Το blog, για τους λόγους που βιώνουμε προσωπικά, οικογενειακά και κοινωνικά, αλλάζει την κύρια κατεύθυνσή του και επικεντρώνεται πλέον στην Κρίση.
Βασική του αρχή θα είναι η καταπολέμηση του υφεσιακού Μνημονίου και όποιων το στηρίζουν.
Τα σχόλια του Κρούγκμαν είναι χαρακτηριστικά:
...Άρα βασιζόμαστε τώρα σε ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να «πεθάνει στη λιτότητα» προκειμένου να πληρώσει τους ξένους πιστωτές της, χωρίς πραγματικό φως στο τούνελ.Και αυτό απλώς δεν πρόκειται να λειτουργήσει....[-/-]....οι πολιτικές λιτότητας οδηγούν την οικονομία σε τόσο μεγάλη ύφεση που εξανεμίζονται τα όποια δημοσιονομικά οφέλη, υποχωρούν τα έσοδα και το ΑΕΠ και ο λόγος του χρέους προς το ΑΕΠ γίνεται χειρότερος.

Τετάρτη 25 Μαρτίου 2009

FYROM:ένα κράτος 2 εκ με ....1,8 εκ ψηφοφόρους

Αυτό είναι το κράτος που θέλει να μπει στην ΕΕ και ΝΑΤΟ με τις ευλογίες των Αμερικανών.!!!!
Όι σκοπιανοί -μεταξύ άλλων και ο ακροδεξιός Γκρούεφσκι - λένε ότι το πρόβλημα είναι 15...ετών και αφορά μόνο....... 300.000 ψηφοφόρους.

Αυτή είναι η δημοκρατία του ψευδομακεδονισμού αλλά και των υποστηρικτών τους στην Ελλάδα.

Πηγή:balkaninsight.com

12 σχόλια:

  1. Petar Popovski - HOMERs Iliad & Odyssey cant be understood from any greek coz its written in Macedonian language !!!
    ANEVASE TO VIDEO AFTO KAI AKOUSE TIS MALAKIES POU LEEI O SKOPIANOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε μου είναι γνωστά αυτά.Τα έχω πει πολλές φορές ότι οι Σκοπιανοί θεωρούν την Γραμμική Α και Β "μακεδοινικές τύπου σκοπίων" και ότι οι Πελασγοί είναι οι πρωτομακεδόνες. Το θέμα είναι ΟΤΙ ΤΑ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ στα σχολεία τους.

    Δύσκολα θα βρεις σλαβομακεδόνες μη επηρεασμένους από τον ψευδομακεδονισμό. Για να καταλάβεις στις εκλογές οι ακροδεξιοί πήραν.....60%!!!

    Εκτός από τον Popovski είναι και ο Odisej Belchevsky, ειδικός λέει επί της μυθολογίας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ελπίζω κάποτε, όλα αυτά να τα θυμόμαστε και να γελάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ακρίτα, αν το επίσημο κράτος διαβάζε τις μισές πηγές από ότι εσύ και προωθούσε τα δημοσιεύματα στην ΕΕ και ΝΑΤΟ τότε μάλλον θα λυνότατε πολύ εύκολα το σκοπιανό.
    Συγχαρητήρια και πάλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. stormtrooper το ελπίζω και εγώ αλλά.....

    Δημήτρη για να καταλάβεις πόσο χαζό κράτος είμαστε είναι ότι ένας από τους καταγγέλοντες είναι εκπρόσωπος του ΟΑΣΕ , όπου ως γνωστό εμείς ....προεδρεύουμε για φέτος. Αλλά ως είναι γνωστό οι κυβερνώντες ασχολούνται με την δελφινολογία και όχι με την εξωτερική πολιτική διότι υπεύθυνοι είναι όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σας φαίνεται και παράξενο.Εδώ βρήκαν 1 και κάτι εκατομμύριο "Μακεντόσκι" που δεν υπήρχαν και εσείς κολλάτε που βγήκαν 300 χιλ. παραπάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λετε να ψηφισουν και τα δεντρα στην ΠΓΔΜ οπως εγινε στην ελλαδα επι Εθναρχη? Παντως απο οτι διαβαζω στο λινκ, ο μεγαλος αριθμος των ψηφοφορων οφειλεται σε αποδημους σλαβομακεδονες και νεκρους που υπαρχουν στις λιστες.

