Το blog, για τους λόγους που βιώνουμε προσωπικά, οικογενειακά και κοινωνικά, αλλάζει την κύρια κατεύθυνσή του και επικεντρώνεται πλέον στην Κρίση.
Βασική του αρχή θα είναι η καταπολέμηση του υφεσιακού Μνημονίου και όποιων το στηρίζουν.
Τα σχόλια του Κρούγκμαν είναι χαρακτηριστικά:
...Άρα βασιζόμαστε τώρα σε ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να «πεθάνει στη λιτότητα» προκειμένου να πληρώσει τους ξένους πιστωτές της, χωρίς πραγματικό φως στο τούνελ.Και αυτό απλώς δεν πρόκειται να λειτουργήσει....[-/-]....οι πολιτικές λιτότητας οδηγούν την οικονομία σε τόσο μεγάλη ύφεση που εξανεμίζονται τα όποια δημοσιονομικά οφέλη, υποχωρούν τα έσοδα και το ΑΕΠ και ο λόγος του χρέους προς το ΑΕΠ γίνεται χειρότερος.

Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

Το εθνοκτόνο και αντισυνταγματικό νομοσχέδιο για την απονομή ιθαγένειας σε αλλοδαπούς αυτή την στιγμή συζητείται στην Βουλή

Αυτήν την στιγμή η   κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ σε μια εντελώς αποβιομηχανοποιημένη χώρα , με 12% ανεργία μεσούσης βαρειάς εισαγόμενης αλλα και δομικής οικονομικής κρίσης , με μια ανεργία που σε ένα χρόνο θα είναι κατ'ελαχιστον 20-25 %, σε αυτήν λοιπόν δύσκολη ώρα το πολυπολιτισμικό ΠΑΣΟΚ διαλέγει να ελληνοποιήσει 1,1 εκ εκατομμυρια λαθρομετανάστες, όλοι τους σε παραγωγική ηλικία που θα εκτινάξουν την ανεργία πανω απο το 30%(με τον καινούργιο πληθυσμό) και θα κονιορτοποιήσουν το διαλυμένο ΕΣΥ αλλά και τα λεηλατημένα ασφαλιστικά ταμεία.
Το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση διευκολύνει την κατάργηση του ισχύοντος δικαίου εθνικής καταγωγής και την αδιάκριτη πολιτογράφηση και Ελληνοποίηση των πάντων.Το τρίπτυχο ένταξη-εσνωμάτωση-αφομοίωση που είναι η μεταναστευτική πολιτική απέτυχε παταγωδώς. Μέρος αυτής της αποτυχίας θα είναι και η ελληνοποίηση 1,1 εκ αλλοδαπών  νομιμοποιημένων λαθρομεταναστών.
Το νομοσχέδιο Ραγκούση πρέπει να αποσυρθεί και η μεταναστευτική πολιτική να γίνει αντικείμενο σοβαρής μελέτης διακομματικής και διεπιστημονικής επιτροπής τα συμπεράσματα της οποίας να τεθούν στην έγκριση του λαού... μόνον έτσι οποιεσδήποτε σχετικές αποφάσεις θα έχουν νομιμότητα.
Μόνο η άμεση κινητοποίηση και παρέμβαση του λαού μπορεί να σταθεί εμπόδιο και ν’ αναχαιτίσει μια δρομολογημένη δυναμική, μια ολέθρια μηχανή, που έχει ως στόχο τη δημογραφική αλλοίωση και την εθνική αποδόμηση της χώρας, με τη φενάκη της δήθεν «προοδευτικής» πολιτικής και του «διεθνισμού».
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΕΝ ΜΕΣΩ ΑΠΕΡΓΙΩΝ,
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ,
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΣΕ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΕΝ ΜΕΣΩ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ,
ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΩΜΑ ΑΛΛΟΙΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ,
ΑΛΛΟΙΩΝΕΤΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,
ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!

