Το blog, για τους λόγους που βιώνουμε προσωπικά, οικογενειακά και κοινωνικά, αλλάζει την κύρια κατεύθυνσή του και επικεντρώνεται πλέον στην Κρίση.
Βασική του αρχή θα είναι η καταπολέμηση του υφεσιακού Μνημονίου και όποιων το στηρίζουν.
Τα σχόλια του Κρούγκμαν είναι χαρακτηριστικά:
...Άρα βασιζόμαστε τώρα σε ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να «πεθάνει στη λιτότητα» προκειμένου να πληρώσει τους ξένους πιστωτές της, χωρίς πραγματικό φως στο τούνελ.Και αυτό απλώς δεν πρόκειται να λειτουργήσει....[-/-]....οι πολιτικές λιτότητας οδηγούν την οικονομία σε τόσο μεγάλη ύφεση που εξανεμίζονται τα όποια δημοσιονομικά οφέλη, υποχωρούν τα έσοδα και το ΑΕΠ και ο λόγος του χρέους προς το ΑΕΠ γίνεται χειρότερος.

Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

Το εθνοκτόνο νομοσχέδιο που ελληνοποιεί τους λαθρομετανάστες ψηφίστηκε.

Το πρώτο βήμα για την μετατροπή της Ελλάδας από Έθνος -Κράτος σε Πολυπολιτισμικό κράτος έγινε.Χωρίς την έγκριση του Ελληνικού λαού μιας και η δημοκρατία μας απαγορεύει εμμέσως το δημοψήφισμα.
Το δεύτερο βήμα θα είναι από το υπουργείο Παιδείας όπου η θεμελιώδης αρχή της "πολιτικής ορθότητας" στην εκπαίδευση "τι να σκέφτονται" και όχι "πως να σκέφτονται" είναι η κύρια γραμμή αυτής της πολυπολιτσιμικής κυβέρνησης .
Είναι γεγονός πως ετούτη η κυβέρνηση, αλλά και η προηγούμενη, θέτουν, κυριολεκτικά, ένα βαρέλι δυναμίτιδας στα θεμέλια της πολιτικής κι εθνικής κυριαρχίας του Ελληνικού λαού κι ανάβουν ένα βραδυφλεγές φιτίλι.
Η κατασκευή, εκ του μη όντος, μίας συμπαγούς και διακριτής εθνοπολιτισμικής μειονότητας εντός της εθνικής επικράτειας, εμφορούμενης μάλιστα από εξόχως ανεπτυγμένη εθνική αυτοσυνειδησία και αλυτρωτική εθνικιστική ιδεολογία γίνεται πλέον πράξη με αυτό το εθνοκτόνο νομοσχέδιο.
O νέος κομματικός στρατός, που δεν καταλαβαίνουν στο ΠΑΣΟΚ ότι θα ζητήσει σύντομα πολλά και κυρίως, την «προσαρμογή» της κοινωνίας μας στα μέτρα και στα σταθμά τους…

Σε μια δεκαετία από σήμερα, θα υπάρχουν στη Βουλή αμιγή κόμματα μεταναστών, κυρίως μουσουλμάνων, που θα ρυθμίζουν απολύτως τα πολιτικά πράγματα στην Ελλάδα.
Συμβαίνει ήδη αυτό στην Βουλγαρία όπου η τουρκική μειονότητα ρυθμίζει απολύτως τις πολιτικές του κράτους αυτού.
Με την ψήφιση αυτού του νομοσχεδίου πλέον η Ελλάδα έχει εκτός από 100.000 Τούρκους και 1,5 εκ άτομα όπου από λαθρομετανάστες θα γίνουν σε βάθος 3ετίας λαθρο-Έλληνες.
Ο κόσμος όλος έρχεται τούμπα, ο λαός μας στενάζει κάτω απ' τα πρωτοφανή οικονομικά μέτρα της πολιτικής του ΠΑΣΟΚ, η χώρα βρίσκεται στα πρόθυρα κατάρρευσης και χρεωκοπίας απ' τις ληστρικές διακυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και ΝΔ κι ο καημός των κυβερνώντων είναι η απόδοση ιθαγένειας στους λαθρομετανάστες!
Και δεν αντιδρά κανείς!
Έλληνες θα τα βρείτε μπροστά σας.....

