Το blog, για τους λόγους που βιώνουμε προσωπικά, οικογενειακά και κοινωνικά, αλλάζει την κύρια κατεύθυνσή του και επικεντρώνεται πλέον στην Κρίση.
Βασική του αρχή θα είναι η καταπολέμηση του υφεσιακού Μνημονίου και όποιων το στηρίζουν.
Τα σχόλια του Κρούγκμαν είναι χαρακτηριστικά:
...Άρα βασιζόμαστε τώρα σε ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να «πεθάνει στη λιτότητα» προκειμένου να πληρώσει τους ξένους πιστωτές της, χωρίς πραγματικό φως στο τούνελ.Και αυτό απλώς δεν πρόκειται να λειτουργήσει....[-/-]....οι πολιτικές λιτότητας οδηγούν την οικονομία σε τόσο μεγάλη ύφεση που εξανεμίζονται τα όποια δημοσιονομικά οφέλη, υποχωρούν τα έσοδα και το ΑΕΠ και ο λόγος του χρέους προς το ΑΕΠ γίνεται χειρότερος.

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2009

Σχετικά με την συνέντευξη Γκλιγκόροφ...

όπου για μία άλλη φορά δηλώνει ότι ο λαός του είναι Σλαβικής καταγωγής, θα του έκανα την εξής ερώτηση.
Εφόσον Κε Γκλιγκόροφ θεωρείται ότι είστε Σλάβοι και δεν έχετε καμία σχέση με τους αρχαίους Μακεδόνες, γιατί το 1992 υιοθετήσατε ως σημαία του πολυεθνικού κράτους σας το ελληνικό σύμβολο του 16άκτινου ήλιου, γνωστού ως σύμβολο της Βεργίνας ;
Ο Γκλιγκόροφ για μία άλλη φορά παίζει το γνωστό παιχνίδι των Σκοπίων. Άλλωστε είναι ξεκάθαρος:
«Θα συζητούμε, θα λέμε τις απόψεις μας και θα προσπαθούμε να πείσουμε ο ένας τον άλλο, χωρίς, όμως, την ύπαρξη διαχωριστικού τείχους. Έτσι θα φθάσουμε στο σημείο να πούμε ότι μαλώναμε για κάτι χωρίς μεγάλη σημασία»
Στη γειτονική χώρα επικρατεί η πλήρης σχιζοφρένεια, με το Ινστιτούτο Εθνικής Ιστορίας να υποστηρίζει την αρχαία "μακεδονική" καταγωγή των κατοίκων της γειτονικής χώρας και της Ακαδημίας των Σκοπίων να υποστηρίζει τη σλαβική καταγωγή των κατοίκων. Αλλά στο θέμα του ονόματος όμως παραμένουν "σώας τα φρένας".

1 σχόλιο:

  1. Αντιθετα με τους εδω εθνομηδενιστες στα σκοπια κανουν τα παντα για να εχουν μια εθνικη ταυτοτητα.
    Καθονται και διαστρεβλωνουν την ιστορια μονο και μονο για να εχουν μια ταυτοτητα ως λαος...

    Προτιμουνε να εχουνε ακομα και μια ψευτικη ταυτοτητα απο το να μην εχουνε καθολου ταυτοτητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία θα περιέχουν Greekenglish, ύβρεις, μειωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς δεν θα αναρτώνται.