13 σχόλια:

  1. ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ JUNIOR:
    "Ελληνας γεννιεσαι και γινεσαι..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόνο που ξέχασε να πει ότι και πεθαίνεις σαν Έλληνας,
    με αυτό το νομοσχέδιο θα γίνουν Έλληνες που γεννήθηκαν και θα πεθάνουν σαν ΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΣΟΚ δεν θέλατε Έλληνες
    λουστήτε το τώρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. H χούντα θα έχει κακό τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σύμφωνα με την Σύμβαση της Γενεύης του 1951 πρόσφυγας είναι «κάθε πρόσωπο, το οποίο, επειδή έχει δικαιολογημένο φόβο διωγμού λόγω φυλής, θρησκείας, εθνικής προέλευσης, πολιτικών πεποιθήσεων ή συμμετοχής σε ορισμένη κοινωνική ομάδα, βρίσκεται έξω από τη χώρα της υπηκοότητάς του και δεν μπορεί, ή εξαιτίας αυτού του φόβου, δεν θέλει να προσφύγει στην προστασία της χώρας αυτής». Ο πρόσφυγας, δηλαδή, διαφέρει ουσιαστικά από τον οικονομικό μετανάστη καθώς έχει εγκαταλείψει την χώρα του όχι για αναζήτηση εργασίας ή καλύτερης οικονομικής προοπτικής, αλλά επειδή κινδύνευε η ζωή του ή η σωματική του ακεραιότητα εξ’ αιτίας των προαναφερθέντων λόγων. Και όμως, παρά αυτόν τον σαφή και ξεκάθαρο διαχωρισμό, βλέπουμε υποστηρικτές της αθρόας εισροής και νομιμοποίησης μεταναστών πολλές φορές να συνδέουν ή και να ταυτίζουν τον πρόσφυγα με τον οικονομικό μετανάστη και να χρησιμοποιούν ακόμα και όρους-εκτρώματα όπως «οικονομικός πρόσφυγας». Αναφορικά με την χώρα μας, τα στοιχεία δείχνουν ότι ένα πολύ μικρό ποσοστό των παρανόμως εισερχομένων είναι πρόσφυγες. Ενδεικτικό είναι το εύρημα έρευνας της εταιρείας MRB, σύμφωνα με το οποίο μόλις το 9,2% των μεταναστών που βρίσκονται στην Ελλάδα εγκατέλειψαν τις χώρες τους λόγω πολέμου ή λόγω της επικρατούσας πολιτικής κατάστασης. Οι άλλοι είναι λαθρομετανάστες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΑ Η ΓΥΜΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ. ΤΟ ΛΕΝΕ ΚΑΘΑΡΑ: ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΟΙ!


    Άρθρο 21

    1. Κατά την πρώτη εφαρµογή των άρθρων 14 έως και 20 του παρόντος, η προθεσµία εγγραφής στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους του άρθρου 17 λήγει την 30ή Ιουνίου 2010. Με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής ∆ιακυβέρνησης προσδιορίζονται οι λοιπές προδιαγραφές για τη σύνταξη των καταλόγων, την επικοινωνία µεταξύ υπηρεσιών ή για την εγκατάσταση των απαραίτητων τεχνικών εφαρµογών, καθώς και κάθε άλλο θέµα που είναι αναγκαίο για την εφαρµογή των εν λόγω άρθρων.

