Το blog, για τους λόγους που βιώνουμε προσωπικά, οικογενειακά και κοινωνικά, αλλάζει την κύρια κατεύθυνσή του και επικεντρώνεται πλέον στην Κρίση.
Βασική του αρχή θα είναι η καταπολέμηση του υφεσιακού Μνημονίου και όποιων το στηρίζουν.
Τα σχόλια του Κρούγκμαν είναι χαρακτηριστικά:
...Άρα βασιζόμαστε τώρα σε ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να «πεθάνει στη λιτότητα» προκειμένου να πληρώσει τους ξένους πιστωτές της, χωρίς πραγματικό φως στο τούνελ.Και αυτό απλώς δεν πρόκειται να λειτουργήσει....[-/-]....οι πολιτικές λιτότητας οδηγούν την οικονομία σε τόσο μεγάλη ύφεση που εξανεμίζονται τα όποια δημοσιονομικά οφέλη, υποχωρούν τα έσοδα και το ΑΕΠ και ο λόγος του χρέους προς το ΑΕΠ γίνεται χειρότερος.

Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2009

Νεο-ναζί ο Δρούτσας σύμφωνα με το ακραίο εθνικιστικό κόμμα Ουράνιο Τόξο.!!!


Χυδαία, συκοφαντική, γελοία και άκρως εμετική η ανακοίνωση του ακραίου εθνικιστικού κόμματος Ουράνιο Τόξο που έχει βάλει στο στόχο του τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών κ. Δημήτρη Δρούτσα; !!!

Γιατί ;
Επειδή για πρώτη φορά στην διπλωματική ιστορία αυτού του τόπου ακούστηκαν τα αυτονόητα για όλο τον κόσμο, μα όχι αυτά που θέλουν οι Σλαβομακεδονιστές και αφορούν την Μακεδονική ταυτότητα.
Τι είπε;

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ. ΔΕΝ ΤΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ. ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΓΕΝΝΙΟΜΑΣΤΕ, ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.


ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙ ΟΛΩΝ ΜΕ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ

Την εμετική ανακοίνωση των Σλαβομακεδονιστών μπορείτε να την διαβάσετε στο taxalia.

20 σχόλια:

  1. Απίστευτα εμετική!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η συγκεκριμένη δήλωση του Δρούτσα μπορεί να θεωρηθεί λίγο άτυχη (βασικά λόγω χρήσης της από τους αυτονομιστές, κατά τ'άλλα δε νομίζω κανείς να κάτσει να βγάλει κοινωνιολογικό λόγο στη βουλή σχετικά με τη δημιουργία ταυτοτήτων, θα ρίξει κάτι πιο "λαϊκιστικό" κλπ).

    Η απάντηση όμως δεν είμαι σίγουρος που μπορεί καν να στοχεύει. Ίσως στους γνωστούς "προοδευτικούς" Έλληνες που υποστηρίζουν "προοδευτικές" τρομοκρατικές οργανώσεις. Λες να άντεχε το ευρωπαϊκό κοινό του Βινοζίτο να ακούει/διαβάζει τέτοιες μαλακίες; Ρε Παύλο, μήπως έχεις βάλει κανένα εξτρεμιστή να γράφει και τελικά σας αποκηρύξουν οι Ευρωπαίοι παρά τις προσπάθειές σου να παρουσιάσεις ένα "προοδευτικό" πρόσωπο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άτυχη η δήλωση του Δρούτσα; Λες "βασικά λόγω χρήσης". Περιφερειακά, δηλαδή όχι βασικά, γιατί άλλο; Επειδή υπερασπίζεται τη μακεδονική ταυτότητα ως μέρος του ελληνικού πολιτισμού, κάτι που αποδέχονται όλοι οι μεγάλοι ακαδημαϊκοί του κόσμου;

    Διαφωτίστε μας, γιατί μάλλον είμαστε θύματα της προπαγάνδας από τους Δρακονιανούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η απάντηση καταρχήν δεν έχει αναρτηθεί στο ιστολόγιο του ΟΤ.
    Στάλθηκε με e-mail στο taxalia.

    Αυτό σημαίνει δύο πράματα:

    -Το ΟΤ δείχνει πλέον "τρομοκρατημένο" διότι οι κοινωνικο-πολτικοί όροι που χρησιμοποιούσε όλο αυτό το καιρό χρησιμοποιούνται ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τώρα και από την Ελληνική πλευρά. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην υπάρχει από το ΟΤ ανάλογη επιχειρηματολογία διότι πολύ απλά η Μακεδονική ταυτότητα(ατομική ή συλλογική) σύμφωνα με όλες τις σύγχρονες θεωρίες δεν είναι ιδιοκτησία κανενός.

