Το blog, για τους λόγους που βιώνουμε προσωπικά, οικογενειακά και κοινωνικά, αλλάζει την κύρια κατεύθυνσή του και επικεντρώνεται πλέον στην Κρίση.
Βασική του αρχή θα είναι η καταπολέμηση του υφεσιακού Μνημονίου και όποιων το στηρίζουν.
Τα σχόλια του Κρούγκμαν είναι χαρακτηριστικά:
...Άρα βασιζόμαστε τώρα σε ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να «πεθάνει στη λιτότητα» προκειμένου να πληρώσει τους ξένους πιστωτές της, χωρίς πραγματικό φως στο τούνελ.Και αυτό απλώς δεν πρόκειται να λειτουργήσει....[-/-]....οι πολιτικές λιτότητας οδηγούν την οικονομία σε τόσο μεγάλη ύφεση που εξανεμίζονται τα όποια δημοσιονομικά οφέλη, υποχωρούν τα έσοδα και το ΑΕΠ και ο λόγος του χρέους προς το ΑΕΠ γίνεται χειρότερος.

Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2008

E-mail απο την Nina Gatzoulis σχετικά με την νέα διαφήμιση της πΓΔΜ στο CNN

Αγαπητοί μου συμπατριώτες,

Πολλοί από εσάς έχετε έρθει σε επαφή μαζί μου, εκδηλώνοντας την αγανάκτησή σας για την κάτωθι διαφήμιση της πΓΔΜ στο CNN:

http://www.macedonia-timeless.com/

Η διαφήμιση αυτή κόστισε περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να γράψουμε προσωπικά μηνύματα προς το Υπουργείο Εξωτερικών και να τα στείλομε με FAX και email στην κ. Μπακογιάννη.

Αυτή είναι η προσωπική ιστοσελίδα της κ. Μπακογιάννη: http://www.dorabak.gr/

Ο αριθμός του τηλεφώνου και του FAX είναι:
Τηλ: 210 9249487-9
Fax: 210 9249426

Η κ. Υπουργός έχει την εξής διεύθυνση webmail:
http://www.dorabak.gr/default.asp?pid=12&la=1

Επίσης υπάρχει και ένα link μέσω του οποίου θα μπορούσατε να απευθύνετε ερωτήσεις κατευθείαν στην Υπουργό, και προϋποτίθεται πως η κ. Μπακογιάννη θα απαντήσει. Είναι στην ίδια ιστοσελίδα αν πάτε κάτω δεξιά και φέρει τον τίτλο Live με την Ντόρα.

Όσο για το περιεχόμενο των γραμμάτων μας μπορούμε να ζητήσουμε από την κυβέρνηση της Ελλάδος για μια στάση πιο σκληρή έναντι των διαπραγματεύσεων. Δηλαδή τι είδους διαπραγματεύσεις μπορούν να υπάρξουν τώρα, και πόσο σοβαρά μπορεί κανείς να πάρει αυτές τις διαπραγματεύσεις όταν η πΓΔΜ προβαίνει σε τέτοιου είδους κινήσεις;

Επίσης τα γράμματά σας μπορείτε να τα στείλετε στη εξής διεύθυνση: GreekParliament@hec.greece.org η διεύθυνση είναι του Ελληνικού Κοινοβουλίου και θα το πάρουν όλοι οι Βουλευτές και Υπουργοί.

Έχει ιδιαίτερη βαρύτητα τα γράμματα να είναι προσωπικά και όχι ένα γράμμα τυποποιημένο.

Σας ευχαριστώ,
Nina GatzoulisSupreme
President of thePan-macedonian Association (USA)
E-mail: ninagatz@comcast.net
Tel: 603-742-0466
FAX (603) 617-2977.
Web: http://www.macedonia.info/
ΥΓ: Είμαι εδώ για κάθε βοήθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία θα περιέχουν Greekenglish, ύβρεις, μειωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς δεν θα αναρτώνται.