    2. Με όµοια απόφαση µπορεί να χορηγηθεί παράταση της προθεσµίας της προηγούµενης παραγράφου για χρονικό διάστηµα που δεν θα υπερβαίνει τους δύο µήνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. prepei kapoia stigmh na ginei kati me autous
    se olles tis europaikes xwres auto ginetai
    meta apo kapoia xronia ginontai polites autis ths xwras giati prepei h ellada na einai eksw apo auto europh den eimaste??? eeee paidia???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να γυρισουν στις πατριδες τους.
    Οσοι πρεπει οχι οσοι εχουν δουλεια χαρτια και ζουν χωρις προβλημα 20 χρονια.
    ομως η διεθνης ρετσινια μας , που εβαλαν φωτια να καψουν ανθρωπους στη Σπαρτη , ειναι αισχος
    Ολοι τωραγραφουν
    Οι Ελληνες καινε ζωντανους τους μεταναστες....
    καπου να ηρεμησουν οι ανοητοι μηπως??????
    οταν ξεσκατιζαν τους γοπνεις τους τα παιδια τους, τα σπιτια τους..δουλευαν ανασφαλιστοι ητν καλοι τωρα ..στη πυρα??
    δε πιστευω πως δε θα δημοσιευσεις τη γνωμη μου ,γιατι η εικονα της πατριδας μου δεν θελω να ειναι στην Ευρωπη εσαιωνικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 12:46 όντως ξεφεύγεις,
    δεν χρειάζονται ρατσιστικά επιχειρήματα διότι και αυτοί θύματα είναι, θύματα που τους εκμεταλεύονται σήμερα τα κόμματα για να πάρουν την ψήφο τους.
    Απλά σκέψου ποιοί τους θέλουν τόσο πολύ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. "meta apo kapoia xronia ginontai polites autis ths xwras giati prepei h ellada na einai eksw apo auto europh den eimaste??? eeee paidia???"

    Ο ισχύων κώδικας καλύπτει το ζήτημα που θέτεις. Η ..."Ευρώπη" την οποία επικαλείσαι δεν έχει κοινή πολιτική σε ζητήματα απόδοσης ιθαγένειας. Κάθε κράτος υιοθετεί και διαφορετική πολιτική ανάλογα με τις οικονομικές του δυνατότητες, τον όγκο των μεταναστών που δέχεται, τις σχέσεις του με τα γειτονικά του κράτη (και δη τα κράτη προέλευσης των μεταναστών) κτλ
    Το να υιοθετήσει η Ελλάδα έναν από τους χαλαρώτερους κώδικες απόδοσης ιθαγένειας την στιγμή που αποτελεί την κύρια πύλη εισόδου λαθρομεταναστών στην Ευρώπη, την στιγμή που αδυνατεί να ελέγξει ποιοι και πόσοι εισέρχονται κάθε μέρα στο έδαφος της και ενώ έχει ένα από τα μεγαλύτερα ποσοστά ανεργίας στην Ε.Ε. (ακόμη και μεταξύ των αλλοδαπών) αποτελεί τον συντομότερο δρόμο για την καταστροφή.
    Κρίνοντας δε από την εμπειρία της "Ευρώπης" (μπροστα στην οποία κάποιοι χάσκουν σαν τους χάνους), περιστατικά όπως αυτό στην Σπάρτη θα πολλαπλασιαστούν όπως ακριβώς συνέβη στην Γαλλία, την Ολλανδία, την Ισπανία (όπου εκεί κάποιοι νέοι έχουν δημιουργήσει το "κυνήγι του Μαυριτανού") κοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ.
    ΤΑ ΧΟΥΝΤΟΚΑΝΑΛΑ ΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΑ Μ.Μ.Ε
    ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ ΓΙΑ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΗ ΚΑΙ ΠΛΟΥΡΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.. Ε!!! ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ.

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΜΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ.

    ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ ΘΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

    ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

    ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ !!!ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ !!!!ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!!!!

    ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΕΑΝ ΠΡΩΤΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΧΟΥΝΤΟΚΑΝΑΛΑ.

    ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΙΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ, ΟΤΑΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ...ΤΟ ΕΙΠΕ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.

    ΕΓΕΡΘΕΙΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ.

    ΝΑΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΠΡΟ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΟΥ.

    ΛΑΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΣ.

    Ο ΑΦΑΝΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΑΝΟΙΞΕ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΕΛETE ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ Ή ΤΟ ΑΕΡOΠΛΑΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΝΑ Η ΕΥΚΑΡΙΑ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΤΕ!!! ΑΝΟΙXTΟΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΚΑΙ USA ΣΑΝ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΚΕΙ. Η ΒΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ EΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ.
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ. ΜΗ ΤΟ ΞΕΧNATE

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία θα περιέχουν Greekenglish, ύβρεις, μειωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς δεν θα αναρτώνται.