές και αντιπατριωτικές εκπομπές, τότε πρέπει να ξυπνήσουμε από το λήθαργο και ν’ αντιδράσουμε.

OTAN η χώρα έχει υποστεί εισβολή και κατοχή από ορδές λαθρομεταναστών τους οποίους οι 300 πολιτικάντηδες τους νομιμοποιούν για ψηφοθηρία, είναι βέβαιον ότι αυτή η χώρα αλώθηκε εκ των έσω και πολύ σύντομα θ’ αλλάξει αφεντικά, κουλτούρα και ταυτότητα.

OTAN όλοι οι γείτονες μας διεκδικούν Ελληνικά εδάφη, και παραχαράσσουν την ένδοξη Ιστορία μας και το κατεστημένο δεν διεκδικεί τίποτα και συνεχώς ενδίδει στις ιταμές προκλήσεις των άλλων και των «συμμάχων», τότε αυτός ο λαός οδηγείται είτε σε πόλεμο είτε σε ταπείνωση και καταστροφή.

OTAN ένας ιστορικός λαός, όπως ο Ελληνικός, έχασε την ανδρεία του, την λεβεντιά του , το φιλότιμο του, τις ιστορικές του ρίζες, τις διαχρονικές του αξίες, την αυτοπεποίθηση του και βόσκει «δίκην προβάτων» στο λιβάδι της υπερκατανάλωσης, της μαζοποίησης και της παγκοσμιοποίησης, τότε αυτός ο λαός έχει χάσει τον προσανατολισμό και βαδίζει προς αυτοκαταστροφή.

OTAN υπάρχουν -υποτίθεται- «Έλληνες» που λησμόνησαν τους ποταμούς αίματος, τις γενοκτονίες, τις εθνοκαθάρσεις, τους τιτάνιους αγώνες της φυλής μας για λευτεριά, τα μύρια δεινά της μακραίωνης δουλείας στον πιο άξεστο και κτηνώδη δυνάστη και τώρα τον εκθειάζουν και τον ωραιοποιούν, τότε τρίζουν τα κόκκαλα των Ελλήνων Ηρώων και οι ζώντες πρέπει να στιγματίσουν τους τουρκολάγνους.

OTAN οι πνευματικοί άνθρωποι του τόπου -με πρώτη την Ακαδημία Αθηνών- έχουν πέσει σε λήθαργο και σε πλήρη αφασία προς χάριν πολιτικών και οικονομικών συμφερόντων και του βολέματος τους, τότε οι νέοι πρέπει να ξεσηκωθούν και ν’ αντισταθούν.

OTAN όλα αυτά τα κακά και φοβερά συμβαίνουν στον τόπο και καταπατάται η Δημοκρατία, και ανανέωση του πολιτικού σκηνικού δεν γίνεται, και οι νέοι περιθωριοποιούνται, και αυτονομούνται, και η χώρα πέφτει σε αναρχία, και κανείς δεν εφαρμόζει τους Νόμους -όπως συμβαίνει σήμερα- τότε ο λαός επιβάλλεται να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.

OTAN το διεφθαρμένο Ελληνικό Κατεστημένο απαξίωσε το Κοσμοϊστορικό ΟΧΙ και την Εθνική Αντίσταση και δεν έφτιαξε ούτε ένα μνημείο, και ντρέπεται για την Ελληνική του καταγωγή, απεναντίας έχει κάνει μνημεία του Εβραϊκού Ολοκαυτώματος, τότε ο λαός αυτός δικαιούται να σαρώσει αυτές τις αφελληνισμένες κυβερνήσεις.

OTAN το εξουσιαστικό κατεστημένο διέπραξε το μεγαλύτερο οικολογικό έγκλημα και με την άφρονα και αγοραία πολιτική του κατέστρεψε το φυσικό θαυμάσιο περιβάλλον της Αττικής, βυθίζοντας το Λεκανοπέδιο στα δηλητηριώδη αέρια, τότε ο λαός πρέπει να δράσει για να επαναφέρει την ισορροπία.

OTAN κόμμα εξουσίας που διεκδικεί και πάλι να κυβερνήσει παρέδωσε τη χώρα στα Καζίνα για να κάνουν οι «εκλεκτοί » αφαίμαξη του Ελληνικού λαού και το ξέπλυμα μαύρου χρήματος, τότε αυτό το κόμμα πρέπει να αυτοδιαλυθεί.

OTAN ένας λαός ζει με δανεικά και γίνεται θύμα των τοκογλύφων τραπεζιτών, τότε η δουλεία αυτού του λαού είναι επι θύραις.

OTAN το κράτος αντί να εξυπηρετεί τους πολίτες, γίνεται τύραννος τους και τους καταληστεύει προς όφελος της πλουτοκρατίας, τότε το κράτος αυτό είναι κατοχικό.

OTAN η συμμορία με τα πλοκάμια στην εξουσία στην οικονομία και στα ΜΜΕ, σε συνεργασία με την ξένη μαφία δηλητηριάζει και σκοτώνει εν ψυχρώ την νεολαία μας με τα ναρκωτικά, τότε πρέπει να ξεκινήσει ένα μαζικό κίνημα να τους σαρώσει.

OTAN το κράτος είναι διαβρωμένο απο το Ιουδαιοχριστιανικό παρακράτος και το τελευταίο δημιουργεί φυγόστρατους και άγαμες-στέρφες νέες μοναχές αντί για μητέρες, τότε η κατάσταση θυμίζει την προ της Αλώσεως της Πόλης εποχή.

OTAN ένας λαός δέχεται αδιαμαρτύρητα να του καταστρέφουν την γλώσσα -την μητέρα των γλωσσών- τότε αυτός ο λαός αλλοτριώνεται και αυτοχειριάζεται.

OTAN τα πάντα καταρρέουν, εμείς οι απλοί πολίτες δεν πρέπει να μένουμε αμέτοχοι, διότι αυτό ισοδυναμεί με προδοσία. Η φιλοπατρία δεν μετριέται με τα λόγια, αλλά με έργα και με αίμα.

Ο Θεόδωρος Ρούσβελτ, 26ος πρόεδρος των ΗΠΑ (1858-1919) είπε :
«Τα πράγματα που καταστρέφουν την Αμερική είναι η ευμάρεια με κάθε κόστος, η ειρήνη με κάθε κόστος, η ασφάλεια πρώτη αντί πρώτου του καθήκοντος, η αγάπη για μαλθακή ζωή, και η επιδίωξη για γρήγορο πλουτισμό»

Αυτά είναι που καταστρέφουν και την Ελλάδα σήμερον. Ας μιμηθούμε τον ήρωα της Ελληνικής Επανάστασης Θεόδωρο Κολοκοτρώνη που ορκίσθηκε στον εκπρόσωπο της Φιλικής Εταιρείας Δημ. Υψηλάντη:

« Δίνω για τον αγώνα, τα υπάρχοντα μου, τα παιδιά μου, το αίμα μου, την ζωή μου, ό,τι έχω και δεν έχω, τα πάντα»

και το έκανε. Κι’ όμως αγνόησε αυτόν τον ήρωα το βιβλίο ιστορίας του «Ελληνικού» Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων προς χάριν της Ελληνο-Τουρκικής φιλίας.

Εύγε αφέλληνες!!!

http://www.metanastis.com/OTAN_H_PATRIDA_KINDYNEYEI.htm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία θα περιέχουν Greekenglish, ύβρεις, μειωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς δεν θα αναρτώνται.