Το blog, για τους λόγους που βιώνουμε προσωπικά, οικογενειακά και κοινωνικά, αλλάζει την κύρια κατεύθυνσή του και επικεντρώνεται πλέον στην Κρίση.
Βασική του αρχή θα είναι η καταπολέμηση του υφεσιακού Μνημονίου και όποιων το στηρίζουν.
Τα σχόλια του Κρούγκμαν είναι χαρακτηριστικά:
...Άρα βασιζόμαστε τώρα σε ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να «πεθάνει στη λιτότητα» προκειμένου να πληρώσει τους ξένους πιστωτές της, χωρίς πραγματικό φως στο τούνελ.Και αυτό απλώς δεν πρόκειται να λειτουργήσει....[-/-]....οι πολιτικές λιτότητας οδηγούν την οικονομία σε τόσο μεγάλη ύφεση που εξανεμίζονται τα όποια δημοσιονομικά οφέλη, υποχωρούν τα έσοδα και το ΑΕΠ και ο λόγος του χρέους προς το ΑΕΠ γίνεται χειρότερος.

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

Εκπομπή "Ανιχνεύσεις" : Κε Λυγερέ συγχαρητήρια, Κε Σαββίδη με απογοητεύσατε


Χθες η εκπομπή  "Ανιχνεύσεις" της ΕΤ 3 του Παντελή Σαββίδη  είχε ως θέμα το εθνοκτόνο νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Δυστυχώς χτες το πάνελ του Κου Σαββίδη αποτελούνταν από 4 υπέρμαχους του νομοσχεδίου και έναν κατά. Μάλιστα ο ένας από αυτούς ήταν ο Κος Χριστόπουλος, ο άνθρωπος που προίσταται της γνωστής Μ.ΚΟ. που σκέφτηκε αυτό το τερατούργημα και το προοωθεί το ΠΑΣΟΚ ως νόμο.

Ο κος Λυγερός μόνος του προσπάθηsε να πει τα αυτονόητα. Δυστυχώς όμως το πάνελ ειδικά της Θεσσαλονίκης με γελάκια, γελοίους μορφασμούς και τα γνωστά θολοκουλτουριάρικα τερτίπια (όπως λέει και ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Γεωργιάδης) προσπάθησε να λοιδορήσει τον έγκριτο δημοσιογράφο.

Δυστυχώς ο οικοδεσπότης της εκπομπής που όλα αυτά τα χρόνια έδειξε ένα άλλο πρόσωπο χτες απέτυχε ΟΙΚΤΡΑ.Το πάνελ του ήταν σαφώς ετεροβαρές ενώ δεν προστάτεψε ως όφειλε το Κο Λυγερό.
Ελπίζω να ήταν μία παρένθεση.
Το οφείλει στους τηλεοπτικούς θεατές του.

21 σχόλια:

  1. Tην υστερική Κολομβιανή που χαζογελούσε 2 ώρες συνεχόμενες έψαξαν πολύ να τη βρούνε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. στο μακεδονικό με βρίσκετε σύμφωνο σε όλα... στο θέμα τον μεταναστών αντίθετο. Ο ελληνικός πολιτισμός και η γλώσσα μας διεσώθει για 5000 χρόνια και θα χαθεί από παιδάκια που δεν γνωρίζουν άλλη πατρίδα από την ελλάδα; ελάτε ρε παιδιά... Ο φόβος μου είναι πως ότι γίνεται έχει μικροκομματικό σκοπό, και δεν γίνεται για τον μετανάστη. διότι αν γινόταν για τον μετανάστη δεν θα χρειάζονταν ελληνική ιθαγένεια προς απόκτηση δικαιωμάτων και συμμετοχής στα δρώμενα της χώρας μας στην πολυπολιτισμική ελλάδα του σήμερα. κακά τα ψέματα η Ελλάδα έχει γίνει μικρογραφία τεσσάρων ηπείρων....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 2:09 νομίζω ότι ήμουν ξεκάθαρος από την πρώτη στιγμή και τα ξαναλέω:

