Το blog, για τους λόγους που βιώνουμε προσωπικά, οικογενειακά και κοινωνικά, αλλάζει την κύρια κατεύθυνσή του και επικεντρώνεται πλέον στην Κρίση.
Βασική του αρχή θα είναι η καταπολέμηση του υφεσιακού Μνημονίου και όποιων το στηρίζουν.
Τα σχόλια του Κρούγκμαν είναι χαρακτηριστικά:
...Άρα βασιζόμαστε τώρα σε ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να «πεθάνει στη λιτότητα» προκειμένου να πληρώσει τους ξένους πιστωτές της, χωρίς πραγματικό φως στο τούνελ.Και αυτό απλώς δεν πρόκειται να λειτουργήσει....[-/-]....οι πολιτικές λιτότητας οδηγούν την οικονομία σε τόσο μεγάλη ύφεση που εξανεμίζονται τα όποια δημοσιονομικά οφέλη, υποχωρούν τα έσοδα και το ΑΕΠ και ο λόγος του χρέους προς το ΑΕΠ γίνεται χειρότερος.

Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

Λεξικό της Πολυπολιτισμικότητας

Δημοκρατία είναι το  πολιτικό σύστημα που στηρίζεται στην αρχή της κομματικής κυριαρχίας,  και που λειτουργεί με βάση τη βούληση της πάσης  φύσεως  μειοψηφίας των πολιτών.

Δημοψήφισμα είναι η λογική της θέλησης της πλειοψηφίας σε ένα συγκεκριμένο θέμα πολυπολιτισμικότητας που είναι δεδομένα ως βαθύτατα αντιδημοκρατική πρώτον διότι εξαιρεί από τη διαδικασία τα υποκείμενα της συζήτησης, και δεύτερον διότι επιζητά έτσι τη νομιμοποίηση μιας πολιτικής που είναι ασύμβατη με την έννοια της Δημοκρατίας.

Διάλογος είναι όταν έχεις εσύ δίκιο και ο άλλος είναι φασίστας, εθνικιστής και ρατσιστής. Επιβάλεται όταν κάνεις διάλογο με έναν πολέμιο της πολυπολιτισμικότητας να προσπαθείς να μειώσεις με κάθε τρόπο την προσωπικότητά του.

Εθνικιστής είναι αυτός που........
 αντιτίθεται με κάθε μέσο την πολυπολιτισμικότητα και την μετανεωτερικότητα

Εθνικός-η,-ό είναι αυτός που ανήκει ή αναφέρεται στο κράτος, στην εθνική κοινότητα με κοινή πολιτική και κομματική έκφραση.

Έθνος είναι ένα σύνολο ανθρώπων που διακρίνεται και θέλει να διακρίνεται ως τέτοιο με βάση την λιγόχρονη συνοίκηση σε συγκεκριμένο  κρατικό χώρο,  έχουν διάφορες ιστορικές και πολιτιστικές εξέλιξεις, δεν μιλάνε την ίδια γλώσσα, έχουν διαφορετικές παραδόσεις και έχουν ως μοναδικό στόχο την ατομική τους επιβίωση.

Έλληνας είναι το άτομο που σέβεται τον Συνταγματικό πατριωτισμό, τους Νόμους του Ελληνικού κράτους, την πολυπολιτισμικότητα και την μετανεωτερικότητα και νομικά έχει πάρει την Ιθαγένεια.


Ιθαγένεια είναι ο νομικός δεσμός ενός ατόμου με ένα κράτος. Αν ο δεσμός αυτός υπάρχει, λέμε ότι το άτομο αυτό είναι πολίτης του συγκεκριμένου κράτους.

Κοινοβουλευτική Δημοκρατία είναι όταν οι κυβερνήσεις δεν μπορεί να ρωτάνε τον λαό για τα πάντα, σε μερικά πράγματα πρέπει να τραβάνε μπροστά, να τον εκπαιδεύουν.

Παιδεία είναι η διαπολιτισμική πνευματική καλλιέργεια, μόρφωση, κουλτούρα βάση των ανθρώπων και των μετανεωτερικών αρχών. Σκοπός της είναι η δια βίου μάθηση του τρόπου "τι να σκέφτονται¨και΄'οχι "πως να σκέφτονται".

