Το blog, για τους λόγους που βιώνουμε προσωπικά, οικογενειακά και κοινωνικά, αλλάζει την κύρια κατεύθυνσή του και επικεντρώνεται πλέον στην Κρίση.
Βασική του αρχή θα είναι η καταπολέμηση του υφεσιακού Μνημονίου και όποιων το στηρίζουν.
Τα σχόλια του Κρούγκμαν είναι χαρακτηριστικά:
...Άρα βασιζόμαστε τώρα σε ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να «πεθάνει στη λιτότητα» προκειμένου να πληρώσει τους ξένους πιστωτές της, χωρίς πραγματικό φως στο τούνελ.Και αυτό απλώς δεν πρόκειται να λειτουργήσει....[-/-]....οι πολιτικές λιτότητας οδηγούν την οικονομία σε τόσο μεγάλη ύφεση που εξανεμίζονται τα όποια δημοσιονομικά οφέλη, υποχωρούν τα έσοδα και το ΑΕΠ και ο λόγος του χρέους προς το ΑΕΠ γίνεται χειρότερος.

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

Ο Παναγιώτης Δημητράς του Παρατηρητηρίου επίσημος ομιλητής σε εκδήλωση του ακροδεξιού Σκοπιανού οργανισμού UMD



Η UMD όπως είναι γνωστό είναι ένας οργανισμός που συνεργάζεται ΑΝΟΙΧΤΑ με τους Τούρκους , έχει προβεί κατά καιρούς σε ακραίες εθνικιστικές ενέργειες με κορυφαία την έκδοση πιστωτικής κάρτας με το αστέρι της Βεργίνας και τον Αλέξανδρο.
Προφανώς ο ακτιβιστής Δημητράς είναι ενήμερος για όλες αυτές τις ενέργειες, ενέργειες όμως που δεν τον πτοούν στο να παρευρεθεί σε εκδήλωση της ακροδεξιάς αυτής οργάνωσης.
Επίσης επιφανής στέλεχος της ο Igor Zvezdakoski έχει αναρτήσει μανιφέστο σε σαιτς που μεταξύ άλλων καλεί τον κόσμο για τον αγώνα της ενοποίησης όλων των "Μακεδονικών κομματιών"
The cultural and national unification of all Macedonians living in all parts of Macedonia; the Republic of Macedonia, Aegean Macedonia, Pirin Macedonia, Mala Prespa & Golo Brdo and Gora, as well as Macedonians throughout the world.
http://www.macedoniantruth.org/forum/showthread.php?t=1303
http://www.artofmacedonism.com

Ούτε αυτό πτοεί τον Κο Δημητρά στο να παρευρεθεί σε συγκέντρωσή τους.....

6 σχόλια:

  1. ..ουτε τα προσχήματα δεν τηρούν πλέον

    ...φοβάμαι ότικάτι συμβαίνει και έχουν αποθρασυνθεί τόσο πολυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι σκοπιανό συγκρότημα της διασποράς. Νομίζω από Καναδά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα boys from Bouf είναι Καναδοί, ξαδελφάκια του Lubi Uzunovski, με καταγωγή από τον Ακρίτα (Μπούφι). Θα τους βρεις σχεδόν σε όλες τους τις εκδηλώσεις.

    Ακρίτα χαίρομαι που με ανακάλυψες. Όταν βρω χρόνο θα ανεβάσω και κάτι άλλο στο blog για την προτροπή της Νατσουλίδου να ψηφίσουν Ο-Π γιατί αλλού είναι το ζουμί και όχι στις υπεκφυγές του Γκολντενλάφ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Yπερατλαντικά ταξίδια, ευρωπαϊκά σεμινάρια "επιμόρφωσης", κρατικές και ιδιωτικές επιχορηγήσεις, πολυΜΚΟ οικογενειακές εταιρείες για την διαχείριση των θυγατρικών... είναι πολλά τα λεφτά, Άρη.

    Έγινε κομματάκι ακριβός ο """"ανθρωπισμός"""" στις μέρες μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. οι boys from bouf ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΟΠΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΣΚΟΠΙΑΝΑ.ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΟ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΑΚΡΙΤΑΣ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ.ΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΘΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΙΝΩΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία θα περιέχουν Greekenglish, ύβρεις, μειωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς δεν θα αναρτώνται.