Το blog, για τους λόγους που βιώνουμε προσωπικά, οικογενειακά και κοινωνικά, αλλάζει την κύρια κατεύθυνσή του και επικεντρώνεται πλέον στην Κρίση.
Βασική του αρχή θα είναι η καταπολέμηση του υφεσιακού Μνημονίου και όποιων το στηρίζουν.
Τα σχόλια του Κρούγκμαν είναι χαρακτηριστικά:
...Άρα βασιζόμαστε τώρα σε ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να «πεθάνει στη λιτότητα» προκειμένου να πληρώσει τους ξένους πιστωτές της, χωρίς πραγματικό φως στο τούνελ.Και αυτό απλώς δεν πρόκειται να λειτουργήσει....[-/-]....οι πολιτικές λιτότητας οδηγούν την οικονομία σε τόσο μεγάλη ύφεση που εξανεμίζονται τα όποια δημοσιονομικά οφέλη, υποχωρούν τα έσοδα και το ΑΕΠ και ο λόγος του χρέους προς το ΑΕΠ γίνεται χειρότερος.

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

To Facebook αποβάλει τους Έλληνες από το δίκτυο "Macedonia"

Από ότι φαίνεται η εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ πλέον εφαρμόζεται και στο διαδίκτυο και ειδικά στα αμερικάνικα δίκτυα λένε μερικοί.

Τρόπος αντίδρασης ;

Και να στείλουμε e-mails ή δεν θα απαντήσουν ή θα σε δουλεύουν.
Γιατί ;
Πλέον ο administrator στο "Macedonia" είναι Σκοπιανός.
Άλλωστε ο Σλαβομακεδονιστής abecedar μας είχε προειδοποιήσει....

Το account μου δεν το έσβησαν αλλά με διέγραψαν από το δίκτυο του "Macedonia" όπως γίνεται αυτήν την στιγμή σχεδόν σε όλους που αναφέρουν Ελληνοκεντρικά στοιχεία.

Μετά το google και την wikipedia και το Facebook αλώθηκε από τους κινητικούς Σκοπιανούς. Ποιο θα είναι το επόμενο;

Όταν ξεκίνησα το 2004 ΟΛΑ τα φόρουμς ήταν πλημμυρισμένα από τους Σκοπιανούς με την γνωστή επειχειρηματολογία τους. Μετά από 2 χρόνια και με την συνεργασία Ελλήνων (ελλαδιτών και διασποράς) ξεκινήσαμε να αποδομούμε αυτα τα επιχειρήματα και καταφέραμε να απομονώσουμε τους Σκοπιανούς.
Αποτέλεσμα ;
Να εξαφανιστούνε.

Πλέον το πεδίο αντιπαράθεσης είναι τα αμερικανοκρατούμενα δίκτυα όπου πλέον οι Σκοπιανοί έχουν πάρει το πάνω χέρι διότι αφενός μεν οι Έλληνες που προσπαθούν να τους αντιμετωπίσουν είναι λίγοι, αφετέρου δε οι πολλοί Έλληνες ασχολούμαστε με άλλα θέματα όπως το πως να βγάζουμε το μάτι στον άλλον ή στο να συναγωνιζόμαστε ποιος είναι ο καλύτερος στον ωχαδελφισμό .

Άρα οι μόνοι που φταίμε είμαστε ΕΜΕΙΣ.

12 σχόλια:

  1. Πραγματικά απίστευτο. Τον λογαριασμό μου στο facebook τον χρησιμοποιώ ελάχιστα, και είχα κανένα μήνα να μπω, διαβάζοντας το συγκεκριμένο άρθρο είπα να κάνω login να δω τι παίζει. Με έκπληξη μου διαπίστωσα, ότι από τα 2 δίκτυα που ήμουν εγγεγραμμένος (Thessaloníki, Greece και Macedonia), πλέον έλεγε "Είστε μέλος σε ένα δίκτυο." και αυτό φυσικά δεν ήταν το Macedonia!

    Θα συνεχίσω να το λέω, δεν φταίμε εμείς οι απλοί χρήστες του διαδικτύου, που αν και χιλιάδες δε ακούγεται η φωνή μας, άλλα η "καρπαζοεισπρακτική" συμπεριφορά των κυβερνώντων και η πλήρης αδιαφορία για το θέμα. Όταν δεν διεκδικείς, όταν δεν αντιδράς, αυτά παθαίνεις... δυστυχώς τα χειρότερα έπονται! :-(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και εγώ πριν από λίγο διαπίστωσα ότι δεν ανήκω πλέον σε κανένα δίκτυο.