    -Η προσωπική επίθεση στον Δρούτσα είναι καθαρά θέμα ακραίας εθνικιστικής συμπεριφοράς των ατόμων που ανήκουν ή ψηφίζουν ή ψήφισαν αυτο το κόμμα. Στο μπλογκ μου έχω αναφερθεί πολλάκις για τον τρόπο έκφρασης των που ξεκινά από τα τέλη τα δεκαετίας του 80 με το περιοδικό Ζόρα και φτάνει ως τις μέρες μας. Αν δεν έχεις επιχειρήματα θα υβρίσεις και θα συκοφαντήσεις τον αντίπαλο σου. Το κάνουμε και εμείς πολλές φορές λανθασμένα όχι γιατί δεν έχουμε επιχειρήματα αλλά λόγω συναισθηματικής φόρτισης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το e-mail ειναι του Ουράνιου Τόξου αλλά πως ξέρουμε σίγουρα ότι το κείμενο δεν έχει αλλαχτεί από άλλους, με προώθηση; Πριν λίγες μέρες το Ο.Τ. έστειλε ένα e-mail για άλλο θέμα. Γιατί το συγκεκριμένο e-mail δεν στάλθηκε, ως συνήθως, και στα μέλη του κόμματος αλλά μόνο στο taxalia;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι Σκοπιανοί έχουν μυστικούς διαύλους επικοινωνίας. Μάλιστα κάθε 2-3 χρόνια τους αλλάζουν με σκοπό να κόβουν τους ανεπιθύμητους.
    Σε ότι αφορά το συγκεκριμένο e-mail την απάντηση θα στην δώσει μόνο το taxalia. Μάλιστα η πρόταση μου ήταν να το προωθήσουν στο ΥΠΕΞ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Υπάρχει η IP του αποστολέα. Αν τολμάει, ας αμφισβητήσει το ΟΤ πως το έστειλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μήπως είναι παιχνίδι τον Μακεδονιστών και θέλουν να ρίξουν στάχτη (του τύπου κοιμηθείτε ήσυχα και οι πράσινοι είναι κακοί σαν τους προηγούμενους τους μπλέ) στα μάτια όσων αγωνιούν για την Μακεδονία μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "Το ΟΤ δείχνει πλέον "τρομοκρατημένο" διότι οι κοινωνικο-πολτικοί όροι που χρησιμοποιούσε όλο αυτό το καιρό χρησιμοποιούνται ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τώρα και από την Ελληνική πλευρά."

    Ίσως να μην ήταν τυχαία η αποστολή του συγκεκριμένου e-mail και γιατί οι του ουράνιου τόξου δεν το έβαλαν στο site τους.

    Πιστεύω ότι ο κύριος λόγος που δεν το έβαλαν στο site τους είναι για να μη δημιουργήσουν πρόβλημα με τους εκτός Ελλάδος αναγνώστες (και δεν αναφέρομαι στους ψευτομακεδόνες του εξωτερικού). Ξέρουν ότι όντως μια τέτοια επιστολή θα ήταν εμετική και άκρως ρατσιστική στα μάτια των ξένων, από ένα κόμμα που υποτίθεται προασπίζεται τα δικαιώματα της όποιας ψευτομειονότητας.

    Τι έκαναν λοιπόν; Χρησιμοποίησαν ένα από τα μεγαλύτερα blogs, για να κάνουν θόρυβο γύρω από την ανυπαρξία τους, με την χρήση άκρως ρατσιστικών και παράλογων συσχετισμών και όλοι εμείς πιαστήκαμε στη φάκα τους.

    Αυτό που θέλουν είναι να βρίσκονται στο προσκήνιο, να νιώθουν ότι είναι κάποιοι, με όποιο τρόπο... μη τους δίνετε αυτή τη χαρά... αγνοήστε τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Παν δεν υπάρχει καμμία διαφορά σε ότι αφορά το περιεχόμενο της από το να την στείλεις με e-mail στους αποδέκτες σου ή να την αναρτήσεις στο ιστολόγιο.΄
    Και δεν νομίζω ότι πιαστήκαμε στην φάκα. Το υπόψη e-mail η ελληνική πλευρά μπορεί να το καταθέσει στα επόμενα φόρα για να δείξει τελικά ποιος είναι αυτός που θέλει να οικειοποίησει την Μακεδονική ταυτότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Παν αφού το στείλανε από τη σύνδεσή τους της OTENET. Δεν μπορούν να πουν πως δεν είναι αυτοί.