18 σχόλια:

  1. ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ !ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ Ο ΔΕΚΑΤΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ,ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΑΤΟΣ !ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ !ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΘΕΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΠΟ ΚΑΙ ΟΙ ΟΧΘΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΜΑΚΡΟΣΤΕΝΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΤΟΥΣ ,Ο ΕΝΑΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΞΙΝΙΣΜΕΝΟ ΚΡΑΣΙ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΕΜΕΙΣ ΘΕΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΠΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΕΤΟΣ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΜΑΣ ΦΕΤΟΣ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΚΑΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΝΑΤΗ ΕΜΕΙΣ ΘΕΡΙΖΟΘΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΠΟ .ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΣΙΔΩΝΑ ΤΗΣ ΦΟΙΝΙΚΗΣ ΣΕ ΜΙΑ ΤΑΒΕΡΝΑ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ -ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΖΗΣΑΝΤΕΣ .Ο ΕΝΑΣ ΕΜΠΟΡΕΥΟΤΑΝ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΚΡΑΣΙ, ΚΙ Ο ΑΛΟΣ ΓΡΑΜΑΤΙΚΟΣ .ΜΙΛΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΗ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΒΗΣΑΝ ,ΤΟΙΣ ΠΟΛΟΙΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΣΑΝ .ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΑΝΔΡΑΓΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥΧΙΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΙ ΕΝΟ ΓΛΥΚΑ ΕΠΕΦΤΕ Η ΝΥΧΤΑ ,ΓΕΜΙΣΕ Η ΤΑΒΕΡΝΑ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ Τ ΝΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΕΤΑΝΑΙΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ,ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ,ΚΑΡΑΒΙΩΝ .ΑΜΙΛΗΤΟΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΧΑΧΑΝΗΤΑ ,ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΝ ΕΧΘΡΩΝ ,ΕΤΡΙΖΑΝ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΚΙ ΑΚΟΥΓΑΝ ΤΗ ΜΙΣΗΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΝΑ ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΟΙ ΠΡΟΣ ΤΣ ΧΑΡΑΜΑΤΑ ΠΙΩΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΑΡΧΙΣΕ ΕΝΑΣ ΜΑΚΡΥΜΑΛΛΗΣ ΝΕΑΡΟΣ ΟΧΘΡΟΣ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΛΥΠΗΤΕΡΟ ...ΕΤΣΙ ΕΜΑΘΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΟΜΕΝΑ ΚΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΕΠΑΘΑΝ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΜΑ ΑΚΟΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΝΕΣΑΝ ,ΑΧ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ ΑΧ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΣ ΔΕΚΑΤΟΣ ΧΡΟΝΟΣ !ΑΧ ΤΟ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΞΥΛΙΝΟ ΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΤΟΝ ΘΕΩΝ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΡΙΞΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΚΙ ΕΥΤΥΧΕΙΣ ΥΣΤΕΡΑ ΘΑ ΕΤΡΕΦΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ,ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΝΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ,ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΑΝ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ,ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΜΕΝΟΙ....ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ,,ΦΩΝΑΞΕ ΞΑΦΝΚΑ ΕΝΑΣ ΝΕΑΡΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΣΠΑΘΙΟΥ,ΥΣΤΕΡΑ ΣΑ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΗΚΕ,ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΕ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ....ΟΧΙ, ΟΧΙ ,ΟΧΙ,ΟΙ ΔΥΟ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΒΙΑΣΤΙΚΑ-ΒΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΙΣΑΝ ΤΟΝ ΤΑΒΕΡΝΙΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΑΥΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΧΝΟΧΑΡΑΖΕ ...ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΜΕΝΕ Ο ΝΕΑΡΟΣ ...ΟΧΙ ΕΙΠΕ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΚΙ Ο ΤΑΒΕΡΝΙΑΡΙΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΕΙΣ ΤΟΥ ΒΥΛΟΥ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΡΥΦΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΝΑ ΠΙΟΥΝ ΛΙΓΟ ΚΡΑΣΙ...ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΕΙΠΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΙΟΥΣ.ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ .ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΓΗ .ΑΣ ΜΕ ΣΥΝΧΩΡΕΣΗ Ο ΠΛΩΡΙΤΗΣ .TALOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έγινε ονομαστική ψηφοφορία; Μπορούμε να ξέρουμε τα ονόματα όσων ψήφισαν υπέρ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι 160 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και οι 10 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα ψέματα και οι ανθελληνικές προσεγγίσεις έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο...!