    ΟΧΙ στο προτεινόμενο σχέδιο Νόμου «περί Ιθαγένειας και Πολιτογράφησης Μεταναστών» της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ.
    ΟΧΙ στις προσπάθεια έμμεσης ή άμεσης επιβολής νομοθετικής και εκτελεστικής εξουσίας με κάθε τρόπο από Μη Κυβερνητικούς Οργανισμούς.
    ΝΑΙ στο δημοψήφισμα υπό όρους.
    ΟΧΙ στο ρατσισμό και στην βία οποιαδήποτε μορφής με αφορμή το μεταναστευτικό.
    ΝΑΙ στην «αρχή της Εθνικότητας» σε ότι αφορά τις προϋποθέσεις της πολιτογράφησης.
    ΝΑΙ σε αλλαγές του Κώδικα Ιθαγένειας όπως παρακάτω:

    1-Διαχωρισμός Ιθαγένειας και Υπηκοότητας.
    Ιθαγένεια είναι ο νομικός και πολιτικός δεσμός που συνδέει το άτομο ως πολίτη με το κράτος στο οποίο ανήκει.
    Υπηκοότητα ο νομικός και πολιτικός δεσμός που συνδέει το άτομο ως πολίτη ενός άλλου κράτους με το κράτος.

    2-Ο αιτών αλλοδαπός την Ελληνική Υπηκοότητα ή Ελληνική Ιθαγένεια με πολιτογράφηση πρέπει να:

    α. είναι επί δέκα (10) συνεχόμενα έτη μόνιμος και νόμιμος κάτοικος της Ελλάδας.
    β. έχει στην κατοχή του άδεια ή δικαίωμα διαμονής.
    γ. έχει λευκό ποινικό μητρώο. Να μην έχει καταδικαστεί σε κάποιο είδος φυλάκισης και να μην εκκρεμούν κατηγορίες εναντίον του.
    δ. αποδέχεται εγγράφως τις αρχές του ελληνικού Συντάγματος.
    ε. μη θέτει σε κίνδυνο την εσωτερική ή εξωτερική ασφάλεια του ελληνικού κράτους.
    στ. γνωρίζει την ελληνική γλώσσα σε ικανοποιητικό επίπεδο.
    ζ. έχει αφομοιωθεί από πολιτιστικής άποψης, ήτοι να έχει επαρκή γνώση της ελληνικής γλώσσας, της ελληνικής ιστορίας και γενικά του ελληνικού πολιτισμού.
    η. έχει την δυνατότητα οικονομικής συντήρησης τόσο του εαυτού του όσο και των μελών της οικογένειάς του, χωρίς να λαμβάνει κρατικό επίδομα.
    θ. έχει αυτός ή εφόσον είναι ανήλικος οι γονείς του ή οι κηδεμόνες φορολογική ενημερότητα κατά τα τελευταία 2 έτη προς της αιτήσεως του.
    ι. αποποιηθεί της προηγούμενης ιθαγένειάς του. Εξαιρούνται οι πολίτες κρατών- μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι οποίοι μπορούν να διατηρήσουν την ιθαγένεια της χώρας προέλευσής τους.

    3 -Τα τέκνα αλλοδαπών γονέων, τα οποία έχουν γεννηθεί στην Ελλάδα να λαμβάνουν την Ελληνική υπηκοότητα μόνον σε περίπτωση που έχουν γεννηθεί μετά την 1/1/2001 και ισχύουν οι ακόλουθες προϋποθέσεις:

