Το blog, για τους λόγους που βιώνουμε προσωπικά, οικογενειακά και κοινωνικά, αλλάζει την κύρια κατεύθυνσή του και επικεντρώνεται πλέον στην Κρίση.
Βασική του αρχή θα είναι η καταπολέμηση του υφεσιακού Μνημονίου και όποιων το στηρίζουν.
Τα σχόλια του Κρούγκμαν είναι χαρακτηριστικά:
...Άρα βασιζόμαστε τώρα σε ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να «πεθάνει στη λιτότητα» προκειμένου να πληρώσει τους ξένους πιστωτές της, χωρίς πραγματικό φως στο τούνελ.Και αυτό απλώς δεν πρόκειται να λειτουργήσει....[-/-]....οι πολιτικές λιτότητας οδηγούν την οικονομία σε τόσο μεγάλη ύφεση που εξανεμίζονται τα όποια δημοσιονομικά οφέλη, υποχωρούν τα έσοδα και το ΑΕΠ και ο λόγος του χρέους προς το ΑΕΠ γίνεται χειρότερος.

Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2008

Ο Γκρούεφσκι θα πάει σε δημοψήφισμα.....

....για το θέμα της ονομασίας. Δεν το αναφέρω επειδή το είπε σήμερα το απόγευμα στα πλαίσια της Μουσουλμανικής γιορτής του Ραμαζανιου και το έχει πει ξανά στο παρελθόν. Το υποστηρίζω διότι ότι λέει το ΠΡΑΤΤΕΙ και για αυτό τον σέβονται όχι μόνο οι σλαβομακεδόνες αλλά και οι αλβανοί.

Δεν είναι σαν τους δικούς μας τους κολοτούμπες . Ο Γκρούεφσκι μπορεί να είναι προβλέψιμος αλλά είναι και κάτι άλλο....ΝΤΟΜΠΡΟΣ στις πολιτικές του απόψεις. Όποιες απόψεις και εάν είναι αυτές και οι οποίες εκφράζονται μέσω του Σλαβομακεδονισμού και οι οποίες πολιτικές και ιδεολογικές αρχές είναι :

  • H παγίωση μετονομασίας της ελληνικής Μακεδονίας σε «αιγαιακή» και την προ­βολή της ως αλύτρωτης περιοχής και αναπόσπαστου τμήματος της FYROM.
  • Η ύπαρξη στην Ελλάδα «μακεδονικής μειονότητας», η οποία μάλιστα καταπιέζεται από τις ελληνικές αρχές.
  • Η οικειοποίηση των συμβόλων και γενικότερα της ελληνικής πολιτιστι­κής ιστορικής κληρονομιάς με επίκεντρο την Αρχαία Μακεδονία.

Σε ότι αφορά τον Τσερνέκοφσκι που τα ελληνικά ΜΜΕ τον παρουσιάζουν σαν μετριόφρων ξεχνάνε κάτι σημαντικό : η δημοτικότητα του ακολουθεί και την πορεία του κόμματος του.....9% και τάση προς τα κάτω!!!!

Ποιες πρέπει να είναι οι απαντήσεις σε αυτό ?

UPDATE(1 Οκτ 08:10)

Το MINA ( macedoniaonline.eu/index2.php?option=com_content&do_pdf=1&id=3767 ) έβγαλε και την επίσημη ανακοίνωση του σλαβομακεδονιστή πρωθυπουργού (με ώρα ο6:32!!!!!!!!) που πάνω κάτω λέει αυτά που είπε πριν την είσοδο του στο τζαμί των Σκοπίων. Ελπίζω οι κολοτούμπες πολιτικοί μας να μην τον υποτιμήσουν. Ο Γκρούεφσκι δεν είναι Σαακασβίλι όπως μερικοί γράφουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία θα περιέχουν Greekenglish, ύβρεις, μειωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς δεν θα αναρτώνται.