Το blog, για τους λόγους που βιώνουμε προσωπικά, οικογενειακά και κοινωνικά, αλλάζει την κύρια κατεύθυνσή του και επικεντρώνεται πλέον στην Κρίση.
Βασική του αρχή θα είναι η καταπολέμηση του υφεσιακού Μνημονίου και όποιων το στηρίζουν.
Τα σχόλια του Κρούγκμαν είναι χαρακτηριστικά:
...Άρα βασιζόμαστε τώρα σε ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να «πεθάνει στη λιτότητα» προκειμένου να πληρώσει τους ξένους πιστωτές της, χωρίς πραγματικό φως στο τούνελ.Και αυτό απλώς δεν πρόκειται να λειτουργήσει....[-/-]....οι πολιτικές λιτότητας οδηγούν την οικονομία σε τόσο μεγάλη ύφεση που εξανεμίζονται τα όποια δημοσιονομικά οφέλη, υποχωρούν τα έσοδα και το ΑΕΠ και ο λόγος του χρέους προς το ΑΕΠ γίνεται χειρότερος.

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Με τον «Ήλιο της Βεργίνας» πανηγυρίζει ο Σκοπιανός ΥΠΕΞ

Η ταμπλόιντ εφημερίδα των Σκοπίων «Βεστ» (Vest), η οποία είναι από τις μεγαλύτερες σε κυκλοφορία εφημερίδα στην ΠΓΔΜ, δημοσιεύει στο σημερινό της πρωτοσέλιδο, φωτογραφία του υπουργού των Εξωτερικών Αντόνιο Μιλόσοσκι με τον 3χρονο γιο του αγκαλιά, κατά τη διάρκεια αγώνα μπάσκετ στα Σκόπια, μεταξύ ΠΓΔΜ-Μ. Βρετανίας, που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα.

Ο τίτλος του σχετικού δημοσιεύματος είναι: «Αντόνιο Μιλόσοσκι: Θέλω ο γιος μου όταν μεγαλώσει να γίνει αθλητής και όχι πολιτικός».

Στο δημοσίευμα υπάρχουν......
δηλώσεις του κ. Μιλόσοσκι σχετικά με το πόσο ο γιος του απόλαυσε τον αγώνα και στο γεγονός ότι δείχνει έφεση προς τον αθλητισμό.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο 3χρονος γιος του υπουργού Εξωτερικών της ΠΓΔΜ, στην αγκαλιά του πατέρα του, κρατά σημαία με τον «Ήλιο της Βεργίνας».

Στο δημοσίευμα της εφημερίδας, ωστόσο, δεν υπάρχει σχετική αναφορά σε αυτό.

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

4 σχόλια:

  1. Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΚΛΕΦΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για άλλη μια φορά καταδεικνύεται ποιες είναι οι πραγματικές θέσεις και επιδιώξεις των Σκοπίων.Πρόκειται για προβοκατόρικη ενέργεια. Η κυβέρνηση πρέπει να προβεί σε διάβημα προκειμένου να αποκατασταθεί η εικόνα του συμβόλου της Ελλάδας.
    Αλλά ποιος θα κάνει το διάβημα;
    Ο Aνελλήνιστος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ακρίτα, η είδηση θα ήταν αν με τον Ήλιο της Βεργίνας πανυγύριζε κάποιος δικός μας ΥΠΕΞ. Φαντάζεσαι τον Δρούτσα με τον γιό του, να κρατά τον Ήλιο της Βεργίνας...;

    (Δεν λέω βουλευτής, γιατί ένας τέτοιος θα χαρακτηριζόταν σίγουρα λαϊκιστής απ τα Ελληνικά ΜΜ(Π)Ε και κάποια κουκουμπλόγκ... ο Δρούτσας όμως;)

    Ταξιδιώτης της μπλογκόσφαιρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία θα περιέχουν Greekenglish, ύβρεις, μειωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς δεν θα αναρτώνται.