Το blog, για τους λόγους που βιώνουμε προσωπικά, οικογενειακά και κοινωνικά, αλλάζει την κύρια κατεύθυνσή του και επικεντρώνεται πλέον στην Κρίση.
Βασική του αρχή θα είναι η καταπολέμηση του υφεσιακού Μνημονίου και όποιων το στηρίζουν.
Τα σχόλια του Κρούγκμαν είναι χαρακτηριστικά:
...Άρα βασιζόμαστε τώρα σε ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να «πεθάνει στη λιτότητα» προκειμένου να πληρώσει τους ξένους πιστωτές της, χωρίς πραγματικό φως στο τούνελ.Και αυτό απλώς δεν πρόκειται να λειτουργήσει....[-/-]....οι πολιτικές λιτότητας οδηγούν την οικονομία σε τόσο μεγάλη ύφεση που εξανεμίζονται τα όποια δημοσιονομικά οφέλη, υποχωρούν τα έσοδα και το ΑΕΠ και ο λόγος του χρέους προς το ΑΕΠ γίνεται χειρότερος.

Σάββατο 6 Ιουνίου 2009

Το βίντεο του Σλαβομακεδονιστή Abecedar με θέμα το Ελληνο"μακεδονικό" λεξικό...

επιβεβαιώνει και αυτά που είπα στην προηγούμενη ανάρτηση μου.
Τόσα τα λεγόμενα του Δημοσίου υπαλλήλου Φιλίποφ (διάλεξε ΣΚΟΠΙΜΑ την ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ για λόγους δικούς του) και μέλος του ακραίου εθνικιστικού κόμματος "Ουράνιο Τόξο" αλλά και ο κόσμος που μαζεύτηκε (ούτε 10 νοματάιοι και κυρίως οι γνωστοί Ελληνόφωνοι υποστηρικτές των Σκοπιανών) αποδεικνύουν ότι οι Σκοπιανοί ήθελαν να προκαλέσουν θόρυβο, να φτιάξουν βιντεάκια και να διασπείρουν την αντιμακεδονική τους προπαγάνδα.
Ο Σκοπιανός abecedar επιδεικτικά στο βίντεο του βάζει τον ήλιο της Βεργίνας, όπως το κάνει και ο Σλαβομακεδονιστής και φίλος του Τρεμόπουλου Νάσε Παρίσης δείχνει ότι τα περί "γλώσσας "και "ανθρώπινα δικαιώματα" είναι ΜΠΟΥΡΔΕΣ μιας και ο στόχος ήταν, είναι και θα είναι η "Μακεδονία και ο Πολιτισμός της".

Να το ξαναπώ ότι σκοπός μας πρέπει να είναι το γύμνωμα των θέσεων ώστε να φανούν και οι αληθινοί τους σκόποι ώστε και ο λοιπός κόσμος να τους μάθει καλύτερα και να μην πέσει στην παγίδα που πάει να στηθεί από αυτούς. Η εκδήλωση του ανόητου πονήματος ήταν καθαρά ένα προεκλογικό πυροτέχνημα με σκοπό ....δήθεν..... να συσπειρώσουν τους όποιους Σλαβομακεδόνες δεν τους ακολουθούν. Πολλοί απο αυτούς βέβαια έχουν ακολουθήσει τους δρόμους της Φιλελεύθερης Συμμαχίας και των Οικολόγων-Πράσινων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία θα περιέχουν Greekenglish, ύβρεις, μειωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς δεν θα αναρτώνται.