Το blog, για τους λόγους που βιώνουμε προσωπικά, οικογενειακά και κοινωνικά, αλλάζει την κύρια κατεύθυνσή του και επικεντρώνεται πλέον στην Κρίση.
Βασική του αρχή θα είναι η καταπολέμηση του υφεσιακού Μνημονίου και όποιων το στηρίζουν.
Τα σχόλια του Κρούγκμαν είναι χαρακτηριστικά:
...Άρα βασιζόμαστε τώρα σε ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να «πεθάνει στη λιτότητα» προκειμένου να πληρώσει τους ξένους πιστωτές της, χωρίς πραγματικό φως στο τούνελ.Και αυτό απλώς δεν πρόκειται να λειτουργήσει....[-/-]....οι πολιτικές λιτότητας οδηγούν την οικονομία σε τόσο μεγάλη ύφεση που εξανεμίζονται τα όποια δημοσιονομικά οφέλη, υποχωρούν τα έσοδα και το ΑΕΠ και ο λόγος του χρέους προς το ΑΕΠ γίνεται χειρότερος.

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

Η Ελληνοφοβία των πολυπολιτισμικών αριστερών.

Παρατηρούμε στη Ελλάδα με αφορμή το μεταναστευτικό νομοσχέδιο αλλά και των ενεργειών αποεθνοκοποίησης της παρούσας κυβέρνησης  μία παρά­δοξη και ανησυχητική τύφλωση των πολιτικών (κυρίως στην Αρι­στερά) καθώς και των δημοσιογραφικών κύκλων, για τις νέες εκδη­λώσεις ελληνοφοβίας, κυρίως όταν αυτές συνδέονται με την εθνική παράδοση και ταυτότητα. Προστέθηκε στο φαντασιακό ορισμένων μαχητικών ελίτ, ή a priori συμπάθεια για εκείνους, οι όποιοι προσ­λαμβάνονται αδιακρίτως ως «ξένοι» ή θυματοποιημένοι «μετανάστες», δηλαδή οι παράνομοι ή, επί το λαϊκότερο, οι «λαθρομετανάστες», εκθειαζόμενοι ως «χωρίς χαρτιά» από τούς νέους κομφορμιστές.

Αυτή η στοχοθετημένη ξενοφιλία, η οποία συγκροτήθηκε σε παράδοξη προκατάληψη, ας πούμε αντιρατσιστι­κή/ρατσιστική, της οποίας η ανάποδη όψη είναι η βαθιά περιφρόνη­ση για τον τύπο του αξιοθρήνητου «γηγενούς Έλληνα» και το απερι­όριστο λεκτικό μίσος για τους «Δεξιούς» ή τούς «Κεντροδεξιούς». Λέξεις όπως «ρατσιστής», «ξενοφοβικός», «ακροδεξιός», «φασίστες», «εθνικιστές» και «νέο-ναζί» και άλλες παρεμφερείς χαρακτηρισμοί είναι το λεκτικό οπλοστάσιο αυτής  της πολυπολιτισμικής αριστεράς επειδή αντιτίθενται στο νομοσχέδιο που προωθεί η αεθνική κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, το οποίο διευκολύνει την κατάργηση του ισχύοντος δικαίου εθνικής καταγωγής και την αδιάκριτη πολιτογράφηση και Ελληνοποίηση των πάντων.  Προσδιορίζονται ως  «αντιραστιστές» αλλά αυτοί είναι που προωθούν με κάθε μέσο την πατριωτική Ελληνοφοβία, την Εθνοφοβία και κυρίως  την κατασκευή, εκ του μη όντος, μίας συμπαγούς και διακριτής εθνοπολιτισμικής μειονότητας εντός της εθνικής επικράτειας. Στο στόχαστρο τους είναι ακόμα και η Πατριωτική αριστερά όπως ο Μίκης Θεοδωράκης, το πατριωτικό ΠΑΣΟΚ, το Άρδην και το Ρεσάλτο.

Για τον αντιρατσισμό ο Γάλλος φιλόσοφος  Finkielkraut[1] τονίζει ότι  αυτή η υπεροπτική ιδέα του «πολέμου κατά τον ρατσισμού» στα­διακά μετατρέπεται σε.....
....μία ειδεχθώς λανθασμένη ιδεολογία. Και αυτός ο αντι-ρατσισμός θα είναι για τον 21ο αιώνα ότι ο κομμουνισμός ήταν για τον 20ο αιώνα. Μία πηγή βίας... Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με την «αντι-ρατσιστική» ιδεολογία. Φυσικά υπάρχει πρόβλημα διακρίσεων. Υπάρχει ξενοφοβικό αντανακλαστικό, είναι αλήθεια, αλλά η παρουσίαση των γεγονότων ως απάντηση στον Ελληνικό ρατσισμό είναι εντελώς λάθος.


Εκφραστές αυτής της πολυπολιτισμικής αριστεράς είναι η  ιθύνουσα πολιτική ελίτ (καλυπτόμενη πίσω από το εφεύρημα της «αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας»), η Μετα-Εθνική, Εθνοφοβική Αριστερά  συνεπικουρούμενη έμμεσα από την  Στεγνή και Κενή από  ιδεολογία Φιλελεύθερης Δεξιάς  η οποία έχει εξαπολύσει με ιδιαίτερο πείσμα στην Ελλάδα απηνή πολεμική κατά της αμεσοδημοκρατικής ιδέας και πρακτικής (δημοψηφίσματα) και αποφεύγει, όπως ο διάβολος το λιβάνι, τη γνήσια, άμεση και άνευ διαμεσολαβητών έκφραση της volonté generale, όχι μόνο λόγω των παραδοσιακών ελιτιστικών συνδρόμων της, αλλά και επειδή προδήλως φοβάται την κρίση της σιωπηλής πλειονότητας του Λαού, γνωρίζουσα ότι έχει πλήρως αποκοπεί από τα λαϊκά κοινωνικά στρώματα (έχοντας καταστεί η οργανική διανόηση και ιδεολογική γραφειοκρατία της νέας παγκοσμιοποιημένης υπερεθνικής ελίτ).


