Το blog, για τους λόγους που βιώνουμε προσωπικά, οικογενειακά και κοινωνικά, αλλάζει την κύρια κατεύθυνσή του και επικεντρώνεται πλέον στην Κρίση.
Βασική του αρχή θα είναι η καταπολέμηση του υφεσιακού Μνημονίου και όποιων το στηρίζουν.
Τα σχόλια του Κρούγκμαν είναι χαρακτηριστικά:
...Άρα βασιζόμαστε τώρα σε ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να «πεθάνει στη λιτότητα» προκειμένου να πληρώσει τους ξένους πιστωτές της, χωρίς πραγματικό φως στο τούνελ.Και αυτό απλώς δεν πρόκειται να λειτουργήσει....[-/-]....οι πολιτικές λιτότητας οδηγούν την οικονομία σε τόσο μεγάλη ύφεση που εξανεμίζονται τα όποια δημοσιονομικά οφέλη, υποχωρούν τα έσοδα και το ΑΕΠ και ο λόγος του χρέους προς το ΑΕΠ γίνεται χειρότερος.

Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2009

Καινούργιο ρατσιστικό βίντεο από την κρατική τηλεόραση των Σκοπίων



Παρουσιάζει τα "Μακεδονοειδή" για μία άλλη φορά ως προγόνους της Λευκής Φυλής. Φυσικά όπως πάντα μιλάει ο "θεός των σλαβομακεδονιστών". Νομίζω ότι αυτά τα βίντεο πρέπει να πάρουν και την ανάλογη δημοσιότητα και από οργανισμούς που προστατεύουν με τόσο θέρμη τα "Μακεδονοειδή" στην Ελλάδα όπως το Human Rights Watch και φυσικά το λαλίστατο State Department που κάθε χρόνο μας τα πρίζουν με τις αναφορές τους για τους "προγόνους της Λευκής Φυλής".

UPDATE (26 Ian 2009)

O Vasιlije μεάφρασε όλο το απόσπασμα (στα αγγλικά) και το έβαλε στο youtube. Απολαύστε το φυλετικό ρατσισμό που υποβόσκει στο κρατίδιο των Σκοπίων.



Στα Ελληνικά


2 σχόλια:

  1. Αλήθεια αυτά τα video είναι της επίσημης πολιτείας? αυτά είναι δώρο Θεού (για να ταιριάζει και με το θέμα) για εμάς - τα σαΐνια μας θα μπορέσουν να ανοίξουν τα μάτια τους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εάν διαβάσεις τα καινούργια βιβλία που κυκλοφορούν στο δυαδύκτιο από τους Σκοπιανούς θα καταλάβεις ότι όλα κινούνται στο ίδιο πνεύμα: Απόσλαβοποίηση και Αυτοχθονισμός.

    Άρα όλα αυτά από κάπου βγαίνουν και σίγουρα είναι από το κράτος των Σκοπίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία θα περιέχουν Greekenglish, ύβρεις, μειωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς δεν θα αναρτώνται.