Το blog, για τους λόγους που βιώνουμε προσωπικά, οικογενειακά και κοινωνικά, αλλάζει την κύρια κατεύθυνσή του και επικεντρώνεται πλέον στην Κρίση.
Βασική του αρχή θα είναι η καταπολέμηση του υφεσιακού Μνημονίου και όποιων το στηρίζουν.
Τα σχόλια του Κρούγκμαν είναι χαρακτηριστικά:
...Άρα βασιζόμαστε τώρα σε ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να «πεθάνει στη λιτότητα» προκειμένου να πληρώσει τους ξένους πιστωτές της, χωρίς πραγματικό φως στο τούνελ.Και αυτό απλώς δεν πρόκειται να λειτουργήσει....[-/-]....οι πολιτικές λιτότητας οδηγούν την οικονομία σε τόσο μεγάλη ύφεση που εξανεμίζονται τα όποια δημοσιονομικά οφέλη, υποχωρούν τα έσοδα και το ΑΕΠ και ο λόγος του χρέους προς το ΑΕΠ γίνεται χειρότερος.

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Δύο άρθρα που αφορούν την Λαθρομετανάστευση, την κοινωνία μας αλλά και το Κράτος. Πρέπει να διαβαστούν

Όπως έχω πει πολλές φορές από αυτό το ηλεκτρονικό βήμα, το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχει η Ελλάδα δεν είναι η Κρίση της Οικονομίας, αλλά η Κρίση του Πολιτισμού μας. Υπεύθυνοι για αυτό είναι όλοι μας. Αυτό που επιταχύνει ραγδαία την καταστροφή μας είναι η λαθρομετανάστευση, η οποία πλέον τείνει να ξεπεράσει την όποια λύση δύναται να βρεθεί. Ο Φαήλος Κρανιδιώτης, με δύο άρθρα πριν 25 μέρες περίπου, στην εφημερίδα «Δημοκρατία», έδωσε ωμά και ξεκάθαρα την πραγματική διάσταση του Εθνικού Προβλήματος, που είναι πρώτα από όλα άρρηκτο κομμάτι της Κρίσης του Πολιτισμού μας. Εάν θέλουμε να κλείσουμε τα μάτια μας σε αυτό, τότε θα το πληρώσουμε ακριβά εμείς και τα παιδιά μας. Διαβάστε τα άρθρα, ξεχάστε τις όποιες κομματικές ή ιδεολογικές εμμονές, και......ΞΥΠΝΗΣΤΕ.
Ήδη η Ευρώπη πλέον, και μετά την χθεσινή γελοία συμφωνία με το κράτος Δουλέμπορος που λέγεται Τουρκία για επαναπροώθηση μετά από 3 χρόνια, δείχνει ξεκάθαρα ότι δεν την ενδιαφέρει το πρόβλημα που έχει η χώρα μας. Μας θεωρούν τον βόθρο της Ευρώπης. Μόνο εμείς μπορούμε να λύσουμε το πρόβλημα αυτό και κανένας άλλος. Ακολουθούν τα άρθρα:
Οι Μουσαφιραίοι
29-12-10

Στα τέλη του '70 ήταν Ιρακινοί λιποτάκτες και φυγόστρατοι του περσοϊρακινού πολέμου.
Ακολούθησαν Τούρκοι και Κούρδοι πολιτικοί πρόσφυγες με το πραξικόπημα του Εβρέν το 1980. Πάλι όμως ήταν λίγοι, μια αναφομοίωτη νησίδα στην μονομπλόκ Ορθόδοξη Ελλάδα, όπου η ποικιλία ήταν μόνο “εσωτερική”, ελληνική.

Όταν έπεσε ο πειναλέος “παράδεισος” του Χότζα και των συντρόφων του, η αλβανική πλημμυρίδα των αθλίων ξεχύθηκε προς την Ελλάδα και την Ιταλία. Τόσκοι, Γκέγκηδες και Τσάμηδες, μουσουλμάνοι, ορθόδοξοι και μιδρίτες, πήραν τ' αρχαία μονοπάτια του Νότου. Η πλειοψηφία τίμιοι κι εργατικοί, φαμελιάρηδες, ανάκατοι όμως με μια διακριτή μειοψηφία φυλακόβιων πλιατσικολόγων. Φονιάδες, ληστές, νταβατζήδες και πρεζέμποροι, κατέλαβαν τα εδώλια του Μικτού Ορκωτού, του Τριμελούς Κακουργημάτων και τις φυλακές, κάνοντας καθημερινότητα εγκλήματα ασύλληπτης αγριότητας.

