Το blog, για τους λόγους που βιώνουμε προσωπικά, οικογενειακά και κοινωνικά, αλλάζει την κύρια κατεύθυνσή του και επικεντρώνεται πλέον στην Κρίση.
Βασική του αρχή θα είναι η καταπολέμηση του υφεσιακού Μνημονίου και όποιων το στηρίζουν.
Τα σχόλια του Κρούγκμαν είναι χαρακτηριστικά:
...Άρα βασιζόμαστε τώρα σε ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να «πεθάνει στη λιτότητα» προκειμένου να πληρώσει τους ξένους πιστωτές της, χωρίς πραγματικό φως στο τούνελ.Και αυτό απλώς δεν πρόκειται να λειτουργήσει....[-/-]....οι πολιτικές λιτότητας οδηγούν την οικονομία σε τόσο μεγάλη ύφεση που εξανεμίζονται τα όποια δημοσιονομικά οφέλη, υποχωρούν τα έσοδα και το ΑΕΠ και ο λόγος του χρέους προς το ΑΕΠ γίνεται χειρότερος.

Σάββατο 10 Απριλίου 2010

Προπαγάνδα από το επίσημο περιοδικό του Αμερικάνικου ΥΠΕΞ

Οι Αμερικανοί για μία άλλη φορά δείχνουν πόσο σέβονται τους  συμμάχους τους αλλά και τον πολιτισμό τους . Έτσι λοιπόν το τεύχος Απριλίου είναι αφιερωμένο στα Σκόπια, στο Μαργαριτάρι των Βαλκανίων.


Αυτό όμως που κάνει εντύπωση είναι αυτό που φυσικά οι Σκοπιανοί πανηγυρίζουν και είναι στην σελίδα 20:.....

Είναι φανερό ότι η αρθογράφος άμμεσα προωθεί τον γνωστό Μακεδονισμό των Σκοπίων μιλώντας για "Αρχαία Μακεδονία" και για "«Μακεδονία. Η λέξη θυμίζει εικόνες των αρχαίων πολιτισμών, τους άνδρες με χλαμύδες και σανδάλια που φέρουν δόρατα και ασπίδες. Θυμίζει, ακόμη, τη σύγχρονη ευρωπαϊκή ιστορία, την εμφάνιση και την ξαναχάραξη των εθνών, όταν εξασθένισε η Οθωμανική Αυτοκρατορία."

Δηλαδή η Αμερικανίδα εδώ μας λέει ότι εκτός από τους Σλάβους Μακεδόνες της που έχουν μνήμη από αρχαίους πολιτισμούς, η Ευρώπη "εφτιαξε" καινούργια έθνη.!!!
Μόνο όμως ξεχνάει να μας πει ότι το έθνος που προπαγανδιστικά προμοτάρει είναι αυτό που κατασκευάστηκε το 1944 για αλυτρωτικούς λόγους  σύμφωνα με τον Αμερικανό ΥΠΕΞ Στετίνιους.

Όπως είναι φανερό το Αμερικάνικο ΥΠΕΞ πλέον για μία άλλη φόρα δείχνει το στίγμα του και μας υπενθυμίζει που μας οδηγούν οι συνεχείς υποχωρήσεις. Η αρθογράφος είναι σύζυγος διπλωμάτη στην πρεσβεία των Σκοπίων

11 σχόλια:

  1. Μια ακόμη απόδειξη των απροκάλυπτων προσπαθειών των Αμερικάνων να δημιουργήσουν κλίμα σε φίλους και εχθρούς.

    Επίσης δεν πρέπει να ξεχνάει κανένας συνειδητοποιημένος φυλετικά Έλληνας:

    1). Την προκλητική επιστολή του Αμερικάνου Διοικητή του Αεροπορικού Υποστρατηγείου της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας που εδρεύει στη Σμύρνη και που αναγνωρίζει τους ψευτοισχυρισμούς του υπουργείου εξωτερικών της Τουρκίας για αδιευκρίνηστη κυριαρχία του Αιγαίου.

    2). Τις προκλητικές δηλώσεις του αναπληρωτού υπουργού εξωτερικών των Η.Π.Α. Στρόουμπ Τάλμποτ για τις πολυπολιτισμικές κοινωνίες, και την αναγνώριση μειονοτήτων (που οι ίδιοι δημιουργούν αν δεν υπάρχουν, όπως γίνεται στην Ελλάδα με την λαθρομετανάστευση της μηδενικής ανοχής χα, χα).