Η αθλιότητα η ή κοινωνική περιθωριοποίηση, a fortiori ή βολική εγκατάσταση σε μία θυματική θέση, δεν μπορεί να απονέμει το δικαίωμα τού μίσους, της ύβρεως, της επίθεσης, του τραυματισμού, της δολοφονίας. Και όμως σχολια­στές και πολιτικοί παράγοντες βρίσκουν πάντα λόγους συγχώρεσης σε εγκληματικές ενέργειες από τη στιγμή που αυτές αποδίδονται σε κατηγορίες που θεωρούνται, με γενικευτικό τρόπο, «αδικημένες», «αποκλεισμένες», «υφιστάμενες διακρίσεις», «απελπισμένες». Εδώ, η επιείκεια είναι υποχρεωτική. Η αόριστα κοινωνιολογική εξήγηση λειτουργεί αδιακρίτως ως πολιτική και ηθική δικαιολόγηση. Το σκεπτικό αυτό έχει ως προαπαιτούμενο ότι οι δυσλειτουργίες της ά λά γαλλικά ρεπουμπλικανικής ενσωμάτωσης προϋποθέτουν τη μετά­βαση στην πολυπολιτισμική κοινωνία, συνεπώς, την αντικατάσταση του μοντέλου τής αφομοίωσης από αυτό της πολυκοινοτιστικής κοινωνίας. Συνεπώς η κουλτούρα του μίσους  των λαθρομεταναστών κρίνεται ως κάτι το ομαλό, καθίσταται φυσική ως σύμπτωμα των «δυσλειτουργιών» της Ελληνικής Δημοκρατικής Πολιτείας, η οποία στιγματίζεται ως ίακωβινική και ρατσιστική.


Αυτοί οι νεοαριστές κοινωνιολόγοι(στην πλειοψηφία τους καθηγητές σε δημόσια πανεπιστήμια, σχολιαστές σε Μ.Μ.Ε. και μέλη συγκοινωνούντων  κρατικοδίαιτων Μ.Κ.Ο.) συνεισφέρουν με τον τρόπο αυτό, ως «χρήσιμοι ηλίθιοι» (όπως λέει ο Pierre-André Taguieff [2] για τους δικούς του) , στο όνομα του πολυπολιτισμικοϋ δόγματος ή ακριβέστερα, του πολυκοινοτιστικού δόγματος, στην απαγόρευση κάθε κριτικής στις πολλαπλές μορφές του ισλα­μισμού, οι όποιες βρήκαν στη Μεγάλη Βρετανία έναν προνομιακό τόπο υποδοχής. Οι νεοαριστεριστές ειδικοί των κοινωνικών επιστη­μών λειτουργούν συχνά σήμερα, τόσο στο Λονδίνο όσο και στο Παρίσι, ως «χρήσιμοι ηλίθιοι» του ισλαμισμού.


Η αυξημένη εισροή μεταναστών από χώρες με διαφορετικό πολιτισμικό υπόβαθρο σε σχέση με τον γηγενή πληθυσμό, η αυξημένη παράνομη μετανάστευση, η υποδόρια εφαρμογή πολυπολιτισμικών πολιτικών, η αύξηση του αριθμού των αλλοδαπών λόγω της αυξημέ­νης γεννητικότητας, της οικογενειακής επανένωσης αλλά και του δικαιώματος να φέρνουν συζύγους από τις χώρες καταγωγής τους οδήγησε στην διαμόρφωση ενός πληθυσμού ατόμων, ο όποιος δεν μπορεί να ενσωματωθεί στην Ελληνική κοινωνία τόσο γιατί είναι αριθμητικά μεγάλος όσο και γιατί είναι πολιτισμικά πολύ διαφο­ρετικός. Γι' αυτό και επιτείνεται τόσο η ανάπτυξη μουσουλμανικών γκέτο στις αστικές περιοχές (κυρίως στην Αθήνα και Πάτρα) όσο και η ριζοσπαστικοποίηση της μουσουλμανικής νεολαίας που θα έχει σαν αποτέλεσμα την άνοδο του ισλαμικού φονταμενταλισμοΰ και του αντιχριστιανισμού. Ο τελευταίος δε είναι πλέον στόχος των θρησκευόμενων άθεων που εκφράζεται από Μ.Κ.Ο. που χρηματοδοτούνται από πάσης φύσεως Ευρωπαϊκά προγράμματα. Κονόμα δηλαδή….


Η πολυπολιτισμικότητα είναι ένα από τα ιδεολογήματα που η πνευματικώς αποικιοκρατούμενη και πολιτικώς κατεχόμενη από μία εθνοφοβική-εθνομηδενιστική ελίτ χώρα μας από την Δύση προσπαθεί να μας την επιβάλει. Συνεχίζοντας μια – κακή – παράδοση δύο και πλέον αιώνων, ο ειδικός αυτός ανθρωπολογικός τύπος του καθεστωτικού διανοούμενου – πορθμέα, εδώ και μιάμισυ περίπου δεκαετία προπαγανδίζει τον υποτιθέμενο εμπλουτισμό της εγχώριας δημοκρατίας με την πολυπολιτισμικότητα. Ο αντίλογος που έχει αναπτυχθεί τόσο για τις ιδεολογικές προϋποθέσεις όσο και για τις πρακτικές συνέπειες, ειδικά στην περίπτωση της Ελλάδος, έχει ένα επιπλέον ενδιαφέρον και ένα παγκόσμιο ενδιαφέρον. Το διακύβευμα στην Ελλάδα δεν είναι μονάχα η συνοχή ή η ακεραιότητα ενός ακόμη έθνους – κράτους αλλά σε έναν βαθμό και το ίδιο το νόημα της ζωής του σύγχρονου ανθρώπου, έτσι όπως έχει διαμορφωθεί κάτω από την επίδραση του αιώνιου ελληνικού πνεύματος, της καρδιάς της ανθρώπινης κληρονομιάς.