Στο πέρασμα του χρόνου παιδιά γεννήθηκαν εδώ, πήγαν σχολείο, ξέρω πολλούς που τα βάφτισαν, βαφτίστηκαν κι οι ίδιοι. Τους αφομοιώνει η ζωή, δίχως σχέδιο της αστείας Πολιτείας μας, της οποίας κάτι καραπροοδευτικοί “λειτουργοί” προσπαθούν αντιθέτως να κρατήσουν τα τείχη, να μην χωνευθούν στον Ελληνισμό, αλλά να μείνουν ξένο κι εχθρικό σώμα, στο όνομα της μπατιρημένης πολυπολιτισμικότητας. Μετά όμως την 11/9 και τις “απελευθερωτικές εκστρατείες των ΗΠΑ στο Ιράκ και το Αφγανιστάν, η χώρα μας υφίσταται έναν οργανωμένο ισλαμικό εποικισμό.


Στην αρχή η ανάγκη οδηγούσε εξαθλιωμένους ανθρώπους από τις διαλυμένες χώρες τους στα σύνορά μας. Γρήγορα όμως το κράτος πρεζέμπορος, η Τουρκία, μετατράπηκε στον μεγαλύτερο δουλέμπορο. Κεμαλικοί και τώρα ισλαμοφασίστες οργανωμένα πλέον σπρώχνουν κοπάδια Πακιστανών, Αφγανών κ.ά. προς την Ελλάδα.

Για κάθε κεφάλι ο Στρατός, η Στρατοχωροφυλακή, το τουρκικό Λιμενικό και κυβερνητικοί αξιωματούχοι παίρνουν και μοιράζονται με τους μαφιόζους από τρεις έως δέκα χιλιάδες δολάρια. Ενίοτε οι συμμορίες κάνουν και “πίστωση”. Καθυστέρηση εξόφλησης οδηγεί σε απαγωγή κι εγκλεισμό των “οφειλετών” από ομοεθνείς, με συνεχείς βιασμούς και βασανιστήρια, ώσπου η οικογένεια στη Λαχώρη να ξοφλήσει τα χρεωστούμενα.


Οι στρατηγικοί στόχοι της Τουρκίας είναι πολύ συγκεκριμένοι:
α) διάρρηξη κι αποσταθεροποίηση του εθνικού, θρησκευτικού και οικονομικού ιστού της Ελλάδας,
β) καταπόνηση των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας,
γ) δημιουργία ολοένα και μεγαλύτερης ισαλμικής μειονότητας στην Ελλάδα και τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες.


Παλαιότερα ο Στρατός, οι συνοριοφύλακες και το Λιμενικό έπιαναν 10, έσπρωχναν πίσω 30, τους ξέφευγαν άλλοι 10.

Από τον Νοέμβριο του 2009 η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ έχει δώσει ρητές εντολές που απαγορεύουν την άμεση επαναπροώθηση, την ανάσχεση των λαθρομεταναστών. Πλέον περνούν όλοι!

Τώρα πια οι ορδές των Αφγανών, Πακιστανών κ.λ.π. περνούν τα σύνορα και ψάχνουν αυτοί να βρούν τον Στρατό και την Αστυνομία! Διότι γνωρίζουν την συνέχεια. Θα μεταφερθούν στα Κέντρα Υποδοχής, θα φάνε, θα πιούνε, θα ξεκουραστούνε και χωρίς να περάσουν ιατρικές εξετάσεις, αφού “καταγραφούν”, μετά από τρεις μέρες θα πάρουν το ΚΤΕΛ για την Αθήνα. Σε λίγο ο τύφος, η πανώλη, οι πιο απίθανες ξεχασμένες αρρώστιες θα μας σκουντάνε τον ώμο.

