Το blog, για τους λόγους που βιώνουμε προσωπικά, οικογενειακά και κοινωνικά, αλλάζει την κύρια κατεύθυνσή του και επικεντρώνεται πλέον στην Κρίση.
Βασική του αρχή θα είναι η καταπολέμηση του υφεσιακού Μνημονίου και όποιων το στηρίζουν.
Τα σχόλια του Κρούγκμαν είναι χαρακτηριστικά:
...Άρα βασιζόμαστε τώρα σε ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να «πεθάνει στη λιτότητα» προκειμένου να πληρώσει τους ξένους πιστωτές της, χωρίς πραγματικό φως στο τούνελ.Και αυτό απλώς δεν πρόκειται να λειτουργήσει....[-/-]....οι πολιτικές λιτότητας οδηγούν την οικονομία σε τόσο μεγάλη ύφεση που εξανεμίζονται τα όποια δημοσιονομικά οφέλη, υποχωρούν τα έσοδα και το ΑΕΠ και ο λόγος του χρέους προς το ΑΕΠ γίνεται χειρότερος.

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Βόμβα στην Θράκη : Η εκλεκτή του ΠΑΣΟΚ στην Κομοτηνή Κα Σιμπέλ Μουσταφάογλου σε «προξενικό» συνδυασμό

Η Σιμπέλ Μουσταφάογλου, νυν αντινομάρχης και πρώην υποψήφια ευρωβουλευτής, νύφη του βουλευτή Ροδόπης του ΠΑΣΟΚ Αχμέτ Μεχμέτ και μέλος του ΙΣΤΑΜΕ, τέθηκε επικεφαλής μειονοτικού ψηφοδελτίου στον δήμο Κομοτηνής. Μία μικρή σε έκταση αλλά περιεκτική ανακοίνωση εξέδωσαν χθες τα μέλη του συνδυασμού «Σπάρτακος» σχολιάζοντας την κάθοδο μειονοτικού συνδυασμού στο δήμο Κομοτηνής. Η κριτική τους απευθύνεται κυρίως στα μέλη του ΠΑΣΟΚ που κάνουν ότι δεν άκουσαν, αφού κανένας, εκτός από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, δεν σχολίασε μέχρι στιγμής την εξέλιξη. Αναλυτικά η ανακοίνωση:


Μια εκκωφαντική βόμβα έπεσε χθες στην Κομοτηνή, αλλά οι «επώνυμοι» της πόλης κάνουν ότι δεν άκουσαν.
Το καμάρι του τοπικού ΠαΣοΚ, η φαντασίωση του πρωθυπουργού σας, η φέρελπις αντινομάρχης μας, προσχώρησε στον πιο ξεσαλωμένο σωβινισμό, στον πιο ατόφιο τουρκισμό.
Κοτζάμ μέλος του ΙΣΤΑΜΕ, κοτζάμ υποψήφια ευρωβουλευτίνα της σοσιαλδημοκρατίας, πήγε και προσχώρησε στους πιο γκρίζους «προξενικούς»!
Και λέει κι από πάνω ότι αυτό είναι το πρώτο της μόλις βήμα!
Δηλαδή;
Σαν ροχάλα στα μούτρα του συστήματος που την ανέδειξε;
Ή μήπως στα μούτρα της χώρας που την αγκάλιασε;
Η τοπική κοινωνία τι λέει άραγε;
Θα συνεχίσει να εμπιστεύεται τους κομματάρχες που τώρα με τη σιωπή ή τις ασυναρτησίες τους πασχίζουν να καλύψουν την επικίνδυνη ανικανότητα και τον θλιβερό τους εξευτελισμό;

Κομοτηνή, 23-9-2010

Πηγή: Σπάρτακος - Παράταξη Πολιτών για τον Δήμο Κομοτηνής
Περισσότερα στο Παρατηρητή της Θράκης και στον Χρόνο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία θα περιέχουν Greekenglish, ύβρεις, μειωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς δεν θα αναρτώνται.