Το blog, για τους λόγους που βιώνουμε προσωπικά, οικογενειακά και κοινωνικά, αλλάζει την κύρια κατεύθυνσή του και επικεντρώνεται πλέον στην Κρίση.
Βασική του αρχή θα είναι η καταπολέμηση του υφεσιακού Μνημονίου και όποιων το στηρίζουν.
Τα σχόλια του Κρούγκμαν είναι χαρακτηριστικά:
...Άρα βασιζόμαστε τώρα σε ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να «πεθάνει στη λιτότητα» προκειμένου να πληρώσει τους ξένους πιστωτές της, χωρίς πραγματικό φως στο τούνελ.Και αυτό απλώς δεν πρόκειται να λειτουργήσει....[-/-]....οι πολιτικές λιτότητας οδηγούν την οικονομία σε τόσο μεγάλη ύφεση που εξανεμίζονται τα όποια δημοσιονομικά οφέλη, υποχωρούν τα έσοδα και το ΑΕΠ και ο λόγος του χρέους προς το ΑΕΠ γίνεται χειρότερος.

Πέμπτη 23 Απριλίου 2009

Λόγο διακοπών ....

....θα είμαι μέχρι τέλος του μήνα εκτός από τα δρώμενα.
Επαφή στο γνωστό e-mail ή σε αυτήν την ανάρτηση.
Να είστε καλά.

6 σχόλια:

  1. ΕΠΕΙΓΟΝ

    Παρακαλώ βάλε αυτό που μόλις μου ήρθε, πριν φύγεις!


    Έλαβα αυτό το μήνυμα από φίλο. Η βοήθεια όλων μας θα είναι πολύτιμη.


    ---

    Εδώ και μέρες, το λήμμα "Macedonia" της Wikipedia παραπέμπει απευθείας στη γειτονική μας χώρα, ενώ πριν υπήρχε σελίδα με τις διαφορετικές χρήσεις του ονόματος στα αγγλικά.

    Οι λόγοι για τους οποίους έγινε αυτό (τουλάχιστον οι λόγοι που παρατίθενται), δεν στηρίζονται σε δυνατά επιχειρήματα, ούτε είναι σύμφωνοι με τους κανόνες ουδετερότητας και ονοματοδοσίας βάσει αξιόπιστων πηγών, όπως οι ακαδημαϊκές.

    Η πράξη αυτή είναι αναστρέψιμη και αυτή τη στιγμή διεξάγεται σχετική συζήτηση.

    Όποιος θέλει να συμμετέχει, μπορεί να το κάνει εδώ:

    http://en.wikipedia.org/wiki/Talk:Macedonia

    Ψηφίζετε εδώ:

    http://en.wikipedia.org/wiki/Talk:Macedonia#Survey

    Η σχετική ενότητα στην οποία παραθέτω τις απόψεις μου, βασισμένος στην πολιτική της Wikipedia (ψευδώνυμο SQRT5P1D2):

    http://en.wikipedia.org/wiki/Talk:Macedonia#Since_when_Wikipedia_promotes_counter-nationalism_to_fight_nationalism.3F

    ---


    Παράκληση:

    α) όχι σάρισες, ο διαιτητής βγάζει κόκκινη
    β) να θυμάστε πως παίζετε εκτός έδρας[/quote]

    Να συμπληρώσω όσο το δυνατόν προσεγμένα αγγλικά. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε μου η Wiki είναι ξεκάθαρη σε ότι αφορά το "Macedonia"

    ....The current title of this article, Macedonia, is disputed. An alternate proposed title is Republic of Macedonia.....

    http://en.wikipedia.org/wiki/Republic_of_Macedonia

    H wiki πριν μερικά χρόνια ήταν άνδρο των σκοπιανών αλλά ευτυχώς αυτό άλλαξε. Δυστυχώς το macedonia με ευθύνη όλων των πολιτικών και διακτορικών διακυβερνήσεων από το 1950 και μετά σαν λερναία ύδρα εξαπλώθηκε και καθιερώθηκε στα ξένα φόρα. Και οι διακινητές είναι αυτοί που μας έσωσαν από τον κομμουνισμό το 45-49 και οι οποίοι σήμερα είναι στρατηγικοί εχθροί μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "H wiki πριν μερικά χρόνια ήταν άνδρο των σκοπιανών αλλά ευτυχώς αυτό άλλαξε."

    Επειδή παρακολουθώ τι παίζει, δεν ισχύει αυτό που λες στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Το άρθρο έχει λίγες μέρες που μετονομάστηκε από "Republic of Macedonia" σε "Macedonia" και ότι υπήρχε στο "Macedonia" εδώ και χρόνια μεταφέρθηκε στο http://en.wikipedia.org/wiki/Macedonia_(disambiguation)

    Το "....The current title of this article, Macedonia, is disputed. An alternate proposed title is Republic of Macedonia....." που λες αναφέρεται ναι μεν, άλλα ο λόγος δεν είναι τόσο το όνομα όσο ο τρόπος με τον οποίο έγινε αυτή η αλλαγή, που δεν ακολούθησε την κλασσική οδό της συζήτησης. Πλέον μένει στους διαχειριστές να αποφασίσουν τι θα γίνει, βάσει την συζήτησης εδώ http://en.wikipedia.org/wiki/Talk:Macedonia

    Όπως είπε ο φίλος παραπάνω, καλό είναι να μπούμε δυναμικά σε αυτή τη διαδικασία (ακόμα καλύτερα να πείσουμε και φίλους μας ξένους να συνδράμουν) και κυρίως...

    "Παράκληση:

    α) όχι σάρισες, ο διαιτητής βγάζει κόκκινη
    β) να θυμάστε πως παίζετε εκτός έδρας"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η wiki σαν πηγή δεν είναι αξιόπιστη. Ξέρετε πόσοι την έχουν πατήσει? Πάρα πολλοί και για αυτό δεν συστήνεται από κανέναν.
    Προσωπικά το Macedonia στο σαιτ της CIA είναι πιο σημαντικό να αλλάξει παρά στην wiki και κάθει wiki που αλλάζει με τις διαθέσεις του κάθε τοπικού διαχειριστή.
    Pan όσο το θυμάμαι macedonia το έγραφε και είχε ενα "Republic of Macedonia" ανημέρωτο. Μην ξεχνάμε επίσης ότι η wiki είναι καθαρά πεδίο έκφρασης της πολιτικής των ΗΠΑ.

    Διαβάστε τα παρακάτω άρθρα(Times και BBC) και θα καταλάβετε ότι η wiki είναι έρμαιο της CIA

    http://www.time.com/time/nation/article/0,8599,1890084,00.html

    http://news.bbc.co.uk/2/hi/technology/6947532.stm

    Άλλα είναι το πρόβλημα στο δυαδύκτιο και αυτό αφορά την ανύπαρκτη κρατική αλλά και ακαδμαική μας παρουσία με κάποιο επίσημο σαιτ με θέμα την ιστορία μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η δικη μου αντιμετωπιση ειναι οτι οπου τους βρισκω μπροστα μου παντα θα αντιδρω.Το καλοκαιρι κατεβαζα καποια τορρεντ με παιχνιδια χαντμπολ απο εναν ξενο πριβε τρακερ και εκει ανεγραφαν τα σκοπια ως Μακεδονια...αΝτεδρασα και και αμεσως το αλλαξαν σε φυρομ.Το ιδιο συνεβη και σε αλλους τρακερ και απο τοτε ολοι την αναγραφουν ως ΦΥΡΟΜ....(Γιωργος-Βεροια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το πρώτο δεν έχει καμιά σχέση με τη Wikipedia. Λέει για μια εγκυκλοπαίδεια σε μορφή της Wiki (άλλο το λογισμικό wiki, άλλο η Wikipedia), την Intellipedia, που χρησιμοποιεί η CIA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία θα περιέχουν Greekenglish, ύβρεις, μειωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς δεν θα αναρτώνται.