Ο  τυφλός πασιφισμός, ο όποιος θέτει στο ίδιο επίπεδο τον εισβολέα με αυτόν που υφίσταται την επίθεση, είναι μία ιδιαίτερα επικίνδυνη μορφή ηθικισμού, γιατί πρακτικά αφήνει ελεύθερο το πεδίο ή ενθαρρύνει τον εισβολέα αδρανοποιών­τας τον αμυνόμενο με το να του απονομιμοποιεί το δικαίωμα στη νόμιμη άμυνα. Το να μην ξέρουμε να αναγνωρίζουμε τον εχθρό, να μην μπορούμε να τον υποδείξουμε, να μην τολμούμε να κινητοποιη­θούμε εναντίον του, αυτό είναι το επίπεδο μηδέν τής πολιτικής αλλά και της γεωπολιτικής. Αυτό το όποιο διαγράφεται είναι ο μετασχηματισμός του ελληνικού έθνους ως κοινότητας πολιτών σε μία πολυκοινοτιστική κοινωνία στερημένη πολιτικής συνείδησης, υπό τη σκέπη ενός αποδυ­ναμωμένου κράτους από την παγκοσμιοποίηση και τον εξευρω­παϊσμό, και αυτό μέσα σε ένα επικίνδυνο πλαίσιο Ισλαμιστικής τρο­μοκρατίας και εξισλαμισμού «από τα κάτω», κράτος του οποίου οι προπαγανδιστές έχουν στόχο να επιταχύνουν τη διαδικασία εθνικής αποδιάρθρωσης.


Ο στόχος των ισλαμιστών ιεροκηρύκων είναι κατ αρχάς να εμποδίσουν μέσω του ίσλαμιστικοϋ προσηλυτισμού την ενσωμάτωση των πληθυσμών, που προέρ­χονται από τη μετανάστευση, θέτοντας τους στο περιθώριο της ευρύ­τερης κοινωνίας (εξ ου και η αποδιδόμενη σημασία στην ισλαμική μαντίλα), για να ευνοήσουν, στη συνέχεια, τη δημιουργία δικτύων υποστήριξης και ομάδες φανατικών μαχητών έτοιμων να θυσιάσουν τη ζωή τους για την υπόθεση. Όσο για το πολιτικο-θρησκευτικό πρόγραμμα των ισλαμιστών για την Ευρώπη, αυτό μπορεί να οριστεί μέσω του προοδευτικού εξισλαμισμού της Ευρώπης.


Η πολυπολιτισμικότητα συγκρούεται με την ουσία της δημοκρατίας καθώς η τελευταία, ως πολιτικό σύστημα, πρέπει να στηρίζεται σε μία αμοιβαία εμπιστοσύνη και αλληλεγγύη μεταξύ των πολιτών και στην αίσθηση αυτών περί ενός κοινού οράματος και κοινών ηθικών υποχρεώσεων. Και αυτά κείνται πολύ παραπάνω από την απλή διακήρυξη πίστης στην δημοκρατία, στο Σύνταγμα και στους νόμους την οποία επιβάλλει ο «συνταγματικός πατριωτισμός» του «δικαίου του εδάφους». Όταν η πολυπολιτισμική κοινωνία περιλαμβάνει τόσο διαφορετικές πολιτισμικά ομάδες ώστε να μην υπάρχει κοινό όραμα, κοινές αξίες και κοινές ηθικές υποχρεώσεις, τότε η κοινωνική αλληλεγγύη καταρρέει και επικρατούν φυγόκεντρες δυνάμεις. [3]


Για αυτό και οι λεκτικές επιθέσεις (ένα κράμα ιδεολογικής εμμονής και φτηνής προπαγάνδας) των οπαδών αυτής της ιδεολογίας  όπου λοιδορούν και εξυβρίζουν  Έλληνες  (85% σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις) όταν ζητούν δημοψήφισμα ή προϋποθέσεις πολιτογράφησης και μεταναστευτική πολιτική σύμφωνα με τα πρότυπα άλλων χωρών.


Παραπομπές
[1]- Dror and Aurella, «What sort of Frenchmen are they? », Haaretz 17/11/2005
[2]- Pierre-André Taguieff, «Η νέα εβραιοφοβία», Πόλις, 2005.σελ 95
[3]-Γιάννης Κολοβός, «Η έννοια του «Έλληνα» σε μία πολυπολιτισμική Ελλάδα, περιοδικό Patria, τεύχος 17

23 σχόλια:

  1. Σε μένα, πάντως, είναι εμφανές πλέον οτι είτε κατευθυνόμενος είτε ποινικά κολάσιμη μόδα, αυτός ο ιδιότυπος Ρατσισμός εναντίον των Ελλήνων έχει καταντήσει λύσσα κακιά.

    Το πιο πρόσφατο η εφόρμηση, με αφορμή την φωτιά στην Συναγωγή, όλων των γνωστών δημόσιων προσώπων να καταδικάσουν την Ελλάδα για αντισημιτισμό, με την ίδια κεκτημένη ταχύτητα που κάνουν για τον Ρατσισμό "μας".

    Καταρχήν, επί των ημερών αυτής της κυβέρνησης έχει προκύψει και ένα νέο φρούτο. Χωρίς να ξέρουμε ακόμη ποιος-τι-γιατί ορμάνε όλοι από τον πιο μικρό μέχρι και τα πιο ψηλά ιστάμενα πρόσωπα, πχ και ο Πρωθυπουργός ακόμα.

