Το blog, για τους λόγους που βιώνουμε προσωπικά, οικογενειακά και κοινωνικά, αλλάζει την κύρια κατεύθυνσή του και επικεντρώνεται πλέον στην Κρίση.
Βασική του αρχή θα είναι η καταπολέμηση του υφεσιακού Μνημονίου και όποιων το στηρίζουν.
Τα σχόλια του Κρούγκμαν είναι χαρακτηριστικά:
...Άρα βασιζόμαστε τώρα σε ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να «πεθάνει στη λιτότητα» προκειμένου να πληρώσει τους ξένους πιστωτές της, χωρίς πραγματικό φως στο τούνελ.Και αυτό απλώς δεν πρόκειται να λειτουργήσει....[-/-]....οι πολιτικές λιτότητας οδηγούν την οικονομία σε τόσο μεγάλη ύφεση που εξανεμίζονται τα όποια δημοσιονομικά οφέλη, υποχωρούν τα έσοδα και το ΑΕΠ και ο λόγος του χρέους προς το ΑΕΠ γίνεται χειρότερος.

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2010

Χριστίνα Κουλούρη:Οι Έλληνες ενδιαφέρονται περισσότερο για Χάρι Πότερ παρά για Μέγα Αλέξανδρο.!!!

Αυτά υποστηρίζει ότι είπε  η γνωστή  μεταμοντέρνα πολυπολιτισμική  Ελληνίδα πολίτης και καθηγήτρια δημόσιου Πανεπιστημίου στο γνωστό meeting με θέμα το χτίσιμο γεφυρών μεταξύ των Σκοπίων και των Προθύμων η Σκοπιανή δημοσιογράφος Ljubisa Maglia- А1 Телевизија. Ειπώθηκαν πολλά και από τους υπόλοιπους Έλληνες πολίτες μέλη ΜΚΟ, αρθογράφων σε ακροαριστερές εφημερίδες και πρόσφατα νομοθέτες.  Συνέχεια στο Ἂρθρα & Σκέψεις- Γιῶργος Ἐχέδωρος - А1 Телевизија

Είναι αλήθεια Κα Κουλούρη;

15 σχόλια:

  1. Αυτοι που ενδιαφερονται για Χαρι Ποτερ ειναι τα μικρα παιδια και οχι ολοι οι Ελληνες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι ΜΟΝΑΡΧΙΚΟΙ αριστεροί και ακροδεξιοί κατάντησαν ΠΙΟΝΙΑ των σιωνιστών εναντίον του 90% των Ελλήνων που είναι πάντα αντιμοναρχικοί.
    Με κοινό σκιάχτρο το διεφθαρμένο “εκλεκτό” Σωκράτη και οπαδοί του ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑΤΟΣ, οι μοναρχικοί αλληλομισιούνται και διαφέρουν σε λεπτομέρειες: οι αριστεροί συνεχίζουν τη συμφωνία Τσώρτσιλ-Στάλιν στη Μόσχα στις 19-10-1944 για αφανισμό των ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΩΝ Ελλήνων, ενώ οι ακροδεξιοί επιπλέον συνεχίζουν τη δουλοπρέπεια του σιωνιστή πράκτορα των Άγγλων Μεταξά, που τα αφεντικά του τον ψόφησαν μόλις τους έκανε τη δουλειά, να προετοιμάσει με την κλίκα του την αγγλογερμανική κατοχή...
    Κοινός σκοπός αριστερών και ακροδεξιών, από την εποχή της συνεργασίας τους στις εκλογές του 1920 (“ελιά-στεφάνι-σφυρί-δρεπάνι”), είναι η εξόντωση των Ελλήνων δημοκρατικών κεντρώων, γιατί νομίζουν ότι έτσι θα παρασιτούν ως γιουσουφάκια. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. aloperindin zoulendin akineton και γρηγορα 6/42

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 7:05 ότι και να είπε ο Μπαλτσιώτης δεν χρειάζονται και "κοσμητικά" επίθετα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εχεις δικαιο ακριτα αλλα ελεος με τις θεωριες συνομοσιας.Νικηφορος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Aν είπε η "κυρία" αυτά που γράφονται είναι καταδικαστέα και ψευδή, τη στιγμή που πρώτος στην ψηφοφορία για τον μεγαλύτερο Έλληνα όλων των εποχών βγήκε πρώτος ο Μέγας Αλέξανδρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Akrivos, o Xari Poter ine gia mikra pedia,oi ellines endiaferonte mono gia frape ke tsigaro.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτα "τα ειπε" και οι μεταφορες που γινονται μπορει να ειναι και χαλασμενο τηλεφωνο.Αν δεν ειναι παντως δειχνουν την καθεστωτικη νοοτροπια που εχουν ολοι αυτοι οι αστοι διανοουμενοι που στελεχωνουν τα πανεπιστημια μας.