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΣΗΣ:
    Η ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ (ΕΛΛΑΔΑ) ΜΕ:

    3).Την επίσημη αναγνώριση από τους Αμερικάνους της Βαρντάσκα-Σκοπίων ως Μακεδονία.
    4). Την προώθηση της τουρκοποίησης όλης της Κύπρου με διζωνικές δικοινωτικές ομοσπονδίες (π.χ. σχέδια τύπου Ανάν που δεν έχουν εφαρμοστεί πουθενά).
    5). Τον ισλαμικό εποικισμό της Ελλάδας με την ψευτονομιμοποίηση ελεγχόμενων κυβερνήσεων και την ψευτονομιμοποίηση - indulgentia - Ελληνοποίησή των ψευτοπροσφύγων εγκληματιών, οι οποίοι προβαίνουν σε αναρίθμητες εκληματικές πράξεις, με την ανοχή του κράτους, εφαρμόζοντας την μέθοδο wolf pack.
    6). Τον προωθούμενο νεοοθωμανισμό και την Κοσοβοποίηση – απόσχιση από τον εθνικό κορμό μειονοτικών περιοχών για την προτεκτορατοποίηση της Ελλάδας και των Βαλκανίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ματσεντόνια μέιντ μπαι ΟΥΖΑ(USA)
    Οι κύριοι που γράφουν όλα αυτά απλά τα παίρνουν γιά να κάνουν διαφήμηση στο δημιούργημα του σαβουρογάμη μπαμπά τους. Το ερώτημα είναι ποιός πληρώνει γιά να γράφονται όλα αυτά αφού τα Σκόπια δεν έχουν μία και τι κάνουμε εμείς με τους "δικούς" μας πολιτικούς που έχουν ξεπουλήσει το όνομα και απλά ψάχνουν τον κατάλληλο χρόνο γιά να μας το ξεφουρνίσουν χωρίς να χυθεί καθόλου γάλα από την καρδάρα.
    Τέλος τρείς προτάσεις γιά το όνομα που τις άκουσα και μου άρεσαν.
    "ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ"
    "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ"
    "Mc Donia"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Stin deuteri grammi tou artrhou:

    "Today major portions of historical Macedonia lie within neighboring countries."

    (Simera spoudaia kommatia tis istorikis Makedonias briskontai entos geitonikwn kratwn).

    AISXOS! Auta na ta blepei i Athina...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλο πού μπορούμε να το βρούμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Nevermind, στο σάιτ του USDoS αν δώσεις Stephanie Rowlands το βρίσκεις εύκολα.

    Γράψε κάτι και για τον αντι-αμερικανισμό που δέρνει τους Έλληνες (ειδικά τους αριστερούς "αντι-ιμπεριαλιστές" και τους δεξιούς "πατριώτες που δεν αντέχουν τους ξενόδουλους"), όμως, ε; Στο τέλος ακόμη και πρώην ναζιστοκομμουνιστές θα θεωρούνται καλύτερο χαρτί στα Βαλκάνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την εμφάνιση των σχολίων.
    Θα δούμε πως θα το λύσουμε, βασικά η google.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. http://www.state.gov/documents/organization/138927.pdf

    Καλημερα σας.
    Ειναι μια σαφης αμφισβητιση των εδαφων της Ελληνικης Μακεδονιας, μια και προκειτε για επισημο περιοδικο της Αμερικανικης κυβερνησης.
    Και τι θα κανει η Ελληνικη κυβερνηση?
    Τιποτα ως συνηθως!!!! Μια ζωη κοτες!!!!!
    Και τι να κανουν, αφου η ιδια η Ελληνικη κυβερνηση αμφησβητει την Ελληνικη Μακεδονια, δεχομενη τον ορο Μακεδονια στην ονομασια του κρατιδιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_ell_100063_10/04/2010_397038

    [...] Σύμφωνα με την έρευνα, που χρηματοδοτήθηκε από το Κοινωφελές Ιδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση και υλοποιήθηκε από το Κέντρο Ερευνών Μειονοτικών Ομάδων με υπεύθυνο τον κ. Λ. Μπαλτσιώτη, [...] ο επίκουρος καθηγητής του Παν. Μακεδονίας κ. Κ. Τσιτσελίκης, ο οποίος συμμετείχε στην ερευνητική ομάδα μαζί με τους Γρ. Τσιούκα, Μίλτο Παύλου, Β. Κουτσούκο, Δ. Χριστόπουλο και Η. Σκουλίδα [...]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μια χαρά τα πάνε οι ΜΚΟ,
    αφού έφτασαν να νομοθετούν (νομοσχέδιο ελληνοποίησης λαθρομεταναστών) τώρα θα αρχίσουν να τους απαοσχολούν και τα υπόλοιπα,
    ο επόμενος στόχος θα είναι η Εκκλησία και τα θρησκευτικά σύμβολα,
    το πρόγραμμα τους εφαρμόζεταο κατά γράμμα,
    και η κοινωνία μας κατά διαόλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δρ. Ιωά. Παρίσης17 Μαΐου 2010 στις 9:56 π.μ.

    Για το θέμα υπάρχει η επιστολή-απάντηση των Παμακεδονικών Ενώσεων ΗΠΑ. Δείτε σχετικά εδώ: http://parisis.wordpress.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία θα περιέχουν Greekenglish, ύβρεις, μειωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς δεν θα αναρτώνται.