    Επιτέλους, όσοι παρακολουθούν τη συζήτηση που διεξάγεται στη Βουλή των Ελλήνων, μέσω του καναλιού της Βουλής, θα πρέπει να έχουν φρίξει με τα ψέματα, τις ανακρίβειες και την διαστροφή αποφθεγμάτων αρχαίων Ελλήνων που χρησιμοποιούνται από το ΠΑΣΟΚ, κατά κύριο λόγο, αλλά και το ΣΥΡΙΖΑ.
    Ποιός θα μας απαντήσει αν διασφαλίζεται η Ελλάς μετά την απόδοση ιθαγένειας και δικαιώματος ψήφου στους (λαθρο) μετανάστες, από μεταστροφές και τακτικές που πιθανότατα θα ακολουθήσουν οι ελληνοποιημένοι λαθρομετανάστες στο μέλλον; Αφού με τόση μεγάλη άνεση θα προδώσουν και θα αγνοήσουν την καταγωγή τους και θα λάβουν την ελληνική ιθαγένεια, ποιος μας εγγυάται ότι δεν θα στραφούν και εναντίον της Ελλάδος στο μέλλον;
    Ποιος μας εγγυάται ότι δεν θα γίνουμε παρατηρητές φαινομένων «σαρίας» , «μπούργκας», δημιουργίας μειονοτικών ομάδων που δεν υπήρχαν ποτέ, αλλά θα υπάρξουν μετά το νομοσχέδιο καθώς ποτέ στην πραγματικότητα αυτοί οι άνθρωποι δεν θα αποποιηθούν την πραγματική καταγωγή τους, όπως ποτέ δεν αποποιήθηκαν την καταγωγή τους οι Έλληνες του εξωτερικού; Ποιος από εσάς κύριοι του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να μας εγγυηθεί ότι δεν θα κοσοβοποιηθεί η Θράκη; Ποιος από εσάς μπορεί να μας εγγυηθεί ότι οι Έλληνες δεν θα υποχρεωθούν στο μέλλον να συμμορφωθούν με στοιχεία του «πολιτισμού» των λαθρομεταναστών, καθώς σε λίγα χρόνια αυτοί οι άνθρωποι θα είναι ίσως και περισσότεροι από εμάς αν λάβουμε υπόψη τους ρυθμούς γεννήσεων αυτών και την υπογεννητικότητα των Ελλήνων; Μένουμε έκπληκτοι ακούγοντας ορισμένους από τους κυρίους του ΠΑΣΟΚ, όπως ο κ. Μόσιαλος για παράδειγμα, που ως θετικό επιχείρημα για το νομοσχέδιο προβάλλουν το πληθυσμιακό πρόβλημα της Ελλάδος σε σχέση με την Τουρκία…! Ούτε λίγο ούτε πολύ δηλαδή ως λύση του δημογραφικού μας προβλήματος οι άνθρωποι αυτοί βλέπουν την ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ μας από τους «εισαγόμενους Έλληνες»…! Τέτοιον «πατριωτισμό» κύριοι μπορείτε να τον εφαρμόσετε στα σπίτια σας! Όχι στην χώρα μας! Επιτέλους κύριοι δεν αντέχουμε άλλο τον ανθελληνισμό σας και το προσκύνημα σας στις επιταγές της Νέας Τάξης Πραγμάτων! Οι Έλληνες θα σας καταγράψουμε στην συνείδηση μας και την ιστορία μας ως τους σύγχρονους προδότες του έθνους που δεν νοιάστηκαν ποτέ για τους Έλληνες και τα έδωσαν όλα στους μετανάστες! Ο λαός όμως δεν ξεχνά κύριοι…!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προβληματισμό προκαλεί η στάση του ΛΑΟΣ μετά από τις δηλώσεις και τη στάση κ. Καρατζαφέρη στα Εθνικά θέματα συμπεριλαμβανομένου και του λαθρομεταναστευτικού νομοσχέδιου, που ψηφίστηκε από τους 170 βουλευτές του PASOK και του SIRIZA, οι οποίοι στις τοποθετήσεις τους δεν παρέλειψαν να τονίζουν ότι το μοντέλο του μονοεθνικού κράτους είναι αναχρονιστικό και τα σύγχρονα κράτη αποτελούνται από πολυεθνικές κοινωνίες (ισλαμικού τύπου), όπως π.χ. ο παράδεισος της Βοσνίας. Ο Ελληνικός λαός που στην συντριπτική πλειοψηφία του αντιδρά στην χορήγηση της Ελληνικής ιθαγένειας περίμενε από το ΛΑΟΣ να συντονίσει την οργάνωση εθνικών συλλαλητηρίων στην χώρα για το μείζον αυτό θέμα. Όσο αυτό αργούσε, οι ψίθυροι, ιδίως στους πατριωτικούς κύκλους δυνάμωναν…Οι βουλευτές του π.χ. υπήρξαν λαλίστατοι στην αρχή, μόλις εκδηλώθηκε η πρόθεση της κυβέρνησης για την χορήγηση της ιθαγένειας στους επιληίδες αλλοδαπούς, ενώ ταυτόχρονα η στάση του κόμματος υπήρξε ξεκάθαρη στο θέμα, υλοποιούμενη με την συγκέντρωση υπογραφών για ένα δημοψήφισμα. Όσο όμως πλησίαζε η ψήφιση του νομοσχεδίου, ιδίως τις τελευταίες δύο εβδομάδες οι τόνοι έπεφταν, ενώ ο κ. Καρατζαφέρης εκδήλωνε την συμπαράσταση του στην κυβέρνηση επικαλούμενος την «σωτηρία της πατρίδος». Ταυτόχρονα συμμετείχε στη σιωπή που υιοθετήθηκε στα ΜΜΕ και τον τύπο από την κυβέρνηση, για την ημερομηνία ψήφισης του νομοσχεδίου. Ελάχιστοι Έλληνες γνώριζαν ότι το νομοσχέδιο θα συζητηθεί στην ολομέλεια της βουλής την 10ην Μαρτίου 2010 και θα εψηφίζετο την 11ην. Με εξαίρεση τα πατριωτικά ιστολόγια, κανένας άλλος δεν ενημέρωσε τον Ελληνικό λαό για την νομοθετική νομιμοποίηση της εισβολής των αλλοεθνών στην χώρα μας. Στις 10 Μαρτίου 2010, όχι περισσότεροι από 500 Έλληνες πατριώτες, σε σύνολο 5 εκ. κατοίκων του λεκανοπεδίου, μπροστά στην βουλή, περικυκλωμένοι από εκατοντάδες αστυνομικούς των ΜΑΤ, διαδήλωναν την αντίθεση τους στο εθνοκτόνο νομοσχέδιο. Κάποια στιγμή ενεφανίσθη ο κ. Πάγκαλου στον εξωτερικό χώρο της βουλής και φυσικά αποδοκιμάσθηκε από τους διαδηλωτές. Όταν ο κ. Πάγκαλος οργισμένος απευθύνθη στον κ. Καρατζαφέρη και του είπε:«Είδες τι κάνεις με την στάση σου», αυτός απήντησε. «Δεν είναι δικοί μου, είναι πράκτορες και προβοκάτορες ξένων δυνάμεων».