Κάπως έτσι, αδέρφια, το κέντρο της Αθήνας, η Πάτρα, γεμίζουν γοργά πλέον με στίφη μουσουλμάνων. Οι κυριλέ συναυλίες, με τους σωματοφύλακες και τις λιμουζίνες απέξω, δεν λύνουν το πρόβλημα.

Οι γειτονιές μας κι οι δημόσιοι χώροι υφίστανται έναν βίαιο εποικισμό. Στρατιές ασύμβατων με τον Ελληνισμό κι αναφομοίωτων με την κοινωνία μας μουσουλμάνων εισρέουν κάθε μήνα.


Οι συμπλοκές στον Αγιο Παντελεήμονα και οι οδομαχίες στην Πάτρα είναι μόνο η πρόγευση του μέλλοντος. Η πολιτική της κυβέρνησης παραβιάζει το Σύνταγμα και τους Νόμους, μαχαιρώνει το εθνικό συμφέρον.

Σε λίγο θα έχουμε 1.000.000 κι αύριο 2.000.000 μουσουλμάνους. Κάθε μέρα μπαίνουν κι άλλοι. Ήδη διεκδικούν δικαιώματα κι η δημόσια προσευχή τους σε κεντρικές πλατείες των Αθηνών δεν ήταν παρά μια επίδειξη δύναμης.


Στον Πειραιά αυτομαστιγώνονταν οι σιίτες και στον Άγιο Παντελεήμονα σφάζανε αρνιά στις ταράτσες. Σε λίγο θα ζητήσουν να γίνει το κουρμπάν μπαϊράμ επίσημη αργία του κράτους. Κι η Τουρκία καραδοκεί με ρόλο “προστάτη”.


Η καταστροφή του ιστορικού κέντρου και των λαϊκών γειτονιών της Αθήνας είναι γεγονός. Περπατάς και νομίζεις πως είσαι στη Λαχώρη ή στην καλύτερη περίπτωση στο διαλυμένο Χάρλεμ του 1970. Στρατιές μαύρων πορνών, Σομαλών και Νηγηριανών νταβατζήδων και πρεζέμπορων κατέλαβαν τους δρόμους και τις πλατείες. Τα “κορίτσια” τα βράδια φτάνουν διεσπαρμένες ως το Χαϊδάρι αλλά στη Βικτώρια, το Μουσείο και τα πέριξ είναι σαν στο σπίτι τους.


Η πρέζα στην Ομόνοια πουλιέται πλέον απροκάλυπτα κι οι πολυπολιτισμικοί έργοι μαύροι έχουν πλέον τη λιανική της άσπρης στα χέρια τους. Τα πλήθη των κατεδαφισμένων ψυχών με τα σάπια δόντια, τα έλκη και τους βλενονυγμούς που συρρέουν μόλις πέσει ο ήλιος δείχνουν ότι η φάμπρικα αυτή δεν έχει κρίση. Δουλεύει διπλοβάρδια στην κατουρημένη κεντρική πλατεία του κλεινού Αστεως. Δεκάρικα και εικοσάρικα αποσπασμένα από δαρμένες μανάδες ή κερδισμένα στην πορνεία, κλεμμένα ή ψιλά από επαιτεία αλλάζουν φανερά χέρια μπροστά στο Ειρηνοδικείο. Οι μικροπωλητές κινέζικων σκουπιδιών στα φανάρια και οι καθαριστές τζαμιών, στ' αλήθεια επαίτες, ανήκουν σε συμμορίες με αρχηγούς και “περιοχές ευθύνης”. Ενίοτε συμπλέκονται βίαια για το λουφέ ή το πόστο.


Η εξαθλίωση των γειτονιών μας βαθαίνει μέρα με τη μέρα και τα δικαιώματα των νομίμων πολιτών ευτελίζονται από τη συμπεριφορά των παρανόμων μουσαφιραίων και του άμεσου συνεργού τους, που είναι η κυβέρνηση του Μνημονίου. Όλοι ξεχνούν πως το πρώτιστο δικαίωμα, μάνα όλων των δικαιωμάτων, είναι το δικαίωμα στην ασφάλεια. Προϋπόθεση της Παιδείας, της Υγείας, της Οικονομίας είναι ασφαλή σύνορα, ασφαλή σπίτια, ασφαλείς δημόσιοι χώροι.


