Το blog, για τους λόγους που βιώνουμε προσωπικά, οικογενειακά και κοινωνικά, αλλάζει την κύρια κατεύθυνσή του και επικεντρώνεται πλέον στην Κρίση.
Βασική του αρχή θα είναι η καταπολέμηση του υφεσιακού Μνημονίου και όποιων το στηρίζουν.
Τα σχόλια του Κρούγκμαν είναι χαρακτηριστικά:
...Άρα βασιζόμαστε τώρα σε ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να «πεθάνει στη λιτότητα» προκειμένου να πληρώσει τους ξένους πιστωτές της, χωρίς πραγματικό φως στο τούνελ.Και αυτό απλώς δεν πρόκειται να λειτουργήσει....[-/-]....οι πολιτικές λιτότητας οδηγούν την οικονομία σε τόσο μεγάλη ύφεση που εξανεμίζονται τα όποια δημοσιονομικά οφέλη, υποχωρούν τα έσοδα και το ΑΕΠ και ο λόγος του χρέους προς το ΑΕΠ γίνεται χειρότερος.

Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

Η ΜΚΟ που σχεδίασε το νομοσχέδιο για την «Ελληνοποίηση των νομιμοποιημένων λαθρομεταναστών» τώρα διορίζει και στις Περιφέρειες μέλη της, βάση του εθνοκτόνου νόμου.!!!!

Θυμάστε την ιστορία  με την ΜΚΟ(Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου και του Πολίτη) όπου για πρώτη φορά στην ιστορία της Ελληνικής κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας μία πρόταση Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης γίνεται πρόταση προς νομοσχέδιο. Νομοσχέδιο που αλλάζει το εκλογικό σώμα προς συμφέρον όχι του Ελληνικού λαού αλλά προς των κομμάτων που το στήριξαν.
Η είσοδος φέτος 250.000 και σε βάθος 3ετίας τουλάχιστον 960.000 νέων αλλοεθνών ψηφοφόρων στο εκλογικό σώμα δίνει διαφορετική μορφή από αυτή που είχε αρχικά, το μεταβάλλει ως προς το εθνικό περιεχόμενό του και ως προς την ουσία του.
Τώρα πατώντας στο νόμο αυτόν διορίζει και στις περιφέρειες Μέλη της στις επιτροπές με σκοπό την «πολιτογράφηση» των νομιμοποιημένων λαθρομεταναστών.
Σύμφωνα  λοπόν με το άρθρο 8 του Ν. 3838/2010:


«Σε κάθε Περιφέρεια συνιστάται Επιτροπή Πολιτογράφησης η οποία αποτελείται από: …..ε) Μέλος που υποδεικνύει μαζί με τον αναπληρωτή του, σύμφωνα με τον κανονισμό λειτουργίας της, η Εθνική Επιτροπή για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου. …»

Ιδού και η λίστα όπως την ανέρτησε στο σαιτ: http://www.nchr.gr/media/drastiriotites/Katalogos_melon_politografisi.doc

Στην Θράκη έχουμε τον γνωστό Χαλήλ Μουσταφά, στην Μακεδονία τους Αγγελόπουλου και Τσιτσελίκη,στην Αθήνα τους Χριστόπουλο και Μπαλτσιώτη κ.ο.κ.
Όπως βλέπεται άρχισαν οι διορισμοί στις Περιφέρειες.
Άραγε θα είναι αμισθοί;

Σχετικά άρθρα:

5 σχόλια:

  1. Kρατικοδίαιτη ΜΚΟ. Μάλιστα, το είδαμε κ αυτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι όψι μόνο κρατικοδίαιτη αλλά από τα Link http://www.hlhr.gr/links-el.htm βρωμάει SOROS και CIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε μου τι περίμενες τον Παπαιωάννου ή τον Παναγόπουλο ή τον Καμίνη να είναι μέλη των περιφερειακών επιτροπών;

    O Τσιτσελίκης, Μπαλτσιώτης και Χριστόπουλος είναι αυτοί που συνέταξαν το πρόταση(μαζί και τους υπόλοιπους), το ΠΑΣΟΚ την εκανε νόμο και τώρα διορίστηκαν και σαν μέλη εκτέλεσης του εθνοκτόνου νομοσχεδίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα επιμείνω: βρε μπας και απλώς μπερδεύετε τις δύο επωνυμίες;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έχετε μπερδέψει τις δύο επωνυμίες.

    Η ΜΚΟ λέγεται "Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (ΕΕΔΑ)".
    Ενώ ο νόμος αναφέρεται στην "Εθνική Επιτροπή για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (ΕΕΔΑ)".

    Απλώς ταυτίζονται τα Αρκτικόλεξα των δύο (της ΜΚΟ και της συσταθείσας με νόμο Επιτροπής [από τις πολλές που έχουμε για να "επενδύουμε" δημόσιο χρήμα]).

    Βεβαίως, είναι συγκοινωνούντα δοχεία, αφού στην Σύνθεση τής Επιτροπής διορίζεται και ένας εκπρόσωπος της εν λόγω ΜΚΟ....

    Στην Σύνθεση της Επιτροπής κάνουν εντύπωση ονόματα, όπως "Θάλεια Δραγώνα" (ως εκπρόσωπος του υπ.παιδείας ή του παιδαγ.ινστ.; δεν θυμάμαι ακριβώς), και μιας άλλης κυρίας από το Πανεπιστήμιο Αθηνών, τμήμα Νομικής, που μάλλον δεν θα την γνωρίζετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία θα περιέχουν Greekenglish, ύβρεις, μειωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς δεν θα αναρτώνται.