    α. τουλάχιστον ο ένας εκ των δύο γονέων του τέκνου πρέπει να διέθετε οκτώ (8) έτη νόμιμης και μόνιμης διαβίωσης στην Ελλάδα προτού το τέκνο γεννηθεί.
    β. τουλάχιστον ο ένας εκ των δύο γονέων του τέκνου πρέπει να διέθετε άδεια διαμονής στην Ελλάδα τουλάχιστον για πέντε (5) έτη σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Οδηγία 2003/109/ΕΚ και το προεδρικό διάταγμα 150/2006.
    γ. οι γονείς του ή οι νόμιμοι κηδεμόνες του να έχουν φορολογική ενημερότητα κατά τα τελευταία 2 έτη προς της αιτήσεως του.
    δ. οι γονείς του ή οι νόμιμοι κηδεμόνες του έχουν την δυνατότητα οικονομικής συντήρησης τόσο αυτού όσο και των υπολοίπων μελών της οικογένειάς του, χωρίς να έχουν λάβει κρατικό επίδομα κατά τα τελευταία 2 έτη προς της αιτήσεως του.

    ΝΑΙ στην ίδρυση Διακομματικού Υφυπουργείου Μετανάστευσης, Ενσωμάτωσης και Εθνικής Ταυτότητας κατά το πρότυπο του γαλλικού Υπουργείου Μετανάστευσης, Αφομοίωσης, Εθνικής Ταυτότητας και Κοινής Ανάπτυξης (Ministère de l’immigration, de l’integration, de l’identité nationale et du développement solidaire) , ανεξάρτητο από κάθε κομματική, κυβερνητική ή ΜΚΟ παρέμβαση, με διακηρυγμένους στόχους όπως :

    1- Η ενσωμάτωση των μεταναστών στην ελληνική κοινωνία.
    2- Ο έλεγχος των διεθνών μεταναστευτικών ροών.
    3- Η προβολή της Κυρίαρχης Εθνικής και Ευρωπαϊκής Κουλτούρας στο πλαίσιο της πραγματικότητας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
    4- Η ενίσχυση της συλλογικής ταυτότητας της ελληνικής κοινωνίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 2:02 το υστερική σαν χαρακτηρισμός δεν μου αρέσει καθόλου. Το ότι ειρωνευόταν(και οι άλλοι πολυπολιτισμικοί) τον Λυγερό δείχνει και το επίπεδό της. Το γιατί την έβαλε στο πάνελ ο Σαββίδης είναι δικό του θέμα.
    Το μόνο που κατέφερε ο Σαββίδης ήταν να πάει την κουβέντα εκεί που την ήθελαν οι υποστηριχτές αυτού του εθνοκτόνου νομοσχεδίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λέει ο Μανιατάκης ότι :”Κυρίαρχη” και “Επικρατούσα” με αναφορά στην θρησκεία έχει διαφορά. Να προσέχουμε τις λέξεις, έχουν τη σημασία τους.