    Παντως οπως βλεπω στο site του υπουργειου εξωτερικων οι εγγεγραμμενοι στις λιστες στις εκλογες του 2007 ηταν 9,918,917

    http://ekloges.ypes.gr/pages/index.html

    Στην απογραφη του 2001 ο πληθυσμος της ελλαδος ηταν 10.934.097
    http://el.wikipedia.org/wiki/
    Ελληνική_απογραφή_2001

    Και αν δεν κανω λαθος στην απογραφη μετρωνται και οι μεταναστες οι οποιοι δεν εχουν δικαιωμα ψηφου. Αν ομως κανενας διεθνης οργανισμος μας "την ελεγε" για αυτο, θα ηταν τα γνωστα ανθελληνικα κεντρα. Τωρα ομως που εγινε μια παρατηρηση στα Σκοπια αναρωτιεσαι Ακριτα πως ειναι δυνατο αυτο το κρατος να μπει σε ΕΕ/ΝΑΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να μας πει τι Μιχάλη ?
    Συγκρίνεις τις εκλογικές διαδικασίες ενός κράτους που είναι ποτισμένο στον εθνικισμό με την Ελλάδα ?
    Συγκρίνεις τις εκλογικές διαδικασίες τηε δεκαετίας του 50 με αυτές του σήμερα ?

    Μάλλον στεναχωρήθηκες που την είπαν στους Σκοπιανούς.

    Και για να ξέρεις δεν ψηφίζουν οι μετανάστες στην FYROΜ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλά μιχάλης για ήρεμα λίγο.. ξέρουμε ποιος είσαι... και με το μπλοκ που έχεις και τις ιδεές σου.. αφου δηλώνεις λότι είσαι ανθέλληνας.. άμα θες αφγανούς και γενικά λαθρομετανάστες βάλτους στο σπίτι σου.. εμένα δεν με νοιάζει άμα παίρνουν λεφτά οι κυβερνήσεις για τους λαθρομετανάσετς... λαθρομετανάστες δεν θέλω στην ελλάδα.. και μόνο κάτι ανθέλληνικα γουρούνια σαν και εσένα θέλουν τους λαθρομετανάστες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εγω Ακριτα συγκρινω τους 1.8εκ ψηφοφορους της ΠΓΔΜ σε συνολο πληθυσμου 2εκ. με τους 9,9 εκ της ελλαδος σε συνολο 10.9εκ (μαζι με υμεταναστες).Εσεις ψαχνετε οτιδηποτε στραβο υπαρχει στα Σκοπια και το μεγεθυνεται χωρις να κοιτατε τι γινεται στην δικια μας χωρα. Επισης λες οτι η ΠΓΔΜ ειναι ενα κρατος ποτισμενο με εθνικισμενο εναντιον της ελλαδας. Η Ελλαδα παει πισω μηπως?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ρε Μιχάλη,ξέρεις τον ανθελληνισμό τους κάποιοι εδώ πάνω στην Μακεδονία τον πληρώνονται,σε περίπτωση που είσαι ανενημέρωτος έλα προς τα δώ Θα σε βάλουν και στην ΔΕΗ και θα τα τσεπώνεις.
    10,9 οι εκτιμήσεις για τον πληθυσμό της Ελλάδας 9.9 οι ψηφοφόροι,στις εκλογές τις ορδές των ομογενών από Γερμανία,Αμερική,Καναδά,Αυστραλία και από οπουδήποτε αλλού έρχονται για να ψηφίσουν δεν τους έχεις δεί ποτέ?
    Ή θεωρείς ίδιο ποσοστό ομογένειας Ελλάδος και δυτικο-Βούλγαρων?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Shetiko me to thema einai kai auto to arthro sta Anglika:

    Macedonian names and makeDonski pseudo-linguistics: The case of the name Atarchias

    http://www.americanchronicle.com/authors/view/4172#articles

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία θα περιέχουν Greekenglish, ύβρεις, μειωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς δεν θα αναρτώνται.