Το blog, για τους λόγους που βιώνουμε προσωπικά, οικογενειακά και κοινωνικά, αλλάζει την κύρια κατεύθυνσή του και επικεντρώνεται πλέον στην Κρίση.
Βασική του αρχή θα είναι η καταπολέμηση του υφεσιακού Μνημονίου και όποιων το στηρίζουν.
Τα σχόλια του Κρούγκμαν είναι χαρακτηριστικά:
...Άρα βασιζόμαστε τώρα σε ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να «πεθάνει στη λιτότητα» προκειμένου να πληρώσει τους ξένους πιστωτές της, χωρίς πραγματικό φως στο τούνελ.Και αυτό απλώς δεν πρόκειται να λειτουργήσει....[-/-]....οι πολιτικές λιτότητας οδηγούν την οικονομία σε τόσο μεγάλη ύφεση που εξανεμίζονται τα όποια δημοσιονομικά οφέλη, υποχωρούν τα έσοδα και το ΑΕΠ και ο λόγος του χρέους προς το ΑΕΠ γίνεται χειρότερος.

Σάββατο 4 Απριλίου 2009

Ο κος Ομπάμα όταν υπέγραφε με το όνομα Former Yugoslav Republic of Macedonia (FYROM) δεν σεβόταν τους νόμους την ΗΠΑ ?

Μα και φυσικά τους σεβόταν αλλά τότε ήθελε τα χρήματα των Ελληνοαμερικανών.

Τώρα που έγινε Πρόεδρος τους γράφει κανονικότατα.
Κε Ομπάμα εσείς δεν είστε που είχατε πει στην Κα Γκατζούλης :Και αυτή είναι η "Macedonia" που επιθυμείται τόσο πολύ να γίνει σύμμαχος σας στο ΝΑΤΟ και ο Πρωθυπουργός της με φόντο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ.

Ξεχάσατε ήδη την ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΑΣ Κε Ομπάμα.Κε Ομπάμα είστε ΦΟΥΣΚΑ , μεγαλύτερη και από τον Κλίντον.

5 σχόλια:

 1. Abecedar πάλι δεύτερος έρχεσαι. Διάβασε την ηλεκτρονική επιστολή που έστειλα στον Ομπάμα πριν 5 μήνες.

  Mr President we like to see from you Presidential actions that based in your words as Senator and Presidential Candidate.

  Την φούσκα την έβλεπα!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Όχι ότι περιμένω να δω θεαματικά πράγματα από τον Obama άλλα διαβάζοντας τις ακριβείς του δηλώσεις που είναι οι εξής:
  Speaking more broadly, Obama said "the door to membership will remain open for countries that meet NATO standards and can make a meaningful contribution to allied security.
  Wannabedonia will receive an official membership invitation when a mutually acceptable solution to the name dispute is found. "

  δηλαδή τους είπε το γνωστό, ότι για να λάβουν πρόσκληση πρέπει να αλλάξουν το όνομα..Άρα εμείς παίζουμε μπάλα κ πάλι αρκεί να το χειριστούμε σωστά το θέμα εδώ που φτάσαμε..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. http://www.youtube.com/watch?v=AbiPY52T80c

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Abecedar το ξέρω το βιντεάκι και όπως σου είπα πάλι 2ος έρχεσαι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία θα περιέχουν Greekenglish, ύβρεις, μειωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς δεν θα αναρτώνται.