Η λύση δεν είναι μεσοβέζικη, light με χαμηλά λιπαρά. Σφράγισμα συνόρων, επί τόπου ανάσχεση με την άσκηση της απαραίτητης βίας, μαζικές συλλήψεις, κράτηση σε στρατόπεδα και απελάσεις. Κυρίως όμως καταγγελία του κράτους δουλεμπόρου, του πρωταθλητή των παραβιάσεων του διεθνούς δικαίου και των ανθρώπινων δικαιωμάτων. Όλους αυτούς τους εμπορέυεται η Τουρκία. Αποσταθεροποιεί την Ελλάδα και μακροπρόθεσμα την Ευρώπη. Για να σοβαρευτεί όμως το κράτος-κωμωδία, πρέπει να φύγουν οι “χρήσιμοι ηλίθιοι” της πολιτικής ορθότητας. Γιατί απέναντι έχουμε το κράτος – συμμορία.

============================

«ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ» ΚΟΧΙΜΠΑ
5-1-2011

Πριν καλά καλά στεγνώσει το μελάνι και κυκλοφορήσει το προηγούμενο άρθρο μου στη "δημοκρατία" για τη λαθρομετανάστευση και τον εγκληματικό ρόλο της Τουρκίας, άρχισαν τα όργανα. Οι ιέρειες της "πολιτικής ορθότητας", οι "αριστεροί" με τις δεξιές τσέπες και οι ντεμί σεζόν τρόφιμοι των πολιτικών ιδρυμάτων εξανέστησαν στα ερτζιανά και σπάσανε τα μολύβια τους από κολωνακιώτικο μένος στα περιτυλίγματα των cd, που υποδύονται τις εφημερίδες του Μνημονίου.

Οι γνωστές γιάφκες της βαριάς κι ασήκωτης προόδου στο Ντα Κάπο και το Τζάκσον ανταριάστηκαν. Φρεσκοαναμμένα κοχίμπα τσακίστηκαν από θυμό στα κρινοδάχτυλα των μπιστικών της καθεστωτικής παραπληροφόρησης. Αυτοί που θέλουν οι Πακιστανοί κι οι Αφγανοί να μένουν στις γειτονιές των άλλων θύμωσαν. Γι' αυτό λοιπόν θα θέσω μερικά απλά ερωτήματα
  • Τι σχέση έχει με τα ανθρώπινα δικαιώματα η παράνομη είσοδος κι η ασύδοτη δράση των Σομαλών και Νιγηριανών νταβατζήδων και ναρκέμπορων; Πόσο αριστερή ή έστω προοδευτική είναι η κακουργηματική δράση των δουλεμπορικών συμμοριών που απαρτίζονται από τούρκους μαφιόζους, στρατιωτικούς, στρατοχωροφύλακες, λιμενικούς και τους Αφγανούς ή Πακιστανούς συνεργούς τους, που εκμεταλεύονται, διακινούν κι ενίοτε βασανίζουν ή σκοτώνουν για τα "ναύλα" κοπάδια εξαθλιωμένων συμπατριωτών τους;
  • Ποιός καταστατικός χάρτης περιλαμβάνει τα "μπάτε σκύλοι, αλέστε" δικαιώματα των δουλεμπόρων, των προαγωγών, των ντίλερ της ηρωίνης;
  • Ποιό προοδευτιλίκι περιλαμβάνει τους Κοσοβάρους, που εξαπατούν, εγκλέιουν και "σπάνε" με ομαδικούς βιασμούς δύστυχα κορίτσια από την Αν. Ευρώπη, τα οποία μετά εξάγονται για πορνεία από τη ληστρική "δημοκρατία" του εμπόρου ανθρωπίνων οργάνων, Χασίμ Θάτσι, και στην Ελλάδα, πωλούμενες στους προαγωγούς με το κεφάλι, σαν μοσχάρια;
Οι μαύροι πωλητές cd και "μαϊμούδων" με τα απλωμένα πανιά μπροστά στα νόμιμα μαγαζιά που ξεσχίζει κι οδηγεί στο λουκέτο η κρίση, δεν είναι παρά η λιανική της ιταλικής μαφίας. Διαβάστε τα συγκλονιστικά "Γόμμορα" του Ρομπέρτο Σαβιάνο ή δείτε τη βραβευμένη στις Κάννες ομώνυμη ταινία του Ματέο Γκαρόνε, βασισμένη στο βιβλίο. Θα μάθετε ότι ο χαλαρός μαυρούλης με τους τρεις τσιλιαδόρους στην Ερμού όχι μόνο δεν πληρώνει φόρους, ΦΠΑ, ΤΕΒΕ και άλλα μπανάλ, όχι μόνο βοηθάει στο κλείσιμο νόμιμων επιχειρήσεων, αλλά μπήκε παράνομα στη χώρα, επικαλείται "μαϊμού" διώξεις για να ζητήσει πολιτικό άσυλο και σου πουλάει "μαϊμούδες", με τα κολλαριστά ευρώπουλά σου να καταλήγουν εν μέρει, κατευθείαν στ' αφεντικά της ναπολιτάνικης Καμόρα και των άλλων εγκληματικών οργανώσεων.

