Το blog, για τους λόγους που βιώνουμε προσωπικά, οικογενειακά και κοινωνικά, αλλάζει την κύρια κατεύθυνσή του και επικεντρώνεται πλέον στην Κρίση.
Βασική του αρχή θα είναι η καταπολέμηση του υφεσιακού Μνημονίου και όποιων το στηρίζουν.
Τα σχόλια του Κρούγκμαν είναι χαρακτηριστικά:
...Άρα βασιζόμαστε τώρα σε ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να «πεθάνει στη λιτότητα» προκειμένου να πληρώσει τους ξένους πιστωτές της, χωρίς πραγματικό φως στο τούνελ.Και αυτό απλώς δεν πρόκειται να λειτουργήσει....[-/-]....οι πολιτικές λιτότητας οδηγούν την οικονομία σε τόσο μεγάλη ύφεση που εξανεμίζονται τα όποια δημοσιονομικά οφέλη, υποχωρούν τα έσοδα και το ΑΕΠ και ο λόγος του χρέους προς το ΑΕΠ γίνεται χειρότερος.

Πέμπτη 19 Μαρτίου 2009

4oς Διεθνής Μαραθώνιος "Μέγας Αλέξανδρος"


Η οργανωτική Επιτροπή του Διεθνή Μαραθώνιου "Μέγας Αλέξανδρος" σας καλωσορίζει στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης.

Ο 4ος Διεθνής Μαραθώνιος "Μέγας Αλέξανδρος" θα διεξαχθεί στις 12 Απριλίου 2009 στη διαδρομή Πέλλα - Θεσσαλονίκη. Παράλληλα, την ίδια μέρα θα διεξαχθούν και Δρόμοι Υγείας 5Χλμ. και 10Χλμ.

Επισκεφτείτε τον ιστοχώρο μας για να πληροφορηθείτε σχετικά με:- Την ιστορία του αγώνα- Τα τελευταία νέα - Την πόλη της Θεσσαλονίκης- Την δήλωση συμμετοχής σας (μέχρι την Πέμπτη 9 Απριλίου 2009)

Θα περιμένουμε να σας υποδεχτούμε στους χώρους εκκίνησης του Μαραθωνίου και των αγώνων δρόμου 5 και 10 χλμ στις 12 Απριλίου 2009.
Σας ευχόμαστε να έχετε μία ευχάριστη περιήγηση!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία θα περιέχουν Greekenglish, ύβρεις, μειωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς δεν θα αναρτώνται.