Το blog, για τους λόγους που βιώνουμε προσωπικά, οικογενειακά και κοινωνικά, αλλάζει την κύρια κατεύθυνσή του και επικεντρώνεται πλέον στην Κρίση.
Βασική του αρχή θα είναι η καταπολέμηση του υφεσιακού Μνημονίου και όποιων το στηρίζουν.
Τα σχόλια του Κρούγκμαν είναι χαρακτηριστικά:
...Άρα βασιζόμαστε τώρα σε ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να «πεθάνει στη λιτότητα» προκειμένου να πληρώσει τους ξένους πιστωτές της, χωρίς πραγματικό φως στο τούνελ.Και αυτό απλώς δεν πρόκειται να λειτουργήσει....[-/-]....οι πολιτικές λιτότητας οδηγούν την οικονομία σε τόσο μεγάλη ύφεση που εξανεμίζονται τα όποια δημοσιονομικά οφέλη, υποχωρούν τα έσοδα και το ΑΕΠ και ο λόγος του χρέους προς το ΑΕΠ γίνεται χειρότερος.

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2009

O χρήστης karakasho προωθεί την Σκοπιανή προπαγάνδα στο Google Earth.

Φίλος του blog μου έστειλε e-mail όπου έγραφε ότι κάποιος χρήστης με το όνομα 'karakasho" είχε βάλει στο google earth και στο σημείο του Λευκού Πύργου την ονομασία "Solun Tower".

Ανοίγοντας το "google earth όντως διαβάζεις και βλέπεις τα παρακάτω....





Συστήνω λοιπόν στους χρήστες του προγράμματος να αντιδράσουν στην νέα Σκοπιανή πρόκληση ως εξής :

  • Πατώντας την ένδειξη Inappropriate
  • Να εγγραφούν και να σχολιάσουν (πάντα σε πολιτισμένα πλαίσια) όπως έκανα εγώ.

5 σχόλια:

  1. GIA SOY AKRITAS EXO KAI EGO TO PROGRAMMA "google earth" ONTOS STHN UESH TOY LEYKOY PYRGOY EXOYN THN ONOMASIA "Solun Tower".TOYLAXHSTON THN ONOMAZEI "ΠΡΩΗΝ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΠΓΔΜ).LEO TOYLAXISTON GIATH STOYS YPOLHPOYS XARTES POY EXEI H GOOGLE OPOS TO "GOOGLE MAPS" TA SKOPIA TA ONOMAZEI MAKEDONIA (FYROM). MIA FYLISAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σου Εύα,

    Εάν χρησιμοποιήσεις το google earth με μη ελληνική IP τότε θα δεις ότι χρησιμοποιεί το macedonia. Εγώ προσωπικά αυτό το θεωρώ γελοίο διότι η google κάνει σαφώς πολιτική ενώ και εμείς κλείνουμε τα μάτια σε ένα υπαρκτό πρόβλημα.

    Σε ότι αφορά το "Solun Tower" σαφώς είναι προβακατόρικο μιας και αυτός ο Πύργος ουδέποτε ονομάσθηκε έτσι. Αυτό πρέπει να αναδείξουμε ώστε και ο ξένος να καταλάβει τι παίζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑ ΣΟΥ ΑΚΡΙΤΑΣ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΣΟΥ ΑΡΘΑ(ΣΥΧΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΡΘΩΓΡΑΦΙΚΑ ΜΟΥ ΛΑΘΗ).ΚΑΚΑΡΧΑΣ Η GOOGLE ΕΙΝΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΣΥΦΕΡΟΝΤΩΝ Η ΝΑ ΠΩ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΕΒΡΑΙΚΟΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ.ΟΣΩ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΕ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΙΔΙΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΜΕ ΤΗΣ ΣΥΝΕΠΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εύα καταρχήν ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.
    Η google ακολουθεί την αμερικάνικη πολιτική. Εάν οι ΗΠΑ είχαν άλλη γραμμή, θα ακολουθούσαν την ίδια γραμμή. Σε ότι αφορά εμάς και την Ελληνική πολιτική τα έχω αναφέρει. Υποχωρητικότητα και Στασιμότητα είναι αυτά που μας χαρακτηρίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ακρίτα,
    Να σε διορθώσω λίγο. Το google earth γράφει FYR of Macedonia όχι μόνο αν ο χρήστης έχει ελληνικό IP αλλά ακόμα κι αν έχει IP "μακεδονικό".
    Ξέρεις ότι εγω το γνωρίζω αυτό από πρώτο χέρι.
    Όσο για το "Solun tower", δεν είναι η google που ονοματίζει τα μνημεία αλλά η χρήστες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία θα περιέχουν Greekenglish, ύβρεις, μειωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς δεν θα αναρτώνται.