Πανεπιστήμιο είναι το ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα στο οποίο επιτρέπονται η διακίνηση ελεύθερα των  μετανεωτερικών, πολυπολιτισμικών και αναρχικών ιδεών. Είναι γνωστό επίσης ως χώρος όπου απαγορεύεται κάθε εθνικιστική εκδήλωση ή τρόπος αντίθετης έκφρασης από αυτό των μετανεωτερικών, πολυπολιτισμικών και αναρχικών ιδεών.

Πανεπιστημιακό Άσυλο, είναι  ο χώρος στον οποίο επιτρέπονται όλα, εκτός από: την εφαρμογή του Ελληνικού Συντάγματος, των κανόνων της Ποινικής Δικονομίας και Αστικής Νομοθεσίας και φυσικά των εκάστοτε Πανεπιστημιακών έγγραφων κανόνων. Τον τελευταίο χρόνο είναι και κατάλυμα των αλλοδαπών μεταναστών.

Πατριώτης είναι αυτός που αγαπάει το Σύνταγμα, τους Νόμους, την Πολυπολιτισμικότητα και την Μετανεωτερικότητα, ενώ παράλληλα αντιτίθεται με κάθε μέσο στο έθνος-κράτος.

Πατριωτισμός είναι η ιδέα αγάπης προς το  πολυπολιτισμικό κράτος, τα κόμματα και τους πολιτικούς. Οι εθνικιστές ασπάζονται τα λεγόμενα του  Σάμιουελ Τζόνσον όταν αναφέρονται στους πολυπολιτισμικούς πατριώτες, ο οποίος  υποστηρίζει  ότι  «ο πατριωτισμός είναι το τελευταίο καταφύγιο του απατεώνα».

Προοδευτικός είναι αυτός ο οποίος απεχθάνεται τις έννοιες έθνος, πατρίδα, δημοκρατία, πατριωτισμός, χριστιανισμός κλπ όπως αυτές ερμηνεύονται στα ελληνοκεντρικά ή ευρωκεντρικά λεξικά. Επίσης τάσσεται, τοποθετείται με την πλευρά της προόδου και της εξέλιξης δογμάτων είτε θρησκευτικών (αθείας, ισλαμισμού) ή πολιτικών(μετανεωτερικότητας, διαπολιτισμικότητας, πολυπολιτισμικότητας).Φυσικά είναι κατά των συντηρητικών ή οπισθοδρομικών δογμάτων όπως του χριστιανισμού, ευρωκεντρικού, ελληνοκεντρικού κλπ

Προπαγάνδα είναι το δογματικό σύστημα που όταν συζητά για τους εχθρούς, έχει δυο ξεχω­ριστούς στόχους. Ο ένας στόχος είναι ό,τι ενίοτε ονομάζεται«πολιτική τάξη», το 20% περίπου του πληθυσμού το οποίο είναι σχετικά μορφωμένο και λίγο-πολύ αρθρώνει κάποιο πο­λιτικό λόγο, παίζοντας κάποιο ρόλο στη λήψη αποφάσεων. Η εκ μέρους τους αποδοχή του δόγματος είναι βασικό γεγονός διότι είναι σε θέση να σχεδιάσουν και να εφαρμόσουν παράγοντας την πολιτική.Το άλλο 80% περίπου του πληθυσμού πρέπει να υπακούουν σε εντολές και να μην φράζουν το δρόμο των σημαντικών ανθρώπων. Είναι ο στόχος των ΜΜΕ: των λαϊκών εφημερίδων, των κωμικών σήριαλ, των τηλεπαιχνιδιών κλπ.