    Ενώ “ιθα-γένεια” και “υπηκοότητα” είναι ταυτόσημες έννοιες……Άμα τις ταυτίζουμε μόνοι μας για τους όποιους λόγους, φυσικά θα είναι ταυτόσημες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απαγοητεύτηκα από τους 4 καλεσμενους σας κύριε Σαββίδη. Μιλαω για τους 4 φανατικούς υπέρμαχους του πολυπολιτισμού.
    Ωραία και ρομαντικά ακούστηκαν αυτά περί ίσων δικαιωμάτων, ανθρωπισμού, σεβασμού στο διαφορετικό κτλ.
    Η ουσία όμως δεν είναι εκεί, αλλά να εξασφαλίσεις στους ξένους δουλειά, ιατρική περίθαλψη,παιδεία. Ποιός θα φτιάξει τις υποδομές αυτές; Εκτός και αν θέλετε να έχουν ελληνική ιθαγένεια, αλλά να συνεχίσουν να καθαρίζουν τζάμια στα φανάρια. Και σας ξαναλέω μη σκέφτεστε μόνο τους 250.000, αλλά σκεφτείτε όταν αυτός ο αριθμός φτάσει μερικά εκατομμύρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπορεί να μας εξηγήσει ο Ανώνυμος τι σημαίνει νομικά "ταυτόσημες έννοιες"; Αγαπητέ μου δεν έχουμε να κάνουμε με φιλολογικές λεπτομέρειες και γλωσσολογικές αναλύσεις. Αν ήταν το ίδιο πράγμα γιατί στις ξένες νομοθεσίες υπάρχει η διάκριση μεταξύ nationality (=εθνικότητα =ιθαγένεια) και citizenship(=υπηκοότητα); Γιατί απλούστατα πρόκειται για δύο διαφορετικά πράγματα. Οι Έλληνες στο εξωτερικό έχουν την υπηκοότητα του κράτους που πολιτιγραφήθηκαν και nationality (ιθαγένεια) GREEK. Εδώ βεβαίως στο Ελλαδιστάν όλοι είναι ειδικοί επί παντός επιστητού και κατά καιρούς στα καφενεία γίνονται ειδικοί σεισμολόγοι, γλωσσολόγοι, εθνολόγοι και έγκριτοι νομικοί επειδή άκουσαν κάποιον καραγκιοζο-δημοσιογραφίσκο να λέει τις βλακείες του και αυτομάτως απέκτησαν άποψη. Ο Ακρίτας τα έχει εξηγήσει εκατό χιλιάδες φορές αυτά τα πράγματα. Και βγαίνει ξαφνικά ο κάθε ασχετούλης με κομματική άποψη και μηδέν γνώσεις για να μας πείσει ότι το μαύρο είναι το ίδιο με το άσπρο (αφού και τα δύο είναι χρώματα) και η μέρα είναι το ίδιο με την νύχτα! Έτσι είναι αν έτσι νομίζετε και δεν χρειάζεται να σε πείσει κανείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όντως μια κυρία ήταν προκλητική, πολλούς μορφασμούς, γελάκια, και ψου ψου με το κύριο καθηγητή συνταγματολόγο αριστερών πεποιθήσεων.

    Βάζω στοίχημα ότι η κυρία είναι ενταγμένη σε κάποια αριστερή κομμα/οργάνωση, αν αυτό είναι το καλύτερο τους χαρτί που μιλούσε σπαστά ελληνικά τα πιάσαμε τα λεφτά μας ως κράτος/έθνος.

    Το πάνελ ασφαλώς και ήταν 4-1 ετεροβαρές και υπέρ του νέου νομοσχεδίου. Από εκεί και πέρα όσοι ήταν υπέρ προσπαθούσαν να γραφικοποιήσουν τον κύριο Λυγερό και να ταυτίσουν σε όσους διαφωνούν απόψεις με ακροδεξιές θέσεις.

    Να χαίρονται την ΕΡΤ τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η κύρια του πάνελ θα έπρεπε να είναι ποιο προσεκτική και να μην βγάζει αυτό το ύφος, δεν μπορεί να μας προκαλεί κάποιος που δεν έχει την ελληνική ιθαγένεια και θέλει να την αποκτήσει.

    Λίγος σεβασμός παραπάνω στην χώρα που την φιλοξενεί δεν θα έβλαπτε. Στην πατρίδα της δεν της έμαθαν ότι δεν πρέπει να δείχνεις λίγο παραπάνω εγκράτεια-ευγένεια ενώ είσαι φιλοξενούμενος/η;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για τώρα σύντομα μια πολύ ουσιαστική πρόταση. Αργότερα ο σχολιασμός.

    α) αφόρητη πίεση στην ΕΕ για επιβολή υποδοχής ΝΕΩΝ λαθρομεταναστών βάση ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΗΣ ή ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ποσόστoσης

    Η κάθε Ευρωπαϊκή χώρα δηλαδή να σηκώσει το βάρος ανάλογα με τις δυνατότητές της (όπως γίνεται σε πάρα πολλά άλλα ζητήματα).