    Τι να θυμηθώ. Το σπίτι στην Κούνεβα ενώ δεν έχει βρεθεί τι και ποιος; (ακόμη είμαστε στις υποθέσεις). Ο χαρακτηρισμός της σε εργατικό ατύχημα συνεπεία της «συνδικαλιστικής της δράσης»; (!!!)
    Οι δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών εναντίον κρατικών υπαλλήλων, που στην συνέχεια μάθαμε ότι ακόμη δεν είχε γίνει ούτε προανάκριση και στην συνέχεια προέκυψε ότι δεν είχαν καμμία σχέση; Τι να πρωτοθυμηθούμε;

    Εκείνο που δεν καταλαβαίνω είναι τι επιδιώκουν και τι εξυπηρετούν όλα αυτά.

    Παρεμπιπτόντως η αστυνομία βρήκε τους ενόχους για την φωτιά στην Συναγωγή, 2 Άγγλοι και 1 Αμερικανός που δούλευαν στην Βάση.
    Οι ξένες εφημερίδες που «ένωσαν τις φωνές τους με τις εδώ δικές μας», εναντίον μας, θα ζητήσουν με το ίδιο πάθος και στον ίδιο χώρο κειμένου, συγνώμη; Δεν νομίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι άραγε τυχαίο ότι η άλωση της χώρας άρχισε από τους αστούς διανοούμενους (αριστερούς κατά τον αυτόπροσδιορισμό τους;
    Η σχέση μεταξύ κεφαλαίου και πολυπολιτισμικότητας είναι πλέον καλά τεκμηριωμένη. Άν προσθέσει κανείς και τις ιδεοληψίες της Ελληνικής ηγετικής κομματικής νομενκλατούρας θα δημιουργήσει το εκρηκτικό μίγμα που υπάρχει στην χώρα μας και πού οδηγεί στην νομοτελειακή εξέλιξη της σε μουσουλμανικό μεσαίωνα.

    Ο καθηγητής κ. Τσουκαλάς κάνοντας την αυτοκριτική του είπε για την σχέση κεφαλαίου-παγκοσμιοποίησης και διανοούμενων:

    «Είναι αναμφισβήτητο γεγονός πια, ότι σε όλο το δυτικό κόσμο η μεγάλη μάζα των διανοουμένων είναι σε πολύ μεγάλο βαθμό εξαρτημένη από το κεφάλαιο ή από την εξουσία. Οι μηχανισμοί είναι γνωστότατοι. Η εύνοια, η συμμετοχή σε " ερευνητικά προγράμματα " που συνδέονται με την παραγωγή, η παροχή υπηρεσιών με την τυπική ιδιότητα του συμβούλου, του τεχνοκράτη, του εμπειρογνώμονα ή ακόμα και του «γκουρού», κατέστησαν την διανόηση «επάγγελμα»...».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Sthn Panormou eixan syn8hma "Ellhnes eiste kai faineste".

    Syggnwmh, den exw ellhnika edw.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Την πολυπολιτισμικότητα θα πρέπει να τη χωνέψετε και να ξεχάσετε για πάντα το αντίθετό της, τη στείρα ΜΟΝΟκουλτούρα και ΜΟΝΟπολιτισμικότητα.

    Είμαστε ΑΛΛΟΙ τόσοι Ελληνες εξωτερικού (και πρώην) είμαι ΕΙΜΑΣΤΕ πολυπολιτισμικοί μέχρι το κόκκαλο, με την "καλή έννοια", όχι με τη μπασταρδεμένη έννοια, ούτε την Ελληνοφοβική.

    Η διαστροφή της έννοις "multiculturalist tolerance" του Ζίζεκ επικράτησε δυστυχώς στην Ελλάδα σαν "πολυπολιτισμικότητα" (σκέτο) μια έννοια μπουρδοειδής, πλέον, που δεν σημαίνει απολύτως τίποτα, όπως και η "Νέα Τάξη" και όλο αυτό το άκρως παθολογικό παρανοϊκό σύμπαν εννοιών.

    Τέλος, ενώ το άρθρο έχει αρκετά σωστά, που προφανώς σχετίζονται με τον Ταγκιεφφ (που είναι γίγαντας της αντιρατσιστικής διανόησης) δεν διαχωρίζει πουθενα τη θέση του απο τις θέσεις του "Ελληνικού Μετώπου" (στο οποίο ανήκε ο Κολοβός πριν γίνει ΛΑ.ΟΣ. και Ρεσάλτο).

    ΔΙΑΧΩΡΕΙΣΤΕ τη θέση σας. ΑΛΛΟ εννοεί το ΛΑ.ΟΣ. με πολυπολιτισμικότητα και ΑΛΛΟ ο Ζίζεκ, ο Ταγκιεφφ και τόσοι άλλοι υγιείς κριτικοί των υπερβολών της αριστερής / αντιτρατσιστικής κουλτούρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δημιουργήστε παντού αυτόνομους Ελληνικούς πυρήνες αντίστασης, στην γειτονιά στο σχολείο, στην εργασία. Η ένοπλη σύγκρουση με τους αλλοεθνείς μουσουλμάνους λαθρομετανάστες δεν θα αργήσει να έλθει. Η θα μας σφάξουν η θα τους σφάξουμε…
    ΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΜΑΝΤΕΟΝ. Μάθε πρώτα να γράφεις Ελληνικά και μετά να εκφράζεις άποψη για τους Έλληνες και την Ελλάδα.
    Των αγράμματων και ανερμάτιστων θολοκουλτουριάρηδων ο ρατσισμός «κατά Ελλήνων» είναι απύθμενος. Όσο για αυτούς που αναφέρεις οι γνώσεις σου έχουν μείνει στο «Φιλοσοφικό λεξικό» του Ρόζεντλαλθ που διδασκόσαστε στην ΚΝΕ (ΚΟΥΤΒ). Διαβάστε και τίποτα άλλο!!! Βαρεθήκαμε να ακούμε τα ίδια και τα ίδια από αγράμματους και απαίδευτους μουζίκους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 10:57 άμα φτάσουμε στο σημείο ο ένας να σφάζει τον άλλον τότε αλλοίμονο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ομαδεόν όλοι εσείς οι πολυπολιτισμικοί αριστεροί έχετε την τάση να μας βάζεται στο ίδιο τσουβάλι όταν τολμάμε και κάνουμε κριτική στον αποτυχημένο πλέον πολυπολιτισμό. ΌΠως κατάλαβες το άρθρο μου αποτελείται από αποσπάσματα αριστερών της Δυτικής Ευρώπης. Και υπάρχουν μπόλικα μιας και η κριτική στην Eurabia και στο Londistan δεν έχει τελειωμό.