Οι ερμηνείες φυσικά είναι όπως τις αντιλαμβάνονται οι θιασώτες τους δόγματος της Πολυπολιτισμικότητας  και δεν έχουν καμία σχέση με αυτήν όπως τις ερμηνεύει η γλώσσα μας και τα λεξικά μας(τουλάχιστον τα μέχρι τώρα).
Ο λόγος που τις βάζω είναι να θυμόμαστε τι εννοούν αυτοί που μιλάνε για Ελλάδα, Δημοκρατία κλπ.
ΘΑ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ

10 σχόλια:

  1. Όταν ένα νέο είδος πολιτισμού εισάγεται στο μείγμα, η διαδικασία ονομάζεται μετανάστευση. Αμέσως μετά την μετανάστευση αρχίζει η διαδικασία ανάμειξης καθώς η πρώτη γενιά του νέου πολιτισμού απαρνείται την αρχική του σύσταση μετά βδελυγμίας και προσπαθεί να απολαύσει την καινούρια ζωή. Σαφώς το καζάνι μετά μπαίνει στη βράση και καθώς ο νέος πολιτισμός είναι πάντα βαρύτερος από τον ντόπιο, βυθίζεται στον πάτο του καζανιού και τρώει όλη τη θερμότητα παρά την ανάμειξη.

    Αρκετά σύντομα, και ακόμα προτού δημιουργηθεί η δεύτερη γενιά του νέου πολιτισμού, τα συστατικά του ντόπιου πολιτισμού, που μπήκε πρώτος στο καζάνι, αρχίζουν να σχηματίζουν κυστίδια τα οποία περικυκλώνουν τον καινούριο πολιτισμό και τον απομωνόνουν από το υπόλοιπο μείγμα.

    Όταν δημιουργηθεί η δεύτερη γενιά του νέου πολιτισμού, αυτός έχει θερμανθεί αρκετά και έχει αποκτήσει ιδιαίτερη κινητικότητα ενώ το 2ης γενιάς μείγμα, καθώς μεγαλωμένο σε απομωνομένο κυστίδιο κολλάει στην 1ης γενιάς σύσταση και αρνείται να αλλάξει με κάθε τρόπο. Καθώς τα κυστίδια μεγαλώνουν και γίνονται πιό γρήγορα, αρχίζουν να συγκρούονται μεταξύ τους και να δημιουργούν μεγαλύτερα κυστίδια. Μετά από αρκετή ώρα και ενώ αρχίζει να δημιουργείται η 3η γενιά, το μείγμα έχει πλέον σχεδόν πλήρως διαχωριστεί.

    Καθώς πλέον ο νέος πολιτισμός έχει διαχωριστεί τόσο πολύ και έχει μεγαλώσει λόγω περισσότερης μετανάστευσης -τα νέα 1ης γενιάς συστατικά κολλάν με τα προϋπάρχοντα κυστίδια-, οι φυσικές του ιδιότητες αρχίζουν να γίνονται αντιληπτές χωριστά από αυτές του ντόπιου πολιτισμού. Επίσης, καθώς ο ντόπιος πολιτισμός εξακολουθεί να κάθεται πάνω στον καινούριο, και -στο 99% των περιπτώσεων- ο νέος πολιτισμός έχει αποκτήσει ιδιότητες αρνητικής αλληλεπίδρασης με τον ντόπιο πολιτισμό, ο ντόπιος πολιτισμός αρχίζει να χοροπηδά πάνω στον καινούριο χωρίς όμως να μπορεί να απομακρυνθεί από αυτόν λόγω βαρύτητας.

    Το φαινόμενο πιθανώς συνεχίζει να εξελίσσεται μέσα σε ατσάλινο καζάνι, αλλά καθώς όλα τα πειράματα μέχρι τώρα έγιναν ή σε ατσάλινα καζάνια που κατέρρευσαν υπό το ίδιο τους το βάρος αφήνοντας έναν υπεραντιδραστικό, εκρηκτικό και χαοτικό χυλό ή σε γυάλινα καζάνια που αρχίζουν να υποφέρουν από ρωγμές, κανείς δεν ξέρει την μετέπειτα εξέλιξη του φαινομένου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιος το γραφει αυτο το λεξικο ;;
    Το ΣΥΡΙΖΑ ;;

    Ο Ελληνας ειναι το ατομο που σεβεται την πολυπολιτισμικοτητα ;;

    Ελεος !!
    Τι ειναι αυτα που γραφει !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ====== Οι ερμηνείες φυσικά είναι όπως τις αντιλαμβάνονται οι θιασώτες τους δόγματος της Πολυπολιτισμικότητας και δεν έχουν καμία σχέση με αυτήν όπως τις ερμηνεύει η γλώσσα μας και τα λεξικά μας =======

