Το blog, για τους λόγους που βιώνουμε προσωπικά, οικογενειακά και κοινωνικά, αλλάζει την κύρια κατεύθυνσή του και επικεντρώνεται πλέον στην Κρίση.
Βασική του αρχή θα είναι η καταπολέμηση του υφεσιακού Μνημονίου και όποιων το στηρίζουν.
Τα σχόλια του Κρούγκμαν είναι χαρακτηριστικά:
...Άρα βασιζόμαστε τώρα σε ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να «πεθάνει στη λιτότητα» προκειμένου να πληρώσει τους ξένους πιστωτές της, χωρίς πραγματικό φως στο τούνελ.Και αυτό απλώς δεν πρόκειται να λειτουργήσει....[-/-]....οι πολιτικές λιτότητας οδηγούν την οικονομία σε τόσο μεγάλη ύφεση που εξανεμίζονται τα όποια δημοσιονομικά οφέλη, υποχωρούν τα έσοδα και το ΑΕΠ και ο λόγος του χρέους προς το ΑΕΠ γίνεται χειρότερος.

Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Συνάντηση Ξυνίδη με τον φανατικό ψευδομουφτή!!! Τι συμβαίνει στην Θράκη;

Όπως μας ενημερώνει ο Σάββας Καλεντερίδης και ο Πάρις Καρβουνόπουλος  και λίγες ώρες πριν ο κάλπες ανοίξουν για το δεύτερο γύρο των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών ο αναπληρωτής υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης Σωκράτης Ξυνίδης συναντήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Ξάνθης(ΝΑΤΑΣΑ) με τον ψευδομουφτή Α.Μετέ,παρουσία και το έτερου βουλευτή Ξάνθης του ΠΑΣΟΚ Τσετίν Μάταντζη.Χειρότερη στιγμή για να γίνει αυτή η συνάντηση δεν μπορούσε να επιλέξει ο πρώην γραμματέας του κυβερνώντος κόμματος και νυν βουλευτής Ξάνθης και υπουργός.

Οι πληροφορίες ότι θέμα της συνάντησης ήταν η αναγνώριση των ψευδομουφτήδων από την ελληνική κυβέρνηση μπορεί να επιβεβαιωθεί ή να διαψευστεί μόνο από τον ίδιο τον κ.Ξυνίδη. Είναι λογικό σε μία περιοχή όπου τα πάθη δεν λείπουν αλλά αντιθέτως συντηρούνται από μια μερίδα «σκληρών μειονοτικών»,τέτοια ζητήματα να ξεκαθαρίζονται άμεσα.Πρόκειται για πρωτοφανές ολίσθημα, που νομιμοποιεί τις άθλιες μεθοδεύσεις και σχεδιασμούς της Άγκυρας, μετά την απαράδεκτη χάραξη των ορίων των Δήμων, που βάζει δυναμίτη στην ειρηνική συμβίωση χριστιανών και μουσουλμάνων στην περιοχή. Το λόγο πλέον έχει ο κυρίαρχος λαός, που καλείται να ακυρώσει με την ψήφο του τα άθλια παζάρια σκοτεινών κύκλων, που κατήντησαν ένα πατριωτικό κόμμα συνομιλητή των εγκάθετων της Άγκυρας και του τουρκικού ισλαμοκεμαλικού φασισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία θα περιέχουν Greekenglish, ύβρεις, μειωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς δεν θα αναρτώνται.