    Σε ότι αφορά τον Κολοβό και να ήταν στο Μέτωπο, σημασία έχει τι κάνει τώρα. Και τα τελευταία 10 χρόνια σίγουρα δεν έχει δώσει αφορμή για κάτι ακραίο. Ίσως να έκανε κάτι στο παρελθόν όπως ο αρχηγός του. Τώρα όμως με την πένα πραγματικά δίνει ρεσιτάλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ε πώς δεν είναι το ίδιο. Αν ήταν στην ΚΝΕ ή στον ΣΥΝ να τον ακούγαμε.
    Κόλλησε ποτέ ένσημα θαυμάζοντας τον Στάλιν, τον Μάο, τον Τσαουσέσκου; Λοιπόν πώς μπορεί να ομιλεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. "Και αυτός ο αντι-ρατσισμός θα είναι για τον 21ο αιώνα ότι ο κομμουνισμός ήταν για τον 20ο αιώνα. Μία πηγή βίας..."

    Ενώ ο καπιταλισμός ήταν πάντα ειρηνικός, ε; Οι 130 νεκροί από εργατικά ατυχήματα κάθε χρόνο στην Ελλάδα δεν σου λένε τίποτα; Οι χιλιάδες πόλεμοι που έχουν συμβεί στον αιώνα μας από τι πυροδοτούνται αν όχι από τη δίψα των διαφόρων διεθνών καπιταλιστικών ομίλων για περισσότερα κέρδη;

    Με όλο το σεβασμό, αλλά βλέπεις το ζήτημα εντελώς αταξικά. Η κοινωνία χωρίζεται από τα προϊστορικά χρόνια σε τάξεις που παλεύουν η μία με την άλλη. Η πάλη αυτή των τάξεων κινεί την ιστορία.

    Τη λύση απέναντι στην εθνική διάλυση της Ελλάδας που προωθούν ξένα κέντρα θα τη δώσει μόνο μια σοβαρή αριστερά (που δεν υπάρχει εδώ και δεκαετίες αλλά ελπίζουμε ότι θα φτιαχτεί πριν είναι αργά), που θα τραβήξει το γηγενή λαό σε σοβαρούς ταξικούς αγώνες, που θα αγωνιστεί για την εθνική και κοινωνική του χειραφέτηση.

    Το ελληνικό κεφάλαιο την έχει πουλήσει την πατρίδα του. Δεν είχε πατρίδα και ποτέ για να λέμε την αλήθεια. Απλά τώρα έπεσαν εντελώς οι μάσκες. Έφερε ξένους δούλους στη θέση των γηγενών γιατί οι γηγενείς ζητάνε πολλά και εξεγείρονται συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 9:32 Επειδή μάλλον είσαι κομουνιστής διότι από όλο το κείμενο επικτρώθηκες σε αυτό σου λέω ότι το ζήτημα δεν είναι ταξικό, αλλά ζήτημα πολιτισμικό. Η ενσωμάτωση αυτής της εθνοπολιτισμικής μειονότητας (με διάφορες κουλτούρες) δεν μπορεί να γίνει ταξικά αλλά μόνο πολιτισμικά. Εμείς εδώ προσπαθούμε να βγάλουμε τον Ελληνικό τρόπο σκέψης από τον Έλληνα και να τον αντικαταστήσουμε με έναν ελληνικής έμπνευσης μεταμοντέρνο πολυπολιτισμικό θεώρημα. Αιτία της σήψης της κοινωνίας μας είναι αυτές οι εισαγώμενες μεταμοντέρνες αντιλήψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. To islam xrisimopoii tin polipolitismiki ideologia san dourio ippo gia na alosi ta xristianika krati.Dimiourgoun thilakes stin arxi me dimiourgia geto opou den mbeni kanis ektos an einai islamistis.H nea taksi proxora stadiaka ki me vasi sxediou kani prota malakes kinisis[malaki kinisi einai otan kanis mia kinisi sto skaki fenomenika asxeti pou omos se deka koinisis tha se dosi to mat.]mia malaki koinisi itan o nomos gia tin epanenosi ton oikogenion,tora mpeni se efarmogi i deuteri malaki kinisi opos se souidia.Enas metanastis epitithete se enan astynomiko ki telika vriski ton mbela tou o astynomikos [ratsistas,vasanistis,den kseri ta ethima ton kainourgion]me dio stoxous 1.na min sylambanoun lathreous giati tha vroune to mbela tous [afou dexthoun ki merikes epithesis den iserxonde sta geto opou epikrati saria ki eglimatikotita[2.na proslifthoun omoethnistous stin astynomia pou kseroun ta ethima tous.To islam den einai thriskia mono einai kai politiko kathestos olokliritiko opos o nazismos o fasismos ki o komounismos .XORIZI TIN KOSMO STA 2 me tin gyneka na perni thesi genitikis mixanis xoris kanena dikaioma an den tis dosi adeia o aren epikefalis tou spitiou prepi the na kaliptete me mpourga sta pio fanatika krati [AFGANISTAN ,S.ARAVIA] me astynomia na girna ki na derni me vitses i na sillamvani gynekes pou den synberiferonde i den foroun ta katalila rouxa.Stin S.aravia malista diplomatiki mas ypalilos kyndineyse dioti fanike o stayros tis .Exo statistika stoixia pos simberiferinde na sta peraso.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. akrita vgikan arketa dimosieumata sto diadiktio

