Το blog, για τους λόγους που βιώνουμε προσωπικά, οικογενειακά και κοινωνικά, αλλάζει την κύρια κατεύθυνσή του και επικεντρώνεται πλέον στην Κρίση.
Βασική του αρχή θα είναι η καταπολέμηση του υφεσιακού Μνημονίου και όποιων το στηρίζουν.
Τα σχόλια του Κρούγκμαν είναι χαρακτηριστικά:
...Άρα βασιζόμαστε τώρα σε ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να «πεθάνει στη λιτότητα» προκειμένου να πληρώσει τους ξένους πιστωτές της, χωρίς πραγματικό φως στο τούνελ.Και αυτό απλώς δεν πρόκειται να λειτουργήσει....[-/-]....οι πολιτικές λιτότητας οδηγούν την οικονομία σε τόσο μεγάλη ύφεση που εξανεμίζονται τα όποια δημοσιονομικά οφέλη, υποχωρούν τα έσοδα και το ΑΕΠ και ο λόγος του χρέους προς το ΑΕΠ γίνεται χειρότερος.

Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2008

Νέο ντελίριο σλαβομακεδονισμού με θέμα τον ήλιο της Βεργίνας.

Θυμάστε όλοι την ιστορία με τον Ήλιο της Βεργίνας που χρησιμοποιεί η Τουρκο-σκοπιανή αεροπορική εταιρεία στο μοναδικό της αεροπλάνο όπου σας είχαμε πει πριν καν το ανακαλύψουν τα blogs και τα sites .

Σας το υπενθυμίζω...



Εκτός από αυτό σας είχα πει ότι και οι Σκοπιανοί τα έχουν πάρει στο κρανίο μιας το θεωρούν προσβολή του...εθνικού τους σύμβολου διότι είναι σε μπλε φόντο.

Ο Meto Koloski , πρόεδρος των Σκοπιανών στις ΗΠΑ έδωσε την λύση όπου σε ένα ντελίριο Σλαβομακεδονισμού υποστήριξε ότι και η Βεργίνα σε μπλέ φόντο είναι και αυτή..... δικιά τους.!!!



(κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση)

Συγκεκριμένα ο Σκοπιανός είπε ότι .........."ο ήλιος σε κόκκινο φόντο σημαίνει ότι η Μακεδονία είναι σε πόλεμο , με μπλέ είναι σε....καιρό ειρήνης".

Έτσι μην εκπλαγείτε στο μέλλον οι Σκοπιανοί εκτός από το πανελλήνιο αρχαίο σύμβολο να κλέβουν και το copyright του μπλέ φόντου. 'Ηδη το χρησιμοποιούν σε αεροπλάνο τους όπως σας το αναφέραμε συνεργαζόμενοι με τους Τούρκους κατά παράβαση των κανονισμών του οργανισμού World Intellectual Property Organization (WIPO) όπου έχει καταχυρωθεί ως Ελληνικό Έμβλημα

Το Ελληνικό ΥΠΕΞ αλλά και η ΓΓ Εμπορίου ....ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ.


UPDATE (20:30)
Οι Σκοπιανοί της διασποράς -και του Meto Koloski-  συνεχίζουν τον σφετερισμό της Ελληνικής ιστορικής κληρονομιάς με την έκδοση πιστωτικών καρτών VISA όπου βάζουν για μία άλλη φορά το ήλιο της Βεργίνας κατά παράβαση των κανονισμών του οργανισμού World Intellectual Property Organization (WIPO) όπου έχει καταχυρωθεί ως Ελληνικό Έμβλημα
 

Φυσικά δεν λείπει ο Μ. Αλέξανδρος αλλά και ο ύπνος του Δικαίου από το Ελληνικό ΥΠΕΞ και την ΓΓ Εμπορίου. 

1 σχόλιο:

  1. Μα περιμενετε αντιδραση απο τους προδοτες του εβραιοελλαδισταν που κατεχει τον παναρχαιο ελληνικο χωρο; Το Μητσοτακαπουλαιικο δημιουργησε εκ του μη οντως το προβλημα με τους σκοπιανους κ περιμενετε η κορη Ν.Τ.Ο.Ρ.Α. να το λυσει; Αμ . δεν..Μονο οταν αφυπνιστει ο ελληνισμος θα διωξει αυτον τον ξενοδουλο και προδοτικο συμφερτο απο τον ΤΟΠΟ ΜΑΣ.
    ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία θα περιέχουν Greekenglish, ύβρεις, μειωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς δεν θα αναρτώνται.