Το blog, για τους λόγους που βιώνουμε προσωπικά, οικογενειακά και κοινωνικά, αλλάζει την κύρια κατεύθυνσή του και επικεντρώνεται πλέον στην Κρίση.
Βασική του αρχή θα είναι η καταπολέμηση του υφεσιακού Μνημονίου και όποιων το στηρίζουν.
Τα σχόλια του Κρούγκμαν είναι χαρακτηριστικά:
...Άρα βασιζόμαστε τώρα σε ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να «πεθάνει στη λιτότητα» προκειμένου να πληρώσει τους ξένους πιστωτές της, χωρίς πραγματικό φως στο τούνελ.Και αυτό απλώς δεν πρόκειται να λειτουργήσει....[-/-]....οι πολιτικές λιτότητας οδηγούν την οικονομία σε τόσο μεγάλη ύφεση που εξανεμίζονται τα όποια δημοσιονομικά οφέλη, υποχωρούν τα έσοδα και το ΑΕΠ και ο λόγος του χρέους προς το ΑΕΠ γίνεται χειρότερος.

Σάββατο, 29 Νοεμβρίου 2008

Συνταγή "Μακεδόνες γιουβαρλάκια"

Συνταγή "Μακεδόνες γιουβαρλάκια"

Εικόνα


Βασικά Συστατικά:
 •  5 κασόνια αρχαία ελληνική ιστορία (σε μορφή κιμά)
 • ½ βουλγαρική γλώσσα
 • ½ ψιλοκομμένα σέρβικα
 • ½ Μέγα Αλέξανδρο
 • 1 ολόκληρο ήλιο Βεργίνας
 • 700 γραμμάρια κυριλική γραφή
 • 300 χιλ. τόνοι αναβράζουσας ηλιθιότητας
 • 1 λαδωμένο παρατηρητήριο
 • 17 κουταλιές της σούπας μαϊντανό (βαλλιανάτο)

Οδηγίες:
 1. Παίρνουμε 25.713 τετραγωνικά χιλιόμετρα πρώην Γιουγκοσλαβίας, κατά προτίμηση βορείως της Ελλάδος και δυτικά της Βουλγαρίας. Στη συνέχεια ρίχνουμε με προσοχή βουλγαρική γλώσσα και ολίγα σέρβικα και τα ανακατεύουμε με την κουτάλα, ενώ σταδιακά αμολάμε μέσα την κυριλική γραφή γιά να δέσει το μείγμα.
 2. Σε κατσαρόλα με την αναβράζουσα ηλιθιότητα πετάμε 17 κουταλιές της σούπας μαϊντανό βαλλιανάτο και ανακατεύουμε καλά. Ταυτόχρονα πλάθουμε τον ήλιο της Βεργίνας έτσι ώστε να πάρει λίγο διαφορετικό σχήμα και να γίνουν λιγότερο μυτερές οι ακτίνες. Όταν τελειώσουμε πετάμε τον ήλιο στην κατσαρόλαν και ανακατεύουμε.
 3. Το μείγμα της κατσαρόλας το αμολάμε ομοιόμορφα στα 25.713 τετραγωνικά χιλιόμετρα στα οποία έχουμε ήδη στρώσει 5 κασόνια με κιμά αρχαίας ελληνικής ιστορίας και από πάνω τρίβουμε ολίγο από Μέγα Αλέξανδρο. Εάν θέλουμε προσθέτουμε 100 γραμμάρια από Νίμιτς.
 4. Τοποθετούμε την κατσαρόλα στην κατάψυξη γιά τα επόμενα 17 χρόνια μέχρι να "δέσει".

Μπορούμε να σερβίρουμε το πεντανόστιμο έθνικ φαγάκι μας με τη συνοδεία αντιεθνικιστικής κίνησης, οικολογικής παρέμβασης ή ντολμαδάκια Ελμπασάν. Γιά να μη στάξει στο πλάι, τυλίγουμε την κατσαρόλα με μιά εφημερίδα, κατά προτίμηση την Αυγή. Καλή σας όρεξη.

http://ass-watch.blogspot.com/2008/11/ass-kitchen.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία θα περιέχουν Greekenglish, ύβρεις, μειωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς δεν θα αναρτώνται.