    Εαν δηλαδή η Ελλάδα έχει το 2% του πληθυσμού της Ευρώπης θα πρέπει να αναλαμβάνει το 2% της ετήσιας ΝΕΑΣ συνολικής εισροής στην Ευρώπη, ή εαν έχει το 1% π.χ του συνολικού Ευρωπαϊκού ΑΕΠ το αντίστοιχο ποσοστό, όποιο από τα δύο συμφωνηθεί). To επόμενο έτος ή κάθε εξάμηνο, θα πρέπει να γίνονται με κοινοτικά έξοδα οι απαραίτητες ενδοκοινοτικές διορθώσεις! Θα πρέπει να δημιουργηθεί γι αυτό ειδική Ευρωπαϊκή υπηρεσία (εαν δεν υπάρχει ήδη) και πανευρωπαϊκό δίκτυο όπως έχουν για όλα τα άλλα ζητήματα που καταγράφουν και παρακολουθούν (εγκλήματα, εισαγωγές αγαθών, πανδημίες, κλπ).

    β) Ενιαίος τρόπος διαχείρισης (απελάσεων, διακρατικών συμφωνιών, κλπ) και εννιαία πολιτική της λαθραίας εισροής μεταναστών για όλη την Ευρώπη.

    c) Το υπάρχον νομοσχέδιο να αποσυρθεί και στην θέση του να έρθει ένα νομοσχέδιο για την μετανάστευση που θα αφορά κυρίως την ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ, νομιμοποίηση, απέλαση ή μετεγκατάσταση των μη νόμιμων μεταναστών. Άμεση καταγραφή όλων των μη νόμιμων μεταναστών (παλιών) ώστε να υπάρχει πλήρης εικόνα για το εγκατεστημένο σύνολο να ενημερωθεί η ΕΕ και να αναλάβει την αναλογία της σύμφωνα με τα a) και b). Πρώτα δηλαδή διαχείριση της πηγή του προβλήματος (ροές) και αμέσως μετά τα υπόλοιπα. Χωρίς μάλιστα να έχουν εξασφαλιστεί τα a) & b) δεν μπορεί να προχωρήσει το c). Εαν θέλει η Ευρώπη να λειτουργήσει ως ένα κράτος θα πρέπει να λύσει άμεσα και δημοκρατικά το ζήτημα της ποσόστωσης (α)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. δεν πιστεύω στα μάτια μου, πόσο ρατσιστές και μισάνθρωποι έγιναν οι έλληνες… η κακή μεταναστευτική πολιτική της ελλάδας τα τελευταία χρόνια, έκανε τους έλληνες ρατσιστές. ο άλλος λέει με αποκρουστικό τόνο οτι τρομάζει να βλέπει ανατολίτη από κοντά.. ο άλλος απορεί αν κάποιος θα ματώσει για την σημαία του.. λες και το σύγχρονο ελληνόπουλο θα ματώσει, έτσι όπως έχει αποβλακωθεί.. χάσαμε τον μπούσουλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 29 Ιανουαρίου 2010 12:01 π.μ.

    ρατσιστές και μισάνθρωποι είναι αυτό που θέλουν να επιβάλουν τις θέσεις και τις απόψεις τους στους υπόλοιπους πνιγμένοι και θολωμένοι μεσα στις ιδεοληψίες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Aγαπητέ ανώνυμε, αν ήταν "ρατσιστές και μισάνθρωποι" οι Έλληνες δε θα μπορούσες να φανταστείς τι θα γινόταν κάθε μέρα στους δρόμους, στις πλατείες και στις γειτονιές.
    Μάλλον έχεις καιρό να περάσεις μια βόλτα από Ομόνοια, Κυψέλη, Πατήσια κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εύγε Παναγιώτη Πατριώτη(Όλοι οι Μακεδόνες είμαστε στο πλευρό σου), κανένα συμβιβασμό με την Νέα Τάξη Πραγμάτων.