    Φίλε παν θα ήθελα να παρατηρήσω, αν μου επιτρέπεις, ότι οι πολιτικοί μας δεν διεκδικούν και δεν αντιδρούν , διότι εμείς δεν αντιδρούμε και δεν διεκδικούμε ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ.

    Μας απογοήτευσε η ΝΔ; Ψηφίζουμε ΠΑΣΟΚ για να την τιμωρήσουμε. Μας απογοήτευσε το ΠΑΣΟΚ; Ψηφίζουμε ΝΔ για να το τιμωρήσουμε.

    Ξανά και ξανά, πάλι και πάλι.

    Βλέπουμε πχ τον εκπαιδευτικό ιστό της Ελλάδας να αλώνεται από ανθέλληνες.Αλλά εμείς φεεεεετααααααα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μολις τωρα το ειδα κ εγω.Το περιεργο ειναι οτι δεν υπαρχει network Macedonia μονο του καθολου,κ αποτι διαβασα σε ενα γκρουπ,αυτη η αλλαγη εχει σχεση με μια γενικη αποφαση για καταργηση οσον αφορα τις γεωγραφικες τοποθεσιεσ απο το facebook.Ευχομαι να ειναι αυτο γιατι απο λιγο πληροφορηθηκα απο ενα χρηστη πως ενα αλλο blog αντιμετωπισε ενα προβλημα σημερα απο το FACEBOOK κ εμφανιστηκε μια πολυ περιεργη φωτογραφεια απο τα κεντρικα της εταιρειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. την πατησατε δηλαδη ε?
    :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα network που αφορουν χωρες οπως πολυ σωστα λεει ο ανωνυμος 11.00 εχουν καταργηθει πλεον γενικως. Δεν υπαρχει ουτε network "Greece", ουτε "Μacedonia", ουτε καμιας αλλης χωρας. Το Facebook ειχε προειδοποιησει εδω και μηνες οτι σταδιακα θα καταργησει τετοιου ειδους network. O λογος που καταργουνται ειναι αυτος

    http://blog.facebook.com/blog.php?post=101470352130

    Just a few weeks ago, we started the process of phasing out regional networks, since they did not adequately reflect a world where people choose exactly the audience with whom they wish to share. Regional networks made sense for those who wanted to be more open when Facebook was small, but they lost their utility as the site became global.

    Οπως βλεπεις Ακριτα το θεμα δεν εχει να κανει ουτε με Σκοπιανους admistrator, ουτε με Ελληνοκεντρικα στοιχεια του προφιλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα ιδια κόλπα πoυ κάνουνε και στο wikipedia...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μιχάλη γιατί οι Ελληνικοί λογαριασμοί με πρόθεμα "Macedonia" διαγράφησαν ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν ξερω τι εννοεις ακριβως. Οτι οσοι ελληνες ειχαν μεσα στο ονομα τους τον ορο "Macedonia" διαγραφηκαν?
    Αν εννοεις αυτο βλεπω για παραδειγμα αυτο το προφιλ τωρα

    http://www.facebook.com/search/?q=macedonia&init=quick#/profile.php?id=1705372151&ref=search&sid=1537520557.1983335227..1

    Kwstas Macedonia εχει για ονομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ξέρεις πολύ καλά τι εννοώ και άσε τα παραμύθια. Μόνο Ελληνικοί λογαριασμοί διαγράφησαν και όχι Σκοπιανοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ποια παραμυθια ρε Ακριτα, πραγματικα δεν καταλαβα τι εννοεις. Αυτο που εμαθα ειναι οτι διαγραφηκε ο λογαρισμος που ειχε στο fb το blog "taxalia". Δεν γνωριζω τιποτα για μαζικες διαγραφες ελληνων. Στο παρελθον ειχαν διαγραψει απο το fb και δικο μου λογαριασμο παντως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Και εγώ ημουνα γραμμένος στο network macedonia, και πλεον δεν είμαι - αλλά δεν υπάρχει πλέον αυτό το network.
    δεν ξέρω αν είναι οργανωμένη προσπάθεια, αυτό νόμιζα στην αρχή αλλά τωρά πιστέυω ότι είναι αλλαγή στο fb που την εκμεταλεύονται οι σκοπιανοί, αλλα το θέμα είναι να αντιδράσουμε εμείς.
    αν υπάρχει κάποιος administrator που διαβάζει η παρακολουθεί πρέπει να ενεργήσει - νομίζω ο σωστός τρόπος είναι να εντάξουμε το Μακεδονία στο Ελλάδα (σαν γεωγραφικό διαμέρισμα) - δεν είμαι ειδικός στο fb αλλά νομίζω ότι κάτι πρέπει να κάνουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία θα περιέχουν Greekenglish, ύβρεις, μειωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς δεν θα αναρτώνται.