Οι παράνομοι, αδέρφια, δεν έχουν περισσότερα δικαιώματα από τους νόμιμους. Όποιος είναι υπέρ της ελεύθερης κι ασύδοτης εισόδου λαθρομεταναστών ή υπηρετεί ξένα συμφέροντα ή είναι ηλίθιος. Σίγουρα πάντως είναι υπέρ της μαύρης εργασίας. Εξυπηρετεί τα συμφέροντα αυτών που θέλουν μεροκάματα πείνας.

Η ασφάλεια στα σύνορα, στους δρόμους, στα σπίτια είναι συνταγματική επιταγή κι αναφαίρετο δικαίωμα του Έλληνα πολίτη. Όχι, δεν είμαστε ο περιούσιος λαός, δεν είμαστε οι εκλεκτοί κι οι λαθρομετανάστες δεν είναι υπάνθρωποι ούτε ανθρώπινα σκουπίδια. Αυτοί που τους εκμεταλεύονται και τους απομυζούν, οι δουλέμποροι και οι επικοινωνιακοί "συνήγοροί" τους είναι.

Η Πατρίδα όμως είναι το σπίτι μας. Στο σπίτι του ο καθένας από εσάς ζει με την οικογένειά του και μπορεί να φιλοξενήσει και άλλους τέσσερις, πέντε, άντε δέκα σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης κι αυτό όχι για πάντα. Δεν μπορείς να φιλοξενήσεις 40 ή 50. Δεν μπορεί κανείς να σας απαιτήσει να είναι η πόρτα ορθάνοιχτη και να μπιανοβγαίνει όποιος του καπνίσει. Δεν θα ανεχόστασαν ποτέ κάποιος γείτονας να πλουτίζει πουλώντας σε ξένους είσοδο και διαμονή στο δικό ΣΑΣ σπίτι, όπως κάνει το κράτος - δουλέμπορος, η Τουρκία.


Δεν θα δεχόστασαν ποτέ οι παράνομοι "φιλοξενούμενοι" σας να σας επιβάλλουν τον τρόπο ζωής τους, να κάνουν με το ζόρι ναμάζι στο σαλόνι σας.


Ο Αντώνης Σαμαράς είπε πέρυσι ότι "είμαστε χώρα, δεν είμαστε χώρος, είμαστε λαός, δεν είμαστε πληθυσμός".


Έχουμε κοινή γλώσσα, καταγωγή, θρησκεία. Είμαστε η Πατρίδα. Εμείς όλοι.


Η προστασία των συνόρων, η διαφύλαξη της εθνικής, θρησκευτικής και κοινωνικής συνοχής είναι πατριωτικό καθήκον και συνταγματική επιταγή. Η ανοχή στην παρανομία, η δικαιολόγηση αυτής, είναι εγκλήματα.


Μια άνευ προηγουμένου ισλαμική εισβολή βρίσκεται σε εξέλιξη με τη σύμπραξη της Τουρκίας, του κράτους - δουλεμπόρου.


Η απειλή δεν είναι απειλή