Το blog, για τους λόγους που βιώνουμε προσωπικά, οικογενειακά και κοινωνικά, αλλάζει την κύρια κατεύθυνσή του και επικεντρώνεται πλέον στην Κρίση.
Βασική του αρχή θα είναι η καταπολέμηση του υφεσιακού Μνημονίου και όποιων το στηρίζουν.
Τα σχόλια του Κρούγκμαν είναι χαρακτηριστικά:
...Άρα βασιζόμαστε τώρα σε ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να «πεθάνει στη λιτότητα» προκειμένου να πληρώσει τους ξένους πιστωτές της, χωρίς πραγματικό φως στο τούνελ.Και αυτό απλώς δεν πρόκειται να λειτουργήσει....[-/-]....οι πολιτικές λιτότητας οδηγούν την οικονομία σε τόσο μεγάλη ύφεση που εξανεμίζονται τα όποια δημοσιονομικά οφέλη, υποχωρούν τα έσοδα και το ΑΕΠ και ο λόγος του χρέους προς το ΑΕΠ γίνεται χειρότερος.

Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Οι Αμερικανοί του NBA ξεφτύλισαν το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.

Αντιγράφω από το Taxalia:

Ακούει στο όνομα ΚΕΒΙΝ ΝΤΟΥΡΑΝΤ είναι μέλος της εθνικής ομάδας μπάσκετ των ΗΠΑ και ένας απο τους πιο ακριβοπληρωμένους αστέρες του ΝΒΑ.

Αν η ηλιθιότητά του και η αυθάδειά του είναι χαρακτηριστικά που κουβαλάει εκ γενετής, ή αν τα απέκτησε στην συνέχεια θολωμένος απ το χρήμα και ζαλισμένος απ τον αέρα που τον βαρά κατακούτελα κάθε φορά που καβαλάει το καλάμι του δεν το γνωρίζω

Αυτό που γνωρίζω και ...
που το αποδεικνύει περίτρανα η φωτογραφία είναι το γεγονός οτι με θρασύ και προκλητικό τρόπο επιχείρησε ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ (απαγορεύεται βλέπετε να στεναχωρήσουμε τους "καβαλημένους" αστέρες του ΝΒΑ, οπότε ανεχόμαστε όλα τους τα καμώματα) να δοκιμάσει την πειθαρχία του ΛΕΒΕΝΤΟΠΑΙΔΟΥ που εκτελούσε υπηρεσία την ώρα εκείνη στο μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη

Κάποιοι μίλησαν για "ελαφρυντικό" ηλικίας μιας και ο καβαλημένος νεόπλουτος τσαρλατάνος είναι μόνο 22 ετών οπότε θεώρησαν πως μπορεί να γράφει στα παλαιότερα των "χρυσών" παπουτσιών του τους Ελληνικούς εθνικούς και ιστορικούς συμβολισμούς

Συνομηλικός του όμως είναι και ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΕΥΖΩΝΑΣ που με το αγέροχο βλέμμα του έστειλε στο διάολο την αλαζονία του ακριβοπληρωμένου γελοίου ΑΡΧΙ-ΜΑΛΑΚΑ

Ενα μεγάλο μπράβο στα παλληκάρια της Προεδρικής Φρουράς...

ΥΓ : Του έτερου αρχι-μαλάκα που κωλοτρίβεται στο όπλο του Ευζωνα του χρειάζεται μια ξιφολόγχη στο κωλαράκι ή είναι η ιδέα μου???

ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΌΤΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ ΑΡΛΙΝΓΚΤΟΝ ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ.
ΕΑΝ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΟΙ ΠΕΖΟΝΑΥΤΕΣ ΕΚΕΙ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ.

8 σχόλια:

  1. STEILTE TIS PHOTO STIN AMERIKANIKI PRESVEIA NA MAS POUNE TI GNOMI TOUS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...το συμβάν ενδεχομένως να είναι σπουδαίο, το κείμενο όμως που αντέγραψες είναι βλακώδες: Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ Εύζωνας - ΛΕΒΕΝΤΟΠΑΙΔΟ επιτρέπει στον μπασκεμπολίστα (απαγορεύεται βλέπετε να στεναχωρήσουμε τους "καβαλημένους" αστέρες του ΝΒΑ, οπότε ανεχόμαστε όλα τους τα καμώματα) να του δοκιμάσει την πειθαρχία του με θρασύ και προκλητικό τρόπο και του απαντά με ένα αγέροχο βλέμμα... και όχι όπως θα έκαναν οι Αμερικανοί πεζοναύτες σε όποιον τολμούσε να κάνει κάτι αντίστοιχο στο Κοιμητήριο Άρλινγκον στην Ουάσινγκον. Με το αγέροχο βλέμμα του έστειλε στο διάολο την αλαζονία του ακριβοπληρωμένου γελοίου ΑΡΧΙ-ΜΑΛΑΚΑ... φεύ!

    Αγαπητέ Ακρίτα, άλλο το συμβάν, και άλλο η άποψη του κάθε ταχαλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπερδεύτηκα...

    Τελικά οι Αμερικανοί του NBA ξεφτύλισαν το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη ή ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΕΥΖΩΝΑΣ με το αγέροχο βλέμμα του έστειλε στο διάολο την αλαζονία του ακριβοπληρωμένου γελοίου ΑΡΧΙ-ΜΑΛΑΚΑ;;

    Αναγνώστης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άλλη μια φωτογραφάι από την εκδήλωση(βεβήλωση) στον Άγνωστο Στρατιώτη...

    http://greece.greekreporter.com/files/Dream-Team.jpeg

    Υπουργός παίρνει ένα αναμνηστικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμε 2:27 είπες για την γλώσσα του taxalia,
    ε λοιπόπν δεν διαφωνώ,
    και ο λόγος είναι ότι όταν ο υφυπουργός της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ δήλωσε «ότι η παρουσία της Προεδρικής Φρουράς είναι συμβολική σε αυτό το χώρο» με έβγαλε εκτός εαυτού.

    Ο υφυπουργός του ΠΑΣΟΚ εάν ρώταγε κάποιον θα του έλεγαν ότι η Φρουρά εκεί είναι ΤΙΜΗΤΙΚΗ και όχι συμβολική,
    και παραμένει εκεί επί 24ώρου βάσεωςσαν απόδειξη της ευγνωμοσύνης του Έθνους, προς το νεκρό ήρωα και για να θυμίζει σ’ όλο τον κόσμο ότι, «η μεγαλοσύνη στα Έθνη δεν μετριέται με το στρέμμα, με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και το αίμα».

    Αλλά για το ΠΑΣΟΚ του ΓΑΠ όπως και για την κυβέρνησή του δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο του η καταραμένη λέξη Έθνος,
    όπως και για την πλειοψηφία των Ελλήνων σήμερα,
    τα αποτελέσματα τα βλέπουμε (Οι πολιτικοί τα τρώνε και κανείς δεν πάει φυλακή, ΔΝΤ, εγκληματικότητα και λαθρομετανάστευση στα ύψη, στα ΤΕΙ με 0,9 βαθμολογία κλπ).

    Άργησα να σου απαντήσω διότι το...ξέχασα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. με αλλα λογια να αγαπιομαστε!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία θα περιέχουν Greekenglish, ύβρεις, μειωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς δεν θα αναρτώνται.