Το blog, για τους λόγους που βιώνουμε προσωπικά, οικογενειακά και κοινωνικά, αλλάζει την κύρια κατεύθυνσή του και επικεντρώνεται πλέον στην Κρίση.
Βασική του αρχή θα είναι η καταπολέμηση του υφεσιακού Μνημονίου και όποιων το στηρίζουν.
Τα σχόλια του Κρούγκμαν είναι χαρακτηριστικά:
...Άρα βασιζόμαστε τώρα σε ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να «πεθάνει στη λιτότητα» προκειμένου να πληρώσει τους ξένους πιστωτές της, χωρίς πραγματικό φως στο τούνελ.Και αυτό απλώς δεν πρόκειται να λειτουργήσει....[-/-]....οι πολιτικές λιτότητας οδηγούν την οικονομία σε τόσο μεγάλη ύφεση που εξανεμίζονται τα όποια δημοσιονομικά οφέλη, υποχωρούν τα έσοδα και το ΑΕΠ και ο λόγος του χρέους προς το ΑΕΠ γίνεται χειρότερος.

Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2009

Έγγραφο του 1903 για τους Μακεδονομάχους των Λευκαδίων

( κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση)




Το άρθρο είναι από την τοπική εφημερίδα του δήμου Ανθεμίων, δήμος κοντά στην Νάουσα. Ευχαριστώ τον Μακεδόνα Έλληνα που μου το έστειλε.

2 σχόλια:

  1. Αυτό το έγγραφο αφιερωμένο στους ψευτομακεδόνες γείτονες που παραχαράσουν την ιστορία των ντόπιων Μακεδόνων και στα φιλαράκια τους εντός ΕΛΛΑΔΑΣ...

    Ακρίτα συνέχισε το έργο σου,είμαστε δίπλα σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ειναι αραγε ο ιωαννης ζλατανης απο τα λευκαδια ο βανε ζλαταν απο την γκολεσανι?οι ημερομηνιες συμπιπτουν πως το εξηγεις?ειναι ο βουλγαρος που προδωσε τον αγρα η ελλην εφοροεπιτροπος. προβληματιστικα για το τι ειναι αληθεια τελικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία θα περιέχουν Greekenglish, ύβρεις, μειωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς δεν θα αναρτώνται.