    **Στο μεταξύ, οργή επικρατεί στη Ρηγίλλης για τον νομάρχη Θεσσαλονίκης κ. Π. Ψωμιάδη ο οποίος υπέγραψε το αίτημα του ΛΑΟΣ περί διεξαγωγής δημοψηφίσματος για το μεταναστευτικό. «Δεν είμαστε στρατιωτάκια» διαμήνυσε χθες ο κ. Ψωμιάδης, μιλώντας στο Ρ/Σ «Βήμα fm 99,5» και παίζοντας με τα «νεύρα» της Ρηγίλλης τόνισε: «Δεν έχω αποφασίσει ακόμη πού θα είμαι υποψήφιος». **

    http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=32&artId=312046&dt=28/01/2010

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Όπως υπόθηκε πιο πριν αν οι Έλληνες ήταν ρατσιστές θα είχαμε δει σκηνικά που θυμίζουν ΗΠΑ στις αρχές του 20ου αιώνα. Δυστυχώς κάποιοι θέλουν να τους κάνουν με το ζόρι ρατσιστές επιβάλλοντας ετσιθελικά τις ιδεοληψίες και τις εξαρτήσεις τους.

    Αργύρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αργύρης
    29 Ιανουαρίου 2010 2:25 μ.μ.

    - Απλά έτσι στολίζουν όσους διαφωνούν με τις ιδεοληψίες τους.

    - Θέλουν όλους τους διαφωνούντες να τους φορτώσουν ρατσιστικά και ακροδεξιά σύνδρομα.

    - Δεν μπορούν να δεχθούν άλλη κοσμοθεωρία εκτός από αυτή του διεθνισμου και της πολυπολιτισμικότητας που έχουν ποτιστεί μέχρι το μεδούλι ως άλλοι ταλιμπάν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αργύρης
    29 Ιανουαρίου 2010 2:25 μ.μ.

    - Απλά έτσι στολίζουν όσους διαφωνούν με τις ιδεοληψίες τους.

    - Θέλουν όλους τους διαφωνούντες να τους φορτώσουν ρατσιστικά και ακροδεξιά σύνδρομα.

    - Δεν μπορούν να δεχθούν άλλη κοσμοθεωρία και όχι αυτή του διεθνισμου και της πολυπολιτισμικότητας που έχουν ποτιστεί μέχρι το μεδούλι ως άλλοι ταλιμπάν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ.

    ΠΑΝΤΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΕΝΟΣ ΟΤΑΝ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

    ΦΟΒΑΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ

    ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ ΣΤΗΝ ΕΡΤ3 ΤΟ 2000.

    Ο ΜΑΝΙΤΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.
    ΤΙ ΘΑΛΕΓΕ?
    ΟΤΙ ΚΑΙ Η ΡΕΠΟΥΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η υστερικη κολομβιανη που χαζογελουσε χρειαζοτανε ΑΠΕΛΑΣΗ, να δεις πως θα τις κοπει αμεσως το γελιο.

    Όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Να θυμίσω ότι 3 στους 4 πανελίστες του Σαββίδη είχαν προωθήσει με λίστες υπογραφών την δημιουργία του πρώτου κράτους απαρτχάιτ στην Ε.Ε. μέσω του σχεδιου Αννάν.

    Με ποια λογική ζητάς την ανευ όρων νομιμοποίηση (και αργότερα πολιτογράφηση) όποιου εισέλθει στην Ελλάδα, όταν εσύ ο ίδιος έχεις υποστηρίξει τον μη επαναπατρισμό 100.000 προσφύγων στις πατρογονικές τους εστίες, την αφαίρεση του δικαιώματος της ιδιοκτησίας βάσει καταγωγής και την αφαίρεση των πολιτικών τους δικαιωμάτων?
    Είναι αξιοσημείωτος ο επιλεκτικός τρόπος με τον οποίον αντιμετωπίζουν οι "ανθρωπιστές" πανελίστες ζητήματα προσφυγιάς.

    Συγχαρητήρια και πάλι στον δημοσιογράφο για την "αμερόληπτη" σύνθεση του πάνελ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αυτό που λείπει από τον πολιτικό πολιτισμό της χώρας είναι ο σεβασμός για τον Έλληνα πολίτη, και αυτό φαίνεται και στην τηλεοπτική πραγματικότητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία θα περιέχουν Greekenglish, ύβρεις, μειωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς δεν θα αναρτώνται.