    Πράκτορες και προβοκάτορες των ξένων δυνάμεων είναι οι απλοί πολίτες κατά την γνώμη του κ. Καρατζαφέρη που διαδήλωναν για την Ελλάδα! Ο κ. Καρατζαφέρης μάλλον κάτι θα ξέρει για πράκτορες και προβοκάτορες όταν την δεκαετία του 1970 μετεκπαιδεύετο ως δημοσιογράφος σε κάποια κυβερνητική σχολή «δημοσιογραφίας» των ΗΠΑ. Η επαμφοτερίζουσα στάση του κ Καρατζαφέρη στα εθνικά θέματα δεν εκδηλώθηκε απλά μόνο στο θέμα της ψήφισης του λαθρομεταναστευτικού, αλλά έχει κάποια προϊστορία με πολλές ενδείξεις. Όταν π. χ. υπήρξε Ευρωβουλευτής, πρωτοστάτησε για την δημιουργία μουσουλμανικού νεκροταφείου στην Αθήνα. Στην Θράκη σε κάποιο «κόψιμο» πρωτοχρονιάτικής πίττας, εξέφρασε την αγάπη του για τους μουσουλμάνους. Την τελευταία στιγμή, μία εβδομάδα πριν τις εκλογές, έχρισε υποψήφιο βουλευτή Αχαΐας τον κ. Χρυσανθακόπουλο, πρώην βουλευτή του PASOK, (είναι ο επονομαζόμενος «Φρουτάκιας» που απέπεμψε ο κ. Σημίτης για ύποπτη δραστηριότητα σχετικά με τον τζόγο στην περιοχή), ο οποίος είναι φανατικός αντιδεξιός και αριστερός, σε αντικατάσταση του Δημήτρη Ζαφειρόπουλου, εκδότη της εφημερίδας Ελεύθερος Κόσμος, κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Επίσης πολλά στελέχη του κόμματος του είναι πρώην στελέχη του ΚΚΕ. Αν λάβουμε υπ’ όψιν όλες αυτές τις ενδείξεις, δεν αποτελεί καθόλου έκπληξη η πρόσφτη συνέντευξη του κ. Καρατζαφέρη που δήλωσε ότι αποδέχεται το όνομα «Βόρεια Μακεδονία» για το γειτονικό κράτος.