    Πρέπει να τους κράξουμε σε όλους τους ευρωβουλευτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο Δρουτσας το γνωριζει αυτο.
    Ανετα μπορει να τους τρεχει στα δικαστηρια για ολα οσα συκοφαντικα ισχυριζονται στο site τους και να το κλεισει μια και καλη το μαγαζακι του Ουρανιου Στοκου του Γκρουεφσκι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. να και η βόμβα! και είχαμε και αμφιβολίες!!!
    http://taxalia.blogspot.com/2009/12/site-vinozito.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανωνυμε 4,24
    Δες το Screen στην κορυφη της σελιδας απο το σαιτ του ΟΤ να πεισθεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τελικά έχετε δίκιο!

    Στην αρχή δεν περίμενα ότι θα το αναρτήσουν στο site τους... πίστευα ότι έχουν λίγη τσίπα επάνω τους! Τελικά είναι πιο ακραίοι από οτιδήποτε ακραίο υπάρχει και δεν ντρέπονται να το φωνάζουν!...

    εύχομαι ο κύριος Δρούτσας να τους καταγγείλει και να τους στείλει μια και καλή στα σπίτια τους να κάνουν εργόχειρα με τον ήλιο της Βεργίνας και ότι άλλο φαντασιώνονται τα βράδια και λερώνουν το κρεβάτι τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. " Μήπως είναι παιχνίδι τον Μακεδονιστών και θέλουν να ρίξουν στάχτη (του τύπου κοιμηθείτε ήσυχα και οι πράσινοι είναι κακοί σαν τους προηγούμενους τους μπλέ) στα μάτια όσων αγωνιούν για την Μακεδονία μας;
    "

    Ως ενα βαθμό ναι.
    Και αφού φτάσαμε στο σημείο να εκθειάζουμε τον διαβόητο Δρούτσα λες και είναι ο Τάσσος Παπαδόπουλος της Μακεδονίας, μάλλον πέτυχαν μια χαρά τον στόχο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πέρα από τις αηδίες του ΟΤ, η δήλωση Δρούτσα είναι αρνητική για την Ελλάδα και λίγοι αντιλήφθηκαν το περιεχόμενό της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 4:01 μπορείς να γίνεις σε παρακαλώ πιο συγκεκριμένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Συμφωνώ με τον 4:01 μμ. Όποιος δεν βάζει στο τραπέζι εθνότητα και γλώσσα, παίζει το παιχνίδι των ΗΠΑ. Μας λέει η Ελλάδα πως δεν το συζητάει αλλά αυτό είναι κόλπο και όχι επίδειξη μαγκιάς. Κακώς χαίρεστε.

    http://www.enet.gr/?i=news.el.politikh&id=112057

    Τα στελέχη της κυβέρνησης Ομπάμα, όπως και ο Νίμιτς, με βάση τις «πονηριές» Φριντ, συστήνουν στην Ελλάδα και στα Σκόπια να επικεντρωθούν στην επίλυση της ονομασίας της γείτονος και, μέσω του μεσολαβητή, υποδεικνύουν τη «σιωπηρή» διευθέτηση εθνότητας και γλώσσας αργότερα από τον ΟΗΕ, κατά τρόπο που να μη χρειάζεται ή να προϋποθέτει τη συναίνεση ή την έγκριση της Ελλάδας.

    Με αυτό τον τρόπο μέσω του «Λεξιλογίου» («Glossary») του ΟΗΕ, που βασικά θα συστήνει το «Macedoniam» για εθνότητα και γλώσσα, η Ελλάδα δεν θα 'χει πρακτικά τη δυνατότητα να το σταματήσει, και έτσι δεν θα υπάρχει, θεωρητικά, το πολιτικό κόστος για την οποιαδήποτε ελληνική κυβέρνηση (σ.σ. αυτό ακριβώς είναι το από καιρό «δόλωμα» Νίμιτς).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Στάθη η Εθνικότητα είναι εδώ και καιρό στο παιχνίδι με κύριο υπαίτιο την προηγούμενη κυβερνητική ηγεσία. Όπως έκανε και κάτι άλλο : δεν ξακαθάρισε ότι το "erga omnes" συμπεριλαμβάνει και αλλαγή της ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ.
    Αυτό είναι το δέντρο και όχι το δάσος (ταυτότητα) στο πρόβλημα. Για αυτό το ΟΤ και τα λοιπά στην Ελλάδα λύσσαξαν με τον Δρούτσα.

    Ο ΟΗΕ επίσημα δεν αναγνωρίζει εθνικότητες και γλώσσες. Αλλά το κάνουν τα όργανα του όπου ένα από αυτά ήταν αυτό της Μακντούγκαλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία θα περιέχουν Greekenglish, ύβρεις, μειωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς δεν θα αναρτώνται.