    Ποιες ειναι οι "ακροαριστερες" εφημεριδες?
    Μερικοι που ειμαστε ακροαριστεροι και πατριωτες Ελληνες Μακεδονες γελαμε με αυτους τους χαρακτηρισμους-αφορουν μαλλον την "ΑΥΓΗ"-που εχει παψει εδω και πολλες δεκαετιες να ειναι ακροαριστεροι εκτος αν εισαι κατοικος Παπαγου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 12:22 δηλαδή για πες μας πως θα αποκαλέσεις κάποια εφημερίδα που προοωθεί τον μεταμοντέρνο πολυπολιτισμό, τον εθνομηδενισμό, τον ξενοκεντρισμό/ξενοφιλία και την αποδόμηση της εθνικής ταυτότητας στο όνομα της "αριστερής ιδεολογίας";
    Για πες μας Έλληνα Μακεδόνα πατριώτη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πολλές από τις φυλλάδες που στηρίζουν την κυρία Κουλούρη θα τις έλεγα απλά δεξιές νεο-φιλελεύθερες. Έχει δίκιο Ακρίτα ο άνθρωπος παραπάνω. Πρόσεχε γιατί διολισθαίνεις σταδιακά εκεί που επιθυμούν οι αντίπαλοι του ιστολογίου σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 7:37 καταρχήν η Κουλούρη αρθογραφεί στο ΒΗΜΑ που φυσικά και δεν είναι δεξιά εφημερίδα.
    Όσο για την "Αυγή" που ανέφερε ο 12:22 κατάλαβε πολύ καλά για ΠΟΙΑ μιλάω και ποιο είναι το πολιτικό περιεχόμενο που εκφράζει αυτή η εφημερίδα. Σίγουρα πάντως δεν είναι η πατριωτική πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ.

    Το ζήτημα ξέρεις της μεταμοντέρνας πολυπολιτισμικότητας και της έντονης κριτικής του εθνοκεντρισμού/ευρωκεντρισμού/δυτικού τρόπου σκέψης δεν είναι Ελληνικό φαινόμενο. Ξεκίνησε από τα μέσα της δεκαετίας του 90 στα Αμερικάνικα Πανεπιστήμια και κορυφώθηκε μετά την 9/11.Στην Ευρώπη το Eurabia και το Londistan ξεκίνησε και αυτό μεά τα γεγονότα στο μετρό του Λονδίνου.

    Βλέπεις δεν είναι κάτι καινούργιο και οι αντίπαλοι του ιστολογίου καταλαβαίνουν πολυ καλά ότι μιλάω με την γλώσσα τους και κυρίως με τις θεωρίες τους.

    Αυτά για τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. H symboulh mou einai mhn pagideyesai sto texnhto dipolo Aristera-De3ia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 10:07 όσοι με διαβάζουν ξέρουν πολυ καλά ότι δεν με ενδιαφέρει το δίπολο δεξιάς-αριστεράς, πολιτικών όρων που πρακτικά δεν ισχύουν.

    Πάντοτε επικεντρώνομαι στο δίπολο εθνομηδενισμός/μεταμοντέρμος πολυπολιτισμός/ξενοκεντρισμός VERSUS ελληνισμό/εθνοσυμβολισμό.

    Άντε την επόμενη φορά θα γράψω........εθνομηδενιστικές ή μεταμοντέρνες πολυπολιτισμικές εφημερίδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλά τώρα, η Κουλούρη είναι διάνοια!

    Ναι μωρέ, ας πούμε ότι οι Έλληνες ασχολούνται σήμερα πιό πολύ με τον Χάρυ Πόττερ από ότι με τον Αλέξανδρο τον 3ο της Μακεδονίας. Ε και; Τι σημαίνει αυτό;

    Ο Χάρυ Πόττερ είναι μόδα όπως ήταν κάποτε ο Ζορμπάς του Καζαντζάκη στη γνωστή ταινία με τον Άντονι Κουήν, ή πιό πρόσφατα οι 300...

    Και μπορεί κάποτε οι Εγγλέζοι να ασχολούνταν με τον Ζορμπά πιό πολύ από ότι με την Βασίλισσα Ελισσάβετ Α', ή τελευταία οι Αμερικάνοι με τους 300 από ότι με τον Τζωρτζ Ουάσιγκτον, αλλά...

    ...Όπως ο Αλέξανδρος και πολλοί άλλοι μπήκαν στο Ελληνικό/Ρωμαϊκό/Βυζαντινό/ΝεοΕλληνικό εκπαιδευτικό σύστημα (και τον αντίστοιχο πολιτισμό) και παρέμειναν εκεί γιά χιλιετίες - και θα συνεχίσουν να είναι εκεί γιά πάντα (ασχέτως του τι λέει ο κάθε παπάρας), Η Βασίλισσα Ελισσάβετ Α' θα συνεχίσει να δεσπόζει στο Αγγλικό εκπαιδευτικό σύστημα (και τον αντίστοιχο πολιτισμό), όπως και ο Τζώρτζ Ουάσιγκτον στο αντίστοιχο Αμερικάνικο εκπαιδευτικό σύστημα (Και πολιτισμό)...

    ...Ενώ ο Χάρυ Πόττερ (και ο κάθε Χάρυ Πόττερ) θα έχουν σχεδόν σβήσει σε μερικά χρόνια...

    (Και ποιός είναι ο Χάρυ Πόττερ δηλαδή; Υπάρχουν και καλύτερες ιστορίες...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία θα περιέχουν Greekenglish, ύβρεις, μειωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς δεν θα αναρτώνται.