Το blog, για τους λόγους που βιώνουμε προσωπικά, οικογενειακά και κοινωνικά, αλλάζει την κύρια κατεύθυνσή του και επικεντρώνεται πλέον στην Κρίση.
Βασική του αρχή θα είναι η καταπολέμηση του υφεσιακού Μνημονίου και όποιων το στηρίζουν.
Τα σχόλια του Κρούγκμαν είναι χαρακτηριστικά:
...Άρα βασιζόμαστε τώρα σε ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να «πεθάνει στη λιτότητα» προκειμένου να πληρώσει τους ξένους πιστωτές της, χωρίς πραγματικό φως στο τούνελ.Και αυτό απλώς δεν πρόκειται να λειτουργήσει....[-/-]....οι πολιτικές λιτότητας οδηγούν την οικονομία σε τόσο μεγάλη ύφεση που εξανεμίζονται τα όποια δημοσιονομικά οφέλη, υποχωρούν τα έσοδα και το ΑΕΠ και ο λόγος του χρέους προς το ΑΕΠ γίνεται χειρότερος.

Τρίτη, 7 Οκτωβρίου 2008

Οι Σκοπιανοί ετοίμασαν και τοποθετούν άγαλμα του Φιλίππου Β’ στο Μοναστήρι

Ενώ το άγαλμα του Μέγα Αλέξανδρου παραμένει από το 1993 στις αποθήκες του Δήμου Αθηναίων, τα Σκόπια συνεχίζουν να ανεγείρουν αγάλματα αρχαίων Μακεδόνων. Μετά τον Μ. Αλέξανδρο στα Σκόπια, σειρά πήρε ο πατέρας του, ο Φίλιππος Β’, όπου άγαλμα του οι Σκοπιανοί σηκώνουν στο Μοναστήρι.

Απο το Σκοπιανό κανάλι Α1 και τον φιλλέλλην Vaislj Gligorovic παίρνουμε μία γεύση....

Σημειώνω ότι και τα δύο αγάλματα τα είχε υποσχεθεί ο Γκρούεφσκι το 2006 και όπως φαίνεται προχωράει κανονικά. Μένει άλλο ένα αυτό του Σαμουήλ. Θα τολμήσει ?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία θα περιέχουν Greekenglish, ύβρεις, μειωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς δεν θα αναρτώνται.