    Εμ πες το ετσι βρε Akrita !!!
    Κατσε να μαντεξω και το ονομα του συγγραφεα αυτου του λεξικου: ΔΡΑΓΩΝΑ η ΡΕΠΟΥΣΗ ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όποιος και να είναι αυτά πάντως εννοούν.Ειδικά σήμερα που άκουγα τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ να μιλάνε για δημοκρατία και πατριωτισμό και να λένεανοιχτά ότι ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ-ΚΡΑΤΟΣ αλλά μιλάμε πλέον για ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καταλαβα στα ματια τους ολοι οσοι ειμαστε κατα της πολυπολιτισμικοτητας ειμαστε εθνικιστες ενω αυτοι ειναι "γνησιοι πατριωτες".
    Χαχαχα μα ποσο γελοιοι μπορει να ειναι !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ας δώσουμε και εμείς κάποιους όρους:
    Δημοκρατία: Συνώνυμο της Κλεπτοκρατίας
    Προοδευτικός: Όποιος μισεί τις έννοιες έθνος, πατρίδα, πατριωτισμός. Συνήθως στο άκουσμα αυτών των λέξεων παθαίνει αλλεργικό σοκ που εκδηλώνεται είτε με ύβρεις είτε με λιποθυμικές τάσεις
    Δημοκρατικός πολίτης: Όποιος έχει κάψει μερικά βιβλία που δεν συμφωνούν με αυτά που πιστεύει ή έχει πάρει μέρος σε κάψιμο βιβλιοπωλείου που πωλούσε τα εν λόγω βιβλία
    Αντιεξουσιαστής: Νεαρός γόνος πάμπλουτης οικογένειας των ακριβών προαστείων που έχουν πλουτίσει είτε ως αριστεροί (πολιτικοί, ηθοποιοί, δημοσιογράφοι κλπ) είτε λεηλατώντας το δημόσιο χρήμα
    Πολιτικά ορθός: Όποιος είναι οπαδός των Λιακο-Δραγωνο-Ρεπούσηδων, έχει σπουδάσει σε κολλέγια και έχει κάνει περίργα μεταπτυχιακά (κοινωνική ψυχολογία, Κοινωνιολογία της εκπαίδευσης, η σεξουαλική ζωή των κατσαρίδων κλπ)
    ΄Επεται συνέχεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ευχαριστώ για την παρέμβαση,
    θα κάνω τις κατάλληλες καταχωρήσεις.:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έπεσαν πλέον οι μάσκες. Ο Ελληνικός λαός προδομένος από τους ηγέτες του είναι σχεδόν βέβαιον ότι θα βιώσει εξανδραποδισμούς και διώξεις στο μέλλον μέσα στην ίδια τους την πατρίδα. Η Ελλάδα δεν είναι πλέον μία συμπαγής μονοεθνική χώρα, αλλά αποτελείται από πολλές φυγόκεντρες συνιστώσες. Νομοτελειακά η χώρα θα εξελιχθεί σε ισλαμική, με τους νέους αλλοεθνείς τριτοκοσμικούς κάτοικους της να αντικαθιστούν σταδιακά τους Έλληνες. Οι κοινωνίες πάντα διαμορφώνουν την πολιτισμική τους ταυτότητα με βάσει τον μέσο όρο του πολιτισμικού επιπέδου των κατοίκων τους. Δοθέντος ότι η ισλαμική πληθυσμιακή δεξαμενή του τρίτου κόσμου είναι απύθμενος, είναι βέβαιον ότι σε λίγα χρόνια ο αριθμός τους συνεχώς θα αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο στην χώρα μας ξεπερνώντας πληθυσμιακά τους Έλληνες, παίρνοντας την πολιτική εξουσία στα χέρια τους και τελικά αφανίζοντας μας, αφού το κύριο συστατικό της θρησκείας τους είναι το μίσος προς κάθε τι μη ισλαμικό. Δυστυχώς ο Ελληνικός λαός έχοντας αποβλακωθεί από την τηλεόραση και τις «αριστερές προοδευτικές» θέσεις, που σκοπίμως καλλιεργήθηκαν στην χώρα μας με σκοπό να μειώσουν τις αντιστάσεις του, οδεύει προς τον μεθοδευμένο