Το blog, για τους λόγους που βιώνουμε προσωπικά, οικογενειακά και κοινωνικά, αλλάζει την κύρια κατεύθυνσή του και επικεντρώνεται πλέον στην Κρίση.
Βασική του αρχή θα είναι η καταπολέμηση του υφεσιακού Μνημονίου και όποιων το στηρίζουν.
Τα σχόλια του Κρούγκμαν είναι χαρακτηριστικά:
...Άρα βασιζόμαστε τώρα σε ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να «πεθάνει στη λιτότητα» προκειμένου να πληρώσει τους ξένους πιστωτές της, χωρίς πραγματικό φως στο τούνελ.Και αυτό απλώς δεν πρόκειται να λειτουργήσει....[-/-]....οι πολιτικές λιτότητας οδηγούν την οικονομία σε τόσο μεγάλη ύφεση που εξανεμίζονται τα όποια δημοσιονομικά οφέλη, υποχωρούν τα έσοδα και το ΑΕΠ και ο λόγος του χρέους προς το ΑΕΠ γίνεται χειρότερος.

Παρασκευή 16 Μαΐου 2008

Νέες Πινακίδες κυκλοφορίας της ΠΓΔΜ

Από φέτος οι Σκοπιανοί ξεκίνησαν την αντικατάσταση πινακίδων κυκλοφορίας με την παρακάτω σχέδιο ........Άραγε τελικά οι Ελληνικές αρχές επιτρέπουν την είσοδο σε αυτοκίνητα που φέρουν την πινακίδα με την ένδειξη ΜΚ ?

1 σχόλιο:

  1. Το MK είναι δυστυχώς ο διεθνός αναγνωρισμένος 2-ψήφιος κωδικός του κράτους των Σκοπίων και MKD ο τριψήφιος κωδικός. Οπότε η αναγραφή του στις πινακίδες δεν είναι απευκταία αλλά υποχρεωτική με βάση τους κανόνες για τα αυτοκίνητα που εισέρχονται σε ξένη χώρα!
    Το θέμα είναι ότι ακριβώς δίπλα (για να μην υπάρχει ίσως καμία αμφιβολία) έχουν γράψει ολογράφως Macedonia! Αυτό είναι απαράδεκτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία θα περιέχουν Greekenglish, ύβρεις, μειωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς δεν θα αναρτώνται.