Το blog, για τους λόγους που βιώνουμε προσωπικά, οικογενειακά και κοινωνικά, αλλάζει την κύρια κατεύθυνσή του και επικεντρώνεται πλέον στην Κρίση.
Βασική του αρχή θα είναι η καταπολέμηση του υφεσιακού Μνημονίου και όποιων το στηρίζουν.
Τα σχόλια του Κρούγκμαν είναι χαρακτηριστικά:
...Άρα βασιζόμαστε τώρα σε ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να «πεθάνει στη λιτότητα» προκειμένου να πληρώσει τους ξένους πιστωτές της, χωρίς πραγματικό φως στο τούνελ.Και αυτό απλώς δεν πρόκειται να λειτουργήσει....[-/-]....οι πολιτικές λιτότητας οδηγούν την οικονομία σε τόσο μεγάλη ύφεση που εξανεμίζονται τα όποια δημοσιονομικά οφέλη, υποχωρούν τα έσοδα και το ΑΕΠ και ο λόγος του χρέους προς το ΑΕΠ γίνεται χειρότερος.

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2007

Πλαστογράφηση της Μακεδονικής Ιστορίας σε Επίσημο Επίπεδο

Οι Σκοπιανοί τα τελευταία χρόνια όπως έχω αναφέρει στο παρακάτω λινκ

http://www.macedoniaontheweb.com/forum/anti-greek-macedonia-propaganda/1138-propaganda-official-fyromian-web-sites.html#post37602

κλιμακώνουν σταδιακά τον αλλυτρωτισμό τους.
Χτες για πρώτη φορά παρουσιάζουν την επίσημη εκδοχή της ιστορίας τους μέσω του σαιτ του Υπουργείου εξωτερικών όπου μπορεί ο καθένας να διαβάσει την Πλαστογράφηση της Μακεδονικής Ιστορίας όπως σωστά το 1983 το διατύπωσε ο Νίκος Μάρτης.

http://www.mfa.gov.mk//default1.aspx?ItemID=291

Οι Σκοπιανοί αντιλαμβάνοντας ότι η Αμερικανική αλλά και η Ευρωπαική πίεση - πανέξυπνοι στο πολιτικό παιχνίδι - κατευθύνεται σε αυτόν που την αποδέχεται και αυτή είναι η εκάστοτε Ελληνική κυβέρνηση δείχνουν ανοιχτά ότι για αυτούς οι πολιτικοί στόχοι αλλά και οι ιδεολογικοί άξονες που έχουν βάλει από ιδρύσεως του τεχνικού τους κράτους, είναι σταθερά αμετάβλητοι.

στόχος τους ήταν, είναι και θα είναι η
  • η οικειοποίηση μέσω της πλαστογράφησης της Μακεδονικής ιστορίας
  • αναγνώριση μειονότητας
  • κατάληψη με οποιονδήποτε τρόπο των λεγόμενων «αλύτρωτων» Μακεδονικών εδαφών. Που σημαίνει συμμαχία με τον εχθρό του εχθρού μου.

1 σχόλιο:

Σχόλια τα οποία θα περιέχουν Greekenglish, ύβρεις, μειωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς δεν θα αναρτώνται.