    Ίσως όλα αυτά δεν έχουν πλέον καμία σημασία. Αυτό που έχει σημασία είναι το γεγονός, ότι για μια ακόμη φορά η Ελλάδα προδόθηκε εκ των έσω. Οι Θερμοπύλες σε αυτό τον τόπο πάντα θα έχουν τους εφιάλτες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ειναι γνωστο?http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=11218&Itemid=131

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ---ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΤΟΥ ...ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ....ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΞΕΡΞΗ ΠΙΣΩ ΜΗΝ ΚΟΛΟΝΕΤΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΕΔΩ ΝΤΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ !!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είναι σίγουρα 160+10; Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει 13 βουλευτές.

    http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1788392

    Ειδικότερα, επί 259 παρόντων βουλευτών, υπέρ του νομοσχεδίου τάχθηκαν 170 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ, κατά 86 βουλευτές της ΝΔ και του ΛΑΟΣ, ενώ τρεις βουλευτές του ΚΚΕ δήλωσαν «παρών».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. το βιντεο http://www.youtube.com/watch?v=TYtangbO0SM&feature=player_embedded ειναι αποκαλυπτικο δυστυχως ο καρατζαφερης αφου συνετρεξε στο νεο κολπο του πασοκ που ειναι χειροτερο απο αυτο του χρηματηστηριου γιατι υποθηκευσε μια ολοκληρη χωρα τωρα κανει υποχωρηση και στο θεμα της μακεδονιας.Ο ΚΡΑΤΖΑΦΕΡΗς ειναι ο λυκος που στειλαν να μαντρωσει τα απολολωτα προβατα του συστηματος.Ξεκινησε σαν τον διαδοχο του λαμπρακη ,τον ανδρεα, πουλωντας αντιαμερικανισμο και πρεσβευοντας ρηξη και ανατροπη με μονο σκοπο να εγκλωβησει τους ανενταχτους πατριωτες απο οπου και αν προερχοταν και να καθοδηγησει την εκ των δεξιων αντιπολιτευση .Τελικα το πετυχε και ολες οι υγιεις μοναδες που εχει στην κοιν.ομαδα ,αν εξαιρεσω καποια λαμογια που εστειλε στην ευρωπη.ΓΙΑΥΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η Ακροδεξιά στην Ελλάδα είχε συνδεθεί απο την πρώτη κιολας στιγμή με δυτικές υπηρεσίες με τα κατώτερα και μεσαία στελέχη της να λειτουργούν ως οι κατεξοχήν χρήσιμοι ηλίθιοι...
    Οποιος περιμένει οτιδήποτε θετικό από τον συγκεκριμένο χώρο (Καρατζαφέρηδες, Χρυσα Αυγά κτλ) μάλλον κοιμάται τον ύπνο του δικαίου.
    Μπορεί να απαντήσει κανείς "τα ορφανά της Μόσχας ειναι δηλαδή καλύτερα?"
    Όχι, τουλάχιστον όμως με αυτούς ξέρουμε τι αντιμετωπίζουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΠΡΟΣ Constitutio Antoniniana14 Μαρτίου 2010 στις 12:56 π.μ.

    ΑΤΟΜΙΚΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ & ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ vs ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΗΣΗ & ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ (μεταφορά πλούτου από τις χώρες της δύσης στις χώρες του τρίτου κόσμου)

    Αν οι κοσμοεξουσιαστές φέρουν τον μεσαίωνα (π.χ. ανατολή) στον δυτικό πολιτισμό μπορούν να επωφεληθούν σε διάφορα επίπεδα.

    α). Η διαφορά επιπέδου μεταξύ Δυτικού πολιτισμού και τριτοκοσμικών χωρών αυξήθηκε δραματικά τα τελευταία 60 χρόνια μέσω ίδρυσης διαφόρων διεθνών οργανισμών που έλεγχαν την ροή χρήματος και μέσω ελεγχόμενων πολιτικών (επιχορηγούμενων από κράτη, μυστικές υπηρεσίες και εταιρίες) με σκοπό την μελλοντική ''εξίσωση πίεσης'' που θα οδηγούσε στον πολυπολυτισμό.

    α). Η εξισορρόπηση του πλούτου γίνεται είτε άμεσα με τις μετακινήσεις πληθυσμών και την εκμετάλλευσή τους από το μεγάλο κεφάλαιο και τις μαφίες (εκβιασμοί, ναρκωτικά, όπλα, πορνεία, κλοπές, ληστείες, μαύρη εργασία-ανασφάλιστη εργασία).


    β). είτε έμμεσα με νόμους βοήθειας και ισότητας (π.χ. περιβαντολλογικών, ανθρωπιστικών κ.α.) και την εκμετάλλευσή τους από το μεγάλο κεφάλαιο και τις μαφίες με την ίδρυση διεθνών οργανισμών, Μ.Κ.Ο. που βοηθάνε στην επιβολή ''της ορθής άποψης'' για την προστασία της μετακίνησης πληθυσμών και την χαλάρωση αντιστάσεων των γηγενών.

    Με αποτέλεσμα την ανασφάλεια πολλών πολιτών (για να υπάρχουν ελεγχόμενες αντιδράσεις) με όπλο την εγκληματικότητα.

    ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ
    γ). Δημιουργία χρεών σε πάρα πολλά κράτη μέσω της αεριτζίδικής οικονομίας (χρηματιστήριο, ομόλογα, άφθονη κοπή χρήματος από την Αμερική για την αγορά προϊόντων π.χ. πετρέλαιο, δανεισμός με δυσβάστακτους όρους κ.α.), της σπατάλης δημόσιου χρήματος από πολιτικούς και δημόσιους λειτουργούς, την ανασφάλιστη εργασία, την αποδοχή ''δώρων'' με την υπογραφή διαφόρων συμβάσεων.

    Με αποτέλεσμα την εξάρτηση της κατανάλωσης, το ύψος των φόρων, των ασφαλιστικών εισφορών, της υγείας, της παιδείας, των κοινωνικών παροχών, της άμυνας, της εκμετάλευσης του εδάφους και υπεδάφους από τους εξωτερικούς δανειστές, που οδηγεί στην ανασφάλεια πολλούς πολίτες (μειωμένες αντιδράσεις σε μεταβολές κυριαρχίας εδαφών και προσωπικής ελευθερίας).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. για τον ανωνυμο 13μαρτιου 11 :12 αν δεν υπηρχαν οι πατριωτες δεν θα εβλεπες φιλαρακο πανω απο τον ολυμπο ελληνες και οταν τελειωσε το πανηγυρι το 49 οι αθλιοι φονιαδες γυρισαν απο τις διακοπες τους στα νησια που τους εστειλε η κεντωα νομιμη ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ κυβερνηση εκεινοι που δεν γυρισαν ΑΘΛΙΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ειναι τα ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ και απο τοτε βγηκανε στο γυρο να το παιζουν ΘΥΜΑΤΑ γιατι ο ελληνας ειναι μαλακας και συμπονιοαρης αλλα απο φηφους στα ιδια που ειχατε το 45 στα ιδια και το 2115..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Όλες οι κοινωνίες που μετατρέπονται σε πολυπολιτισμικός, ξεπέφτουν σε εσωτερική διαμάχη και μετά καταστρέφονται από εξωτερικούς εισβολείς με ομοιογενή κουλτούρα (πχ.Τουρκια). Είναι κάτι που συμβαίνει τόσο σίγουρα, που μπορείς να βάλεις ρολόι. Απλά η μόνη διαφορά θα είναι ότι αυτή η γενοκτονία θα διαρκέσει περίπου 5 λεπτά και χωρίς ούτε ένα πυροβολισμό, αφού η χωρα σας θα έχει ήδη κατακτηθεί δημογραφικά. Αν βάλεις μαζι και οικονομική ανέχεια, τότε έχεις πατήσει το fast forward της όλης διαδικασίας παρακμής και εξαθλίωσης και δεν προλαβαίνεις να δεις τίποτα. Ίσως μόνο να πιάσεις τη σκηνή που θα είναι το background στους τίτλους τέλους, όπου θα είσαι εσύ και η οικογένεια σου αναίσθητοι στο πάτωμα και οι ξένοι εισβολείς συνοδευόμενοι από τάγματα εφόδου των εγχώριων εισβολέων που έγιναν με το έτσι θέλω "Έλληνες", θα κόβουν με ψαλίδι τα εσώρουχα σας (αυτό προς τον ΟP και περί ξεβρακωματος). Κάπου εκεί η οθόνη γίνεται μαύρη.


