Το blog, για τους λόγους που βιώνουμε προσωπικά, οικογενειακά και κοινωνικά, αλλάζει την κύρια κατεύθυνσή του και επικεντρώνεται πλέον στην Κρίση.
Βασική του αρχή θα είναι η καταπολέμηση του υφεσιακού Μνημονίου και όποιων το στηρίζουν.
Τα σχόλια του Κρούγκμαν είναι χαρακτηριστικά:
...Άρα βασιζόμαστε τώρα σε ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να «πεθάνει στη λιτότητα» προκειμένου να πληρώσει τους ξένους πιστωτές της, χωρίς πραγματικό φως στο τούνελ.Και αυτό απλώς δεν πρόκειται να λειτουργήσει....[-/-]....οι πολιτικές λιτότητας οδηγούν την οικονομία σε τόσο μεγάλη ύφεση που εξανεμίζονται τα όποια δημοσιονομικά οφέλη, υποχωρούν τα έσοδα και το ΑΕΠ και ο λόγος του χρέους προς το ΑΕΠ γίνεται χειρότερος.

Τετάρτη 23 Ιουλίου 2008

Gracias Panama

O Παναμάς, που μέχρι πρόσφατα έκανε χρήση της συνταγματικής ονομασίας της γείτονος στις διμερείς τους σχέσεις, αλλάζει την πολιτική του έναντι των Σκοπίων.

O πρέσβης του Παναμά στην Ελλάδα, Αντόνιο Φωτις-Τακης Οτσόα, μετά τη συνάντηση που είχε με την υπ Εξωτερικών Ντ. Μπακογιάννη ανακοίνωσε ότι σε συνέχεια σειράς συζητήσεων σχετικά με την ΠΓΔΜ η κυβέρνηση του Παναμά διαβεβαιώνει την Ελλάδα ότι θα τηρεί τις σχετικές αποφάσεις των Ηνωμένων Εθνών για το όνομα αυτής της χώρας για διμερή και διεθνή χρήση.

Υπενθυμίζεται ότι από το 2002 μέχρι και πρόσφατα, ο Παναμάς στις διμερείς σχέσεις του με τα Σκόπια χρησιμοποιούσε το συνταγματικό όνομα της γείτονος.


Πηγή: ert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία θα περιέχουν Greekenglish, ύβρεις, μειωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς δεν θα αναρτώνται.