Το blog, για τους λόγους που βιώνουμε προσωπικά, οικογενειακά και κοινωνικά, αλλάζει την κύρια κατεύθυνσή του και επικεντρώνεται πλέον στην Κρίση.
Βασική του αρχή θα είναι η καταπολέμηση του υφεσιακού Μνημονίου και όποιων το στηρίζουν.
Τα σχόλια του Κρούγκμαν είναι χαρακτηριστικά:
...Άρα βασιζόμαστε τώρα σε ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να «πεθάνει στη λιτότητα» προκειμένου να πληρώσει τους ξένους πιστωτές της, χωρίς πραγματικό φως στο τούνελ.Και αυτό απλώς δεν πρόκειται να λειτουργήσει....[-/-]....οι πολιτικές λιτότητας οδηγούν την οικονομία σε τόσο μεγάλη ύφεση που εξανεμίζονται τα όποια δημοσιονομικά οφέλη, υποχωρούν τα έσοδα και το ΑΕΠ και ο λόγος του χρέους προς το ΑΕΠ γίνεται χειρότερος.

Δευτέρα 11 Μαΐου 2009

Όχι μόνο οι Σκοπιανοί αλλά και οι Βούλγαροι οικειοποιούνται την καταγωγή του Κυρίλλου και Μεθόδιου.

Εκτός από τους Σκοπιανούς έχουμε και τους Βούλγαρους που συνεχίζουν από ότι φαίνεται να παραποιούν την ταλαιπωρημένη ιστορία της Μακεδονίας. Η Βουλγαρική ραδιοφωνία στο επίσημο σαιτ έχει αναρτήσει σύντομο βιογραφικό όπου αναφέρει τους Αγίους ως....Βούλγαρους.!!!Το αποκορύφωμα της πλαστογραφίας είναι ότι αλλάζουν ακόμα και την γνωστή απόφαση του Πάπα Ιωάννη Παύλου του Β' που όταν κήρυξε τους Αγίους Κύριλλο και Μεθόδιο συμπροστάτες της Ευρώπης, μαζί με τον Άγιο Βενέδικτο τους ανέφερε ως Έλληνες. Γράφουν οι Βούλγαροι...

και ιδού το ντοκουμέντο της απόφασης του Πάπα όπου φυσικά αναγνωρίζει την Ελληνικότητα τους.


Και το οποίο επαναλαμβάνει , σε συνέντευξή του στη δημοσιογράφο κ. Πίνη (Εφημερίδα «ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ», 21 Ιουνίου 1992) όπου δηλώνει χαρακτηριστικά:
«Η Μακεδονία είναι πατρίδα του Φιλίππου, του Αλεξάνδρου, του Μεθοδίου και Κυρίλλου και η Μακεδονία είναι ελληνική».
Από ότι φαίνεται μυαλό δεν έβαλαν και φυσικά αυτή την αρρώστια να οικοιοποιούν ότι είναι Μακεδονικό και την μετέδωσαν στους Σλάβους της Μακεδονίας και της Βαρδαρίας στο τέλος του 19ου αιώνα με το να λένε ότι ο Αλέξανδρος και οι Μακεδόνες ήσαν....Βούλγαροι συνεχίζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία θα περιέχουν Greekenglish, ύβρεις, μειωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς δεν θα αναρτώνται.