αφανισμό του ως πρόβατο επί σφαγή, ιδεολογικό και ήρεμο σήμερα, βίαιο αύριο με σίγουρο εξανδραποδισμό. Η ιστορία του Λιβάνου, της Μαλαισίας, των Φιλιππίνων και της Γιουγκοσλαβίας θα επαναληφθεί. Η χώρα μας είχε την ατυχία να έχει αντεθνική «αριστερά» πολιτική συνιστώσα σε αντίθεση με την αριστερά των Ευρωπαϊκών και των άλλων Βαλκανικών κρατών. Οι αριστεροί στην χώρα μας διέπονται από έντονα μετεμφυλιακά σύνδρομα εκδίκησης, που με θρησκευτικό φανατισμό μεταβίβασαν στους απογόνους τους οι ηττημένοι του εμφυλίου πολέμου. Μισούν κάθε τι που τους θυμίζει την ιδεολογία των αντιπάλων τους , την γλώσσα, την θρησκεία, τον πολιτισμό, τα ήθη και έθιμα. Δεν ξέχασαν και δεν συχώρεσαν. Προετοιμάστηκαν μεθοδικά σε βάθος χρόνου 60 ετών για τον τέταρτο γύρο. Έτσι κατάφεραν να πλήξουν το έθνος μας στα ζωτικά όργανα της πολιτιστικής του ταυτότητας, πετυχαίνοντας να το αφανίσουν. Συνεργάτες του υπήρξαν τα διεφθαρμένα αστικά κόμματα. Και οι δύο μαζί κατόρθωσαν να επιβάλλουν την πλέον στυγνή δικτατορία, ελέγχοντας και ενισχύοντας τα χυδαιότερα ένστικτα της μάζας αποβλακώνοντας την. Όπλα τους υπήρξαν η καταστροφή της παραγωγής, ο άκρατος δανεισμός, ο υπερ καταναλωτισμός και οι ενθάρρυνση της λαθρομετανάστευσης. Δούρειος ίππος υπήρξε το δήθεν πατριωτικό κόμμα των καιροσκόπων, που τώρα πλέον είναι φανερό ότι το χρησιμοποίησαν σαν κυματοθραύστη με σκοπό να αναχαιτίσει το όλο και διογκούμενο πατριωτικό κίνημα στην χώρα μας. Λαμβάνοντας υπ΄ όψιν ότι το δάνειο των 400 δις. Ευρώ που οι μαφιόζοι της πολιτικής δανείστηκαν και διοχέτευσαν στις τσέπες τους, δεν θα μπορέσει ποτέ να πληρωθεί , η οικονομική καταστροφή της χώρας είναι βεβαία. Αυτή η οικονομική καταστροφή και το χάος που θα ακολουθήσει, θα είναι η ευκαιρία μας για την ανάταση του έθνους μας. Μέχρι τότε απαιτείται ο ολοκληρωτικός πόλεμος στο διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα και κράτος. Πατριώτες Έλληνες, ο πόλεμος μόλις τώρα αρχίζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η ΣΟΥΗΔΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΘΗΡΙΩΔΙΕΣ !!

    Η Πρεσβης των Τουρκων αποχωρησε απο την Σουηδια !!

    http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=113230&cid=5

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Olokliri i europi einai prodomeni apo tis kyvernoses elit apo tin aristera os tin deksia ektos memonomenon periptoseon i dioi kitiki nomeklatoura prosdokondas tin sinexisi ton pronomion ta anotera klimakia prosvlepoun se thesis igetikes diaxiriston tis pangosmiopoiisis .Aristerizosializondes midenistes .Me moxlo tous LATHRO mousoulmanous dialioun tis antistasis ton ergaton kai ton xristianon .MESA ston aprilio theloun na perasoun nomo ston OHE na theorithi paranomi i kritiki sto islam ean auto perasi exoume xasi tin eleutheria tou logou .tALOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία θα περιέχουν Greekenglish, ύβρεις, μειωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς δεν θα αναρτώνται.