Το blog, για τους λόγους που βιώνουμε προσωπικά, οικογενειακά και κοινωνικά, αλλάζει την κύρια κατεύθυνσή του και επικεντρώνεται πλέον στην Κρίση.
Βασική του αρχή θα είναι η καταπολέμηση του υφεσιακού Μνημονίου και όποιων το στηρίζουν.
Τα σχόλια του Κρούγκμαν είναι χαρακτηριστικά:
...Άρα βασιζόμαστε τώρα σε ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να «πεθάνει στη λιτότητα» προκειμένου να πληρώσει τους ξένους πιστωτές της, χωρίς πραγματικό φως στο τούνελ.Και αυτό απλώς δεν πρόκειται να λειτουργήσει....[-/-]....οι πολιτικές λιτότητας οδηγούν την οικονομία σε τόσο μεγάλη ύφεση που εξανεμίζονται τα όποια δημοσιονομικά οφέλη, υποχωρούν τα έσοδα και το ΑΕΠ και ο λόγος του χρέους προς το ΑΕΠ γίνεται χειρότερος.

Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2009

Ο Ατάνας Παρίσης νέος ηγέτης στο εθνικιστικό κόμμα Ουράνιο Τόξο

Βέβαια το θέμα είναι παλιό και το πρωτοείπε το μακεδονικό blog "Το Μακεδονικό Ζήτημα Σήμερα" .
Εγώ απλά βάζω την φωτογραφία του Ατάνας με φόντο την σημαία της Βεργίνας (Σλαβομακεδονική version) για να σας δείξω ότι μπροστά του, ο πρώην Πάβλε Φιλιποφ Βοσκόπουλος είναι μαθητούδι στην ιδεολογία του Σλαβομακεδονισμού. Καλό βέβαια αυτό, ώστε να σταματήσουν και τα νεωτερίστικα παραμύθια που μας πούλαγε ο Φιλίποφ ότι τα έθνη ανακαλύφθησαν το 18ο αιώνα και μετά.
Ο νέος πρόεδρος του ΟΤ σαφέστατα μας δείχνει πόσο πιστεύει στην θεωρία του ψευδομακεδονισμού μιας και η σημαία της Βεργίνας είναι δίπλα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία θα περιέχουν Greekenglish, ύβρεις, μειωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς δεν θα αναρτώνται.