Το blog, για τους λόγους που βιώνουμε προσωπικά, οικογενειακά και κοινωνικά, αλλάζει την κύρια κατεύθυνσή του και επικεντρώνεται πλέον στην Κρίση.
Βασική του αρχή θα είναι η καταπολέμηση του υφεσιακού Μνημονίου και όποιων το στηρίζουν.
Τα σχόλια του Κρούγκμαν είναι χαρακτηριστικά:
...Άρα βασιζόμαστε τώρα σε ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να «πεθάνει στη λιτότητα» προκειμένου να πληρώσει τους ξένους πιστωτές της, χωρίς πραγματικό φως στο τούνελ.Και αυτό απλώς δεν πρόκειται να λειτουργήσει....[-/-]....οι πολιτικές λιτότητας οδηγούν την οικονομία σε τόσο μεγάλη ύφεση που εξανεμίζονται τα όποια δημοσιονομικά οφέλη, υποχωρούν τα έσοδα και το ΑΕΠ και ο λόγος του χρέους προς το ΑΕΠ γίνεται χειρότερος.

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2009

Νέες φωτογραφίες από την νέα Αμερικανική Πρεσβεία στα Σκόπια.!!!

Image

Image

ImageImageImageImage

4 σχόλια:

 1. Μια χαρά βλέπω προχωράει το "εργάκι"!

  Αν λυθεί το πρόβλημα του ονόματος, με την υποτιθέμενη βοήθεια των Αμερικάνων ή του ΟΗΕ που προσδοκά η Ελλάδα, οι παραπάνω φωτογραφίες, νομίζω δίνουν την απάντηση σε όσους έχουν αμφιβολίες για τις προτεραιότητες των μεγάλων!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Οι Αμερικανοί πλέον έχουν άλλους συμμάχους στην περιοχή. Για την Τουρκία ας μην το συζητάμε. Ο Ομπάμα πλέον είναι όμηρος του νεοθωμανισμού μιας και η τοπόθέτηση του Τουρκόφιλου Γκόρντον και γνωστού αρνητή του Αρμενικού ολοκαυτώματος δείχνει τι πολιτική θα ακολουθήσει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Aυτο ειναι κάστρο σε οχυρωμενη θεση !!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ολα τα εχει Μαργιορη ο φερετζες της λειπει!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία θα περιέχουν Greekenglish, ύβρεις, μειωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς δεν θα αναρτώνται.