Το blog, για τους λόγους που βιώνουμε προσωπικά, οικογενειακά και κοινωνικά, αλλάζει την κύρια κατεύθυνσή του και επικεντρώνεται πλέον στην Κρίση.
Βασική του αρχή θα είναι η καταπολέμηση του υφεσιακού Μνημονίου και όποιων το στηρίζουν.
Τα σχόλια του Κρούγκμαν είναι χαρακτηριστικά:
...Άρα βασιζόμαστε τώρα σε ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να «πεθάνει στη λιτότητα» προκειμένου να πληρώσει τους ξένους πιστωτές της, χωρίς πραγματικό φως στο τούνελ.Και αυτό απλώς δεν πρόκειται να λειτουργήσει....[-/-]....οι πολιτικές λιτότητας οδηγούν την οικονομία σε τόσο μεγάλη ύφεση που εξανεμίζονται τα όποια δημοσιονομικά οφέλη, υποχωρούν τα έσοδα και το ΑΕΠ και ο λόγος του χρέους προς το ΑΕΠ γίνεται χειρότερος.

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2009

Ενδιαφέρουσες απόψεις για τα τεκταινόμενα στην ΝΔ από δύο Έλληνες πολίτες:

στο facebook και εξαιρετικά αφιερωμένο στους Έλληνες της ΝΔ.....


Gregory Vallianatos
Ανέκδοτο. Νεαρός φιλόδοξος, προπέτης και ψιλοεθνίκι Υπουργός, ρίχνει την Κυβέρνηση που υπηρετούσε, φεύγει, κάνει δικό του κόμμα που τα θαλασσώνει, κάθεται στο μούσκιο για χρόνια, ψιλοτσιμπάει ένα υπουργείο για μήνες, και γίνεται υποψήφιος για πρόεδρος του παλιού του κόμματος! Πουλάει φιλελευθερισμό αν και μισεί κάθε γράμμα της λέξης, και του βγαίνει!

Yesterday at 21:26

===================================================================

Pavle Filipov

Ωραίο ανέκδοτο... Αν νικήσει η κ. Μπακογιάννη θεωρώ ότι θα προκύψουν δύο κόμματα στο λεγόμενο "κεντροδεξιό" χώρο. Οι "Σαμαράδες" με τους "Καρατζαφέρηδες" θα συγκροτήσουν ενιαίο ακροδεξιό-αντιδυτικό χώρο. Αν νικήσει ο κ. Σαμαράς δεν θα "τολμήσει" η κ. Μπακογιάννη να "συγκροτήσει" ξεχωριστό φιλο-δυτικό κεντρώο φιλελεύθερο χώρο. Θα ήθελα βέβαια επαναπροσδιορισμό ιδεολογίας-πολιτικής ακόμη και μέσα στο ΠΑΣΟΚ όπου συνυπάρχουν κάθε καρυδιάς καρύδι...από "κρυπτο-κνίτες" μέχρι "Παπαθεμελήδες"...Τα επόμενα χρόνια ίσως (ακόμα είναι ανώριμη η κοινωνία...) έρθει πολιτική ιδεολογική μεταρύθμιση. Είδωμεν...


7 hours ago

2 σχόλια:

  1. ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΙΝΑΙ "ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ" ΚΑΙ ΟΧΙ "ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΕΣ".
    ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ , ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΙΝΑΙ¨"ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ" ΚΑΙ ΟΧΙ "ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία θα περιέχουν Greekenglish, ύβρεις, μειωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς δεν θα αναρτώνται.