    pou lene pws o milososki ehei voulgariko diavatirio kai diereusan fwtografies opou o up. ex. twn skopiwn sumetehei se ethinikes eortes tis voulgarias


    an mporeis na kaneis mia anartisi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. After reaching 20%, nations can expect hair-trigger rioting, jihad militia formations, sporadic killings, and the burnings of Christian churches and Jewish synagogues, such as in:

    Ethiopia -- Muslim 32.8%

    At 40%, nations experience widespread massacres, chronic terror attacks, and ongoing militia warfare, such as in:

    Bosnia -- Muslim 40%

    Chad -- Muslim 53.1%

    Lebanon -- Muslim 59.7%

    From 60%, nations experience unfettered persecution of non-believers of all other religions (including non-conforming Muslims), sporadic ethnic cleansing (genocide), use of Sharia Law as a weapon, and Jizya, the tax placed on infidels, such as in:

    Albania -- Muslim 70%

    Malaysia -- Muslim 60.4%

    Qatar -- Muslim 77.5%

    Sudan -- Muslim 70%

    After 80%, expect daily intimidation and violent jihad, some State-run ethnic cleansing, and even some genocide, as these nations drive out the infidels, and move toward 100% Muslim, such as has been experienced and in some ways is on-going in:

    Bangladesh -- Muslim 83%

    Egypt -- Muslim 90%

    Gaza -- Muslim 98.7%

    Indonesia -- Muslim 86.1%

    Iran -- Muslim 98%

    Iraq -- Muslim 97%

    Jordan -- Muslim 92%

    Morocco -- Muslim 98.7%

    Pakistan -- Muslim 97%

    Palestine -- Muslim 99%

    Syria -- Muslim 90%

    Tajikistan -- Muslim 90%

    Turkey -- Muslim 99.8%

    United Arab Emirates -- Muslim 96%



    100% will usher in the peace of 'Dar-es-Salaam' – the Islamic House of Peace. Here there's supposed to be peace, because everybody is a Muslim, the Madrasses are the only schools, and the Koran is the only word, such as in:

    Afghanistan -- Muslim 100%

    Saudi Arabia -- Muslim 100%

    Somalia -- Muslim 100%

    Yemen -- Muslim 100%

    Unfortunately, peace is never achieved, as in these 100% states the most radical Muslims intimidate and spew hatred, and satisfy their blood lust by killing less radical Muslims, for a variety of reasons.

    'Before I was nine I had learned the basic canon of Arab life. It was me against my brother; me and my brother against our father; my family against my cousins and the clan; the clan against the tribe; the tribe against the world, and all of us against the infidel. -- Leon Uris, 'The Haj'.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Your conclusion is very scary
    written by Clement , January 25, 2010
    How can we avoid the world population becoming 50% by the end of the censury? As long as the world continue to protect islam under religious right instead of a hostile political system that should be eliminated like Hitlers' Nasism and Kalmarx communism the target will be achieve. I only hope the civilised world will soon wake up from the slumber and eliminate the rattle snake before destroy the whole of humanity.Someone said I am used to misdirecting my comments from the main topic but let me tell why Christian reject Quran and Mohammed as scriptures or prophet of GodThe God of the Jews and Christians has never inspired anyone outside his covenant people Israel before of which Mohammed himself agreed. All God’s prophets are commanded to keep God’s commandment, but Mohammed broke all of them at the approval of his Allah. The Angel Gabriel who revealed the Quran was ignorant of the name of the father of Marry the mother of Jesus calling her Merriam the daughter of iAaron,Q19:26 and claim that Jesus was born under a palm tree instead of a Manger according to the Bible records. The Quran’s Angel told Mohammed that Alexander the Great followed the sun and saw where it set in the puddle of murky water Q18;83 an impossibility. His account of creation was contradictory, and exhorting Friday instead of Sabbath of the day of rest The Mohammed’s Gabriel said the name of Abraham’s father as Azar, instead of Terah Q6:74 and Mohammed Gabriel refuse to reveal his message to any other person in order to confirm the truth as required by the Bible. It was easy for Mohammed to prove this fake Angel Gabriel wrong by reading Torah and the Injeel that was in circulation then but he did not do so why? The Angel Gabriel of the Bible when he appeared to the wife he would also appear to husband or another person so that at the mouth of two or three witnesses every truth shall be established. But this he did not do not one of his numerous wives not even Aisha the child bride and the favourite saw any Gabriel. So you see there are no single proof that those self-serving and made to order verses of the Quran are from the God of the Christians and Jews so you cannot blame them if they say that Mohammed was a false prophets especially when their God has never used a pirate, a polygamist, a rapist, a slave trader and a Mass murderer as a prophet before. So stop parading your Allah and his partner Mohammed together with ka’aba the Blackstone completing the Islamic trinity as the same as Yahweh the only wise God. To worsen the situations Allah was an impotent god without any power to perform miracles like Yahweh the omnipotent, omniscience and the omnipresence God. To Him alone are the glory and honour and majesty for ever and ever Amen.The purpose of using familiar names of Bible in the Quran was to beguile the ignrant and to simple to believing that Islam is a religion so as to achieve his goal of amassing political power, wealth and women.Islam is fake .Lipame den mboro na ta metafraso prepi oloi na kanoume ereuna gia to islam ki na koinopoioume ta apotelesmata.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δήλωση του Προέδρου
    του Ινστιτούτου Εθνικών και Κοινωνικών Μελετών
    «Ίων Δραγούμης»
    Καθηγητή Χρίστου Γούδη


    Τα πρόσφατα γεγονότα στην Πανόρμου, με συρράξεις μεταξύ Ελλήνων
    και μεταναστών-εποίκων, καταδεικνύουν την αναγκαιότητα ενός Δημοψηφίσματος για το θέμα της παροχής ή μη της ελληνικής ιθαγένειας σε αλλογενείς.

