Το blog, για τους λόγους που βιώνουμε προσωπικά, οικογενειακά και κοινωνικά, αλλάζει την κύρια κατεύθυνσή του και επικεντρώνεται πλέον στην Κρίση.
Βασική του αρχή θα είναι η καταπολέμηση του υφεσιακού Μνημονίου και όποιων το στηρίζουν.
Τα σχόλια του Κρούγκμαν είναι χαρακτηριστικά:
...Άρα βασιζόμαστε τώρα σε ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να «πεθάνει στη λιτότητα» προκειμένου να πληρώσει τους ξένους πιστωτές της, χωρίς πραγματικό φως στο τούνελ.Και αυτό απλώς δεν πρόκειται να λειτουργήσει....[-/-]....οι πολιτικές λιτότητας οδηγούν την οικονομία σε τόσο μεγάλη ύφεση που εξανεμίζονται τα όποια δημοσιονομικά οφέλη, υποχωρούν τα έσοδα και το ΑΕΠ και ο λόγος του χρέους προς το ΑΕΠ γίνεται χειρότερος.

Σάββατο 12 Ιουλίου 2008

King of Hunza μέσω Turkish Airlines στα Skopje

Τις τελευταίες μέρες έχει κατακλυστεί το δυαδίκτυο για την περιβόητη επίσκεψη του Πακιστανού πρίγκιπα, Mir Gazanfar Ali Khan της φυλής Hunza που αυτοαποκαλείται απόγονος του … Μεγάλου Αλεξάνδρου.!!!!!

Ιδού μία φωτογραφία από την επίσκεψη του στα Σκόπια, όπου μπορούμε να παρατηρήσουμε τους Σλάβομακεδονιστές σε παράταξη να υποδέχονται τον πρίγκηψ , ο οποίος ήρθε με τις .....Turkish Airlines!!!




Επίσης κάτι σημαντικό σε ότι αφορά τους Χονσά. Το λεξικό Σούδα μας λέει ότι σημαίνει Χονσά....παρά Βουλγάροις οι κλέπται !!


Τα σχόλια αλλά και τα γέλια δικά σας.

6 σχόλια:

  1. κατάλαβαίνεις φίλε ακρίτα, πόσο ηλήθιοι και γραφικοί γίνονται οι καρατζαφέρηδες που εμφανίζονται με ένστολους "αρχαίους μακεδόνες" στα συλλαλητήρια;!

    Το ζήτημα είναι πολύ σοβαρό για να το διαχειρίζονται οι ανεγκέφαλοι του ΛΑΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με έχεις δει ποτέ φίλε μου να συνηγορώ σε τέτοιες "παραστάσεις" και "φιέστες" ?

    Δυστυχώς όμως πρέπει να αντιληφθούμε ότι η FYROM έχει ακροδεξιά κυβέρνηση και δεν πρέπει να πέφτουμε στις παγίδες του εθνικιστικού παραληρήματός της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καταλαβαίνεις φίλε «Ανώνυμε», πόσο ηλίθιος γίνεσαι, που δεν ξέρεις ούτε καν ορθογραφία, αλλά έχεις και «άποψη» για τον ΛΑ.Ο.Σ. και τον Καρατζαφέρη;

    Εκτός εάν και οι εύζωνοι της Προεδρικής Φρουράς, και τα συγκροτήματα παραδοσιακών χορών, και οι Κρητικοί και οι Ποντιακοί κ.ά. λαογραφικοί σύλλογοι, και οι ερασιτεχνικές ομάδες και ιστορικοί σύλλογοι (π.χ. Σπαρτιατικές Μόρες), άνθρωποι αφοσιωμένοι στην μελέτη και ανάδειξη του αρχαίου και νεώτερου Ελληνικού πολιτισμού, με συμμετοχή σε πλείστες όσες εκδηλώσεις, είναι «ηλίθιοι» και «γραφικοί».

    Ηλίθιοι δεν είναι οι Σκοπιανοί, πονηροί είναι που εκμεταλλεύονται την απουσία της «έξυπνης» και «σοβαρής» Ελλάδος. Αλλά είπαμε, το θέμα είναι πολύ σοβαρό για να το διαχειρίζεται ο ΛΑ.Ο.Σ. (είναι μήπως κυβέρνηση ο ΛΑ.Ο.Σ. και τού ζητάε ευθύνες για το Σκοπιανό; ) και οι εθνικιστές, πρέπει να το αφήσουμε να το διαχειρίζεται η «σοβαρή» και «υπεύθυνη» Μπακογιάννη, οι Κωστάκηδες και οι Μπραβογιωργάκηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμφωνώ φίλε ακρίτα, σε μας η ακροδεξιά είναι και πρέπει να μείνει περιορισμένη!

    Στην ΠΓΔΜακεδονίας είναι δυστυχώς καθεστώς και η Σλαβομακεδόνικη και η Αλβανική ακροδεξιά πλέον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κακέ ακροδεξιέ εθνικιστή σε παρακαλώ να αποφεύγεις τις προσωπικές επιθέσεις.

    Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βλακεια ειναι να εισαι Σλαβος και να παριστανεις τον αρχαιο Μακεδονα.
    Αν εισαι Ελληνας δεν μπορει να θεωρηθει βλακεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία θα περιέχουν Greekenglish, ύβρεις, μειωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς δεν θα αναρτώνται.