    Σε λίγο καιρό ο αριθμός των "Ελληνοποπιημενων" πολιτών σε καίριες θέσεις θα ξεπεράσει αναλογικά κατά πολύ αυτών των Ελλήνων. Βλέπεις είναι πολύ πιο εύκολο και βολικό να συντονίσεις μελη "νέων κοινοτήτων" (κοστίζουν λιγότερο και είναι πιο εύκολο να τους λαδώσεις) από το να υπερασπιστείς τα συμφέροντα του ήδη υπάρχοντος ιθαγενούς πληθυσμού, των οποίων το συμφέρον έτσι και αλλιώς είναι αντίθετο προς την ατζέντα σου. Διαιρει και Βασίλευε. Αν νομίζετε ότι μέχρι τώρα τα πράγματα δεν ήταν καλά, στο μέλλον θα σας κυβερνανε τα χειρότερα και πιο διεφθαρμένα ρεμάλια που θα μπορούσε ποτέ να παράγει η ανθρωπότητα, ενωμένα για μπορούν να καταστρέφουν όλους τους άλλους. Όλα αυτά συνοψίζουν το τι είναι η πολιτική "ανεκτικότητας". Ανεκτικοί και καχεκτικοί μαζι. Ανεκτικοί σε σημείο αυτοκαταστροφής. Gongratulations dude! You hit the jackpot!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @κώστας

    Το μήνυμά μου το έγραψα στις 13 Μαρτίου 2010 3:04 μ.μ. και από ο,τι είπα δεν παίρνω πίσω ούτε ιώτα. Κρίνοντας από προηγούμενο κείμενό σου κατά του Καρατζφέρη κατανοώ ότι αυτό που σε έθιξε δεν ήταν η κριτική μου στο ΛΑΟΣ αλλά στα Χρυσά Αυγά...
    Και μόνον το γεγονός ότι διανοήθηκες να συγκρίνεις τους αγωνιστές του '21 και τους μακεδονομάχους με ένα μάτσο νεο-ναζι επιβεβαιώνει την αρχική μου πεποίθηση για το πόσο άβουλοι, χειραγωγίσιμοι και επικινδυνοι ειστε.
    Για τους ΣΥΡΙΖΑΙους και το ΠΑΣΟΚ δουλεύετε. Απομένει μόνο να το συνειδητοποιήσετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. τιποτε δεν καταλαβες μου φαινεται,ουτε λαος ουτε χρυση αυγη ουτε νδ ουτε πασοκ ουτε τιποτε δεν ειμαι γιατι τα συχαθηκα ολα ,αλλα οταν βλεπω προβοκατορες που ταυτιζουν την εννοια του πατριωτη με οτι κακο εχει συμβει σ΄αυτο τον ερμο τοπο τοτε τα παιρνω στο κρανιο και κατι αλλο το παιγνιδι της ακροδεξιας και ακροαριστερας και ακροουγκαντας εχει καιρο που δεν συγκινει κανενα παρα μονο αυτους που εχουν συμφεροντα ,απο ΟΠΟΥ και να προερχονται ,ΕΝΤΟς η΄ΕΚΤΟΣ ελλαδος .συνενεοηθηκαμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. http://www.hlhr.gr/press/pr-dikaio_tis_thriskeias3-2010.doc

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία θα περιέχουν Greekenglish, ύβρεις, μειωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς δεν θα αναρτώνται.