Το blog, για τους λόγους που βιώνουμε προσωπικά, οικογενειακά και κοινωνικά, αλλάζει την κύρια κατεύθυνσή του και επικεντρώνεται πλέον στην Κρίση.
Βασική του αρχή θα είναι η καταπολέμηση του υφεσιακού Μνημονίου και όποιων το στηρίζουν.
Τα σχόλια του Κρούγκμαν είναι χαρακτηριστικά:
...Άρα βασιζόμαστε τώρα σε ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να «πεθάνει στη λιτότητα» προκειμένου να πληρώσει τους ξένους πιστωτές της, χωρίς πραγματικό φως στο τούνελ.Και αυτό απλώς δεν πρόκειται να λειτουργήσει....[-/-]....οι πολιτικές λιτότητας οδηγούν την οικονομία σε τόσο μεγάλη ύφεση που εξανεμίζονται τα όποια δημοσιονομικά οφέλη, υποχωρούν τα έσοδα και το ΑΕΠ και ο λόγος του χρέους προς το ΑΕΠ γίνεται χειρότερος.

Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2009

Πάλι απειλές για την ζωή μου ρε καλόπαιδα του maknews ?


Αλήθεια οι Σλαβομακεδονιστές όπως ο Abecedar και η Vodenka τι γνώμη έχουν για το νέο παραλήρημα του συμπατριώτη τους ?
Ειδικά όταν κάποιος από αυτούς είναι και μέλος γνωστού διεθνίστικου πολιτικού κόμματος που ΔΗΘΕΝ μάχεται για ανθρώπινα δικαιώματα.
Φυσικά δεν περιμένω κάτι διαφορετικό από τον Lubi Uzunovski που στο παρελθόν έχει απειλήσει την ζωή των Ελλήνων της διασποράς με παρόμοιο τρόπο.

9 σχόλια:

  1. Επικοινωνείς άμεσα με τον πάροχο του server τους,με τον πάροχο του domain name τους και με την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος.Υποχρεούνται να σου δώσουν άμεσα την i.p. του pelagonia απο κεί και πέρα δεν είναι δύσκολο να βρεθεί το ονοματεπώνυμο του.Μην το αφίσεις έτσι ακόμη και αν δεν εννοεί τα γραφόμενα του,η απειλή παραμένει απειλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν είναι η πρώτη φορά που με απειλούν. Για αυτό τους καταγράφω και σε περίπτωση "ατυχήματος" όλα θα είναι στην διάθεση των αρχών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί βρε Ακρίτα ασχολείσαι με ηλίθιους κι αποτυχημένους; Γιατι χάνεις εργατοώρες για να ανοίξεις τα μάτια τους; Πιστεύεις ότι τους ενδιαφέρει η αλήθεια ή μήπως δεν ξέρουν Αγγλικά να διαβάσουν τις χιλιάδες πηγές που γελοιοποιούν τα ΗΛΙΘΙΑ επιχειρήματά τους;
    Το πρόβλημα της Ελλάδας ... ΔΕΝ είναι ούτε η κακογαμ...η Vodenka με τις αποτυχημένες Άλλες Διαδρομές, ούτε ο Pelagonia ούτε ο ΒΛΑΧΟΣ Uzunovski ... που ήταν ΟΥΖΟΥΝΗΣ και δεν είναι καν "ντόπιος".
    Ασχολήσου με τίποτα σοβαρά άτομα των οποίων οι επιλογές μετρούν κι όχι με αγράμματους, φανατικούς εθνικιστές που επενδύουν σε μία μακακία που εμπνεύστηκαν οι Βούλγαροι κι ο Τίτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δυστυχώς αυτοί οι "ηλιθιοι" και οι "αποτυχημένοι" όπως βλέπεις πλέον αρχίσανε τις παράπλευρες συμμαχίες όπως οι Γκρίζοι Λύκοι και δεν αμφιβάλω καθόλου ότι ο μεγάλος Καραμνλής δικαιώνεται όταν είχε πει πριν 17 χρόνια ότι...

    «Το επιχείρημα ότι η Ελλάδα υπερβάλλει, διότι τα μικρά Σκόπια δεν αποτελούν απειλή για την Ελλάδα… είναι αντιφατικό και επικίνδυνο, για να μην πούμε παράλογο… Αν τα Σκόπια δεν αποτελούν απειλή, αυτή τη στιγμή, κανείς δεν μπορεί να προβλέψει και να εγγυηθεί… ποιοι συνδυασμοί δυνάμεων θα προκύψουν, στο εγγύς ή στο απώτερο μέλλον, στα Βαλκάνια και στην ευρύτερη περιοχή… Τα κράτη δεν ζουν μόνο με το σήμερα. Πρέπει να θυμούνται και το χθες για να μη το ξαναζήσουν αύριο»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. makedonas82

    ο ακριτας έχει απόλυτο δίκιο...η ιστορία μας δεν είναι το χωράφι τους να την κάνουν ότι θέλουν...
    ο ακρίτας βλέπει μπροστά...έτσι πρέπει να κάνουμε όλοι για να επιβιώσουμε σε αυτους τους δυσκολους καιρούς...

    www.youtube.com/makedonas82

    TA ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. If this guy means what he says why he doesnt come to Macedonia to say it face to face!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε σεις μην βρίζεται. Πόσες φορές θα το πω.!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία θα περιέχουν Greekenglish, ύβρεις, μειωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς δεν θα αναρτώνται.