    Η φίμωση της ελεύθερης και δημοκρατικής αυτής έκφρασης του ελληνικού λαού, για ένα τόσο λεπτό και ευαίσθητο θέμα, θα αυξήσει τις εντάσεις και θα ενσπείρει το μίσος σε μια κοινωνία που αντιμετωπίζει προβλήματα βιολογικής επιβίωσης και ψυχικής ευστάθειας.

    Είναι στιγμή που ο καθένας μας θα πρέπει να αναλογιστεί τις ευθύνες του, αλλά και τις υποχρεώσεις του, έναντι της πατρίδος μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Φθάνουν πια τα λόγια και οι διακηρύξεις. Είναι καιρός οι εθνικιστές να δράσουν δυναμικά. Ο Ίων Δραγούμης όταν ήταν εξόριστος στην Κορσική και αντιλήφθηκε την φθορά της Μανιάτικης παροικίας στο Αιάκιον, στρεφόμενος στον Ιωάννη Μεταξά φώναξε: «Μας αφανίζουν Γιάννη, μας αφανίζουν από παντού».
    ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΖΟΥΝ, ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.
    ΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ακρίτα, ΞΕΡΕΙΣ τι γράφει ο Ταγκιεφφ για άααλλα θέματα που "καίνε"?
    Για ψάξε να δεις ΚΑΛΑ τι ακριβώς λέει για το λεγόμενο "διαφορικό ρατσισμό" ή "πολιτιστικό ρατσισμό"... καθώς και τον "σεπαρατισμό".

    Μαζί μιλάμε για πολυπολιτισμικότητα και... χώρια καταλαβαινόμαστε. Ισως πρέπει να ξεκαθαριστεί ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ η έννοια αυτή, δηλαδή... οι ΠΟΛΛΕΣ διαφορετικές έννοιες που έχει η λέξη σημερα, στην Ελλάδα.

    Ακρίτα, ο Κολοβός είναι καλός ΜΟΝΟ σε ορισμένα στοιχεία του, όπου τσιτάρει π.χ. τον Borjas...
    ...σε όλα τα υπόλοιπα παραμένει ΑΚΡΟδεξιός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Στις 21 Ιανουαρίου 2010 ο Geert Wilders, βουλευτής στην Ολλανδία, παρεπέμφθη σε δίκη από τον γενικό εισαγγελέα της ολλανδίας για τις δηλώσεις του που «αποτελούν προσβολή στα σύμβολα του Ισλαμ».

    Στις 27 Ιανουαρίου 19210 διετάχθει η φυλάκιση του δημοσιογράφου Δημήτρη Παπαγεωργίου, εκδότη του περιοδικού PATRIA βάσει νόμου που έχει καταργηθεί.

    «Χιλιάδες πατριώτες ρισκάρουν την ζωή τους στην Ευρώπη για να αποτρέψουν την ισλαμοποιησή της», είπε ο Βουλευτής της Ολλανδίας Geert Wilders σε ομιλία του στην Νέα Υόρκη.

    «Είμαι στην Αμερική με την αποστολή, να σας μεταδώσω το μήνυμα ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά στην γηραιά ήπειρο. Υπάρχει ένας πολύ μεγάλος κίνδυνος για την Ευρώπη και είναι δύσκολο να είμαστε αισιόδοξοι. Ίσως να βρισκόμαστε στο τελευταίο στάδιο της ισλαμοποίησης της Ευρώπης. Τo γεγονός αυτό δεν απειλεί μόνο την Ευρώπη, αλλά και την Αμερική και όλο τον Δυτικό κόσμο. Το μελλοντικό σενάριο που βλέπω είναι μία χριστιανική Αμερική σε αντιπαράθεση με μία Ισλαμική Ευρώπη. Σε μία η δύο γενιές η Αμερική θα διερωτάται: «ποιος παρέδωσε την Ευρώπη στο ισλάμ; Πατριώτες από όλη την Ευρώπη ρισκάρουν την ζωή τους για να αποτρέψουν αυτόν τον εφιάλτη».


    Η Ευρώπη που ξέρατε αλλάζει. Τα σημεία είναι ορατά παντού. Ο Πύργος του Άιφελ, η πλατεία Τραφάλγκαρ, τα αρχαία κτήρια της Ρώμης και τα κανάλια του Άμστερνταμ είναι όλα εκεί. Αλλά σε όλα αυτά τα μέρη, μερικά τετράγωνα μακριά, υπάρχει ένας άλλος κόσμος που μόνο μερικοί βλέπουν και αντιλαμβάνονται. Είναι ο κόσμος μιάς παράλληλης κοινωνίας που γεννάται από την μαζική ισλαμοποίηση της Ευρώπης. Είναι ο κόσμος της «σαρίας», με γυναικείες μεσαιωνικές φιγούρες να κινούνται στους δρόμους μαζί πολλά παιδιά, ο κόσμος των τζαμιών, ο κόσμος των καταστημάτων με επιγραφές που δεν μπορείς να διαβάσεις, ο κόσμος των μουσουλμανικών γκέτο της Ευρώπης χωρίς καμία οικονομική δραστηριότητα. Δρόμο-δρόμο, στενό-στενό, κτήριο-κτήριο, επεκτείνονται παντού αργά και σταθερά… Χιλιάδες τζαμιά, οι εκκλησίες εξαφανίζονται, απλώνονται παντού με ένα και μόνο μήνυμα. ΘΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!!!

    Ο Edward W. Said στο βιβλίο του «Ο Φρόυντ και οι μη Ευρωπαίοι» επαναφέρει τον πολιτικό όρο «μη Ευρωπαίοι» που επενόησε και παρουσίασε ο Erich Auerbach στο βιβλίο του mimesis, όπου μελαγχολικά αυτός ο Gelechter (λόγιος) παρουσιάζει το 1943 στην Κωνσταντινούπολη τον θάνατο που επιφέρει στον Ελληνορωμαικό πολιτισμό ο πόλεμος και ο μελλοντικός εποικισμός της Ευρώπης από τους «μη Ευρωπαίους», ενώ ταυτόχρονα θεωρεί τον ευατό του τυχερό που μπορεί για τελευταία φορά να δεί αυτή την παράδοση στην ολοτητά της.

    Επειδή όμως η δράση δημιουργεί πάντα αντίδραση, ένας νέος πανεθνικός Ευρωπαικός πατριωτισμός γεννιέται στην Ευρώπη, αυθόρμητος σήμερα αλλά οργανωμένος και συνεκτικός αύριο.
    Η ΕΛΛΗΝΟΡΩΜΑΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ ΑΦΥΠΝΙΖΕΤΑΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο Ολλανδός είχε μιλήσει για την.....Netherabia.
    Είναι πάντως σκληρός πολέμιος της Ισλαμοποίησης της Ευρώπης που βαυκαλίζονται οι πολυπολιτισμικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Muhammed - the achetypal Islamic terrorist
    written by The Infidel Alliance , January 25, 2010
    Dear "to antomod",

    If you are a "Muslim Shia", you are still a follower of Muhammed.
    ***
    The hard truth about Muhammed is that by any objective standard, Muhammed was far from being a 'holy' man, or ‘Uswa-e-Hasana’ (an excellent example of conduct), or ‘al-insan al-kamil’ (the perfect man).
    ***
    Muhammed, was simply a sadistic sociopath, a murderer, a looting thief, a torturer, a slaver, a human trafficker, a mutilator, an amputator, a decapitator, a rapist, a sexual deviant, a sex trafficker, a child rapist, a perfidious liar, a genocidist and a self proclaimed terrorist.
    ***
    Muhammed was motivated by unquenchable sexual lust, material greed and oppressive power. Far from being a ‘holy man’, Muhammed was perhaps one of the most vile, repugnant men in the pantheon of human history.
    ***
    Muhammed was simply a successful Charles Manson, and like Manson Muhammed should be reviled, not revered.
    ***
    It was Muhammed who set the standard of violence for Islam and who established its ‘morality’. It was Muhammed who himself engaged in jihad and mandated jihad for his minions.
    ***
    Today, it is Muhammed who inspires simple men to turn into suicide bombers. It is Muhammed who inspires educated men like Major Dr. Nidal Hassan to turn into mass killers of infidels. It is Muhammed who inspires wealthy, priviledged men like Umar Farouk Abdulmutallab to blow off his genitals in an attempt to slaughter infidels.
    ***
    Muhammed - the man responsible for 1,400 years of Muslim and 'infidel' death and suffering.
    ***
    Muhammed - the man responsible for EVERY pathology that afflicts Islam.
    ***
    ~ The Infidel Alliance Einai to idio sinafi me aftous pou telika siga siga leilatontas skotonontas tous andres ki epernan sklabous ta gynekopeda mas stis parifes tis AYTOKRATORIAS TON ELLHNON .oI eunouxi pou kybernousan mesa stin xlidi LEXOUS elegan oti i aUtokratoria einai poli megali tha andeksi mexri na pethanoume .Etsi siga siga apo ta mikra xoria patisan kefaloxoria ki mikres polis .mas apodekatisan ftanontas sto telos na paroun ki thn BASILEYOUSA kai na katastisoun to genos mas sklabous gia 400 xronia aftoi ki oxi oi tourkoi oi tourkoi anelaban to dioikitiko meros oi tourkoi os ethnos emfanizonde to 1923 ATATOURK .Tora pali siga siga ta teleftea xronia exoun arxisi na eiserxonde ki kala rakenditi stin xora mas pou me toso kopo ki aima apeleutherosame dimiourgondas geto stin perioxh patision ki stin omonoia .Aristeroi kendrooi deksioi agramatoi ymimathis mesa apo tin marksistokapitalistiki diamaxi den vlepoun to fidi ton krotalia pou exei eiselthi ston korfo tou ELLHNIKOY ETHNOYS .ELLHNES EGERTHITE MHN AFISETE TON TRIKATARATO MOXAMAD NA EISVALI STIN XORA MAS.Tous eidame idi na automastignonde san agria thiria ,na agries fatses na trexoun alalazondas allax akbar allax akbar. gia to sxismeno ki kala korani afto eitan to proto dokimastiko.to islam den einai thriskia einai sexta pou epitrepi poligamia pedofilia ki kani diaxorismo ginekon san katotera onda .Tade efi KONSTANTINOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μαλλον δεν εχει γινει αντιληπτο , οτι με την "πολυπολιτισμικοτητα" επιτυγχανεται η κουμμουνιστικη εξαγγελια "Προλεταριοι ολων των χωρων ενωθειτε" ...
    Ακριβως για τον λογο αυτον ολοι οι αριστεριζοντες , ειναι υπερ του "πολυπολιτισμικου" μοντελου ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία θα περιέχουν Greekenglish, ύβρεις, μειωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς δεν θα αναρτώνται.