Το blog, για τους λόγους που βιώνουμε προσωπικά, οικογενειακά και κοινωνικά, αλλάζει την κύρια κατεύθυνσή του και επικεντρώνεται πλέον στην Κρίση.
Βασική του αρχή θα είναι η καταπολέμηση του υφεσιακού Μνημονίου και όποιων το στηρίζουν.
Τα σχόλια του Κρούγκμαν είναι χαρακτηριστικά:
...Άρα βασιζόμαστε τώρα σε ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να «πεθάνει στη λιτότητα» προκειμένου να πληρώσει τους ξένους πιστωτές της, χωρίς πραγματικό φως στο τούνελ.Και αυτό απλώς δεν πρόκειται να λειτουργήσει....[-/-]....οι πολιτικές λιτότητας οδηγούν την οικονομία σε τόσο μεγάλη ύφεση που εξανεμίζονται τα όποια δημοσιονομικά οφέλη, υποχωρούν τα έσοδα και το ΑΕΠ και ο λόγος του χρέους προς το ΑΕΠ γίνεται χειρότερος.

Τρίτη 7 Απριλίου 2009

Σύμφωνα με την "Αρχαία Μακεδονική Αυτοκρατορική Αρχιτεκτονική" θα είναι το καινούργιο κτίριο που θα κατασκευαστεί στα Σκόπια και....

θα στεγάσει το Αρχαιολογικό Μουσείο, το Συνταγματικό Δικαστήριο και το Κρατικό Αρχείο. Το περιοδικό "Globus" από όπου και αυτή η φωτογραφία μάλιστα γράφει ότι το κτίριο θυμίζει Χιτλερικής τύπου αρχιτεκτονική "Albert Speer". Το κτίριο ήδη κατασκευάζεται και θα τελειώσει σε 18 μήνες. Την πληροφορία μας την μεταφέρει ο Βάσκο. Οι Σκοπιανοί σιγά-σιγά θεμελιώνουν τον Μακεδονισμό τους κατασκευάζοντας εκτός από την πλαστή ιστορία και οικοδομήματα που δήθεν έχουν Μακεδονική αρχιτεκτονική.

6 σχόλια:

  1. Πόσο άκυρος μπορεί ναναι ο Γρούιος, όταν το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ζητά από την κυβέρνηση του να λύσει το πρόβλημα των ελλειμμάτων του προϋπολογισμού, γιατί σύντομα δεν θα μπορεί να καταβάλει τους μισθούς και τις συντάξεις στους δημ. υπαλλήλους , και αυτός κάθεται κ μιμείται την αρχαιοελληνική αρχιτεκτονική κτίζοντας πομπώδη κτίρια...Και αυτοί οι Σκοπιανοί πάντως είναι τέλειως στον κόσμο τους για να τα δέχοντα αυτά, τη στιγμή που πεινάει σχεδόν το 1/4 του πληθυσμού..Τι τσίρκο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα δεν τον ενδιαφέρει η οικονομική ευρωστία της χώρας του. Το ζητούμενο για τον ίδιο είναι να παραμείνει στην εξουσία , όπου μπορεί να αξιοποιεί παράνομες πηγές εσόδων (όπλα, λαθρεμπόριο, ναρκωτικά κτλ.), και ο καλύτερος τρόπος είναι να υποδαυλίζει διαρκώς της εθνικιστικές τάσεις, με τις οποίες ταΐζει το λαό του. Μην κάνετε το λάθος να πιστεύετε πως ο ίδιος πραγματικά πιστεύει πως είναι «Μακεδών», είτε αρχαίος, είτε σλαβικού τύπου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. OREO KTIRIO
    MIA KE TUS ENDIAFERI TOSO POLI TO STYLE TU POLITISMU MAS, GIA DEN KANUME ENA DU, NA TELIOSI AFTI I KATASTASI.....
    THA TUS MATHUME NA MILAN ELLINIKA, NA SKEFTONDE ELLINIKA, KE NA DEXTHUN EPITELUS POS I PEONIA ANIKI STIN MAKEDONIA, KE TIN ELLADA.

    Angelo.ca

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οι σκοπιανοί έχουν σχέδια απο παλιά και απλά τα εφαρμόζουν. εμείς τι κάνουμε;; χαζολογούμε ομοθυμαδών.
    Για δείτε ένα βιβλίο που υπάρχει στο διαδύκτιο και θα καταλάβετε τι σημαίνει προπαγάνδα και προγραμματισμός
    http://books.google.com/books?id=L6xBsaLlFyYC&pg=PR13&lpg=PR13&dq=macedonia+in+colombia&source=bl&ots=Z483bwYORp&sig=9U9NSGKtXxaRCjsTxFsqJZQdyyc&hl=en&ei=ruDcSaKLIYusjAfG7rSeDg&sa=X&oi=book_result&ct=result&resnum=7#PPP1,M1
    κατα τ'άλλα συνεχίστε να τους λέτε γραφικούς...
    κπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. το γνωρίζετε πως οι ξένοι είναι ευκολόπιστοι και άν τους αγγίξεις χορδές όπως της ανισότητας-της καταπίεσης ανθρωπίνων δικαιωμάτων και μειωνοτήτων ακούνε με προσοχή. τους ενδιαφέρει η διαφορετική άποψη κι αν κατακλύζουν τα βιβλιοπωλεία τους απο παπαρολογίες με επιστημονικό επικάλυμα τις προσέχουν τις διαβάζουν κι αρχίζει η αμφιβολία.
    αυτήν την αμφιβολία καλιεργούν τόσα χρόνια οι σκοπιανοί και αποδίδει. στο ανωτέρω βιβλίο γίνεται λόγος στά σχόλια της προ-εισαγώγής για βιβλίο ελληνίδας που υποστήριζε τις θεωρίες τους και για απειλές ακόμα και κατά της ζωής της.
    αυτονόητο πως σε επιστημονικά συγγράμματα δεν γράφονται κατινιές χωρίς αποδείξεις και εξ αρχής φαίνεται η τοποθέτηση του συγγραφέα που αποφεύγει να δώσει πληροφορίες επί του θέματος κάνοντας απλά κινδυνολογία και συκοφαντική πολιτική.
    φιλικά
    kp

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμε(8 Απρίλιος 2009 8:46 μμ) ο Gandeto είναι ο Stefov της δεκαετίας του 90. Εκτός από αυτό το βιβλίο-το οποίο είναι η αποθέωση του σλαβομακεδονισμού- δεν έχει βγάλει και κανένα άλλο. Λέει τόσα πολλά ψέμματα που όντως είναι γραφικός. Για μένα το πιο ανυσυχητικό ΣΗΜΕΡΑ είναι ότι την πλαστογράφηση της ιστορίας της γειτονιάς μας την προοωθούν οι Αμερικανοί επιστήμονες αλλά και πολιτικοί αλλά και τα φερέφωνα τους εντός της Ελλάδος. Οι προδότες όπως λέει και ο Καργάκος.Και αυτό το εκμεταλλεύονται οι σκοπιανοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία θα περιέχουν Greekenglish, ύβρεις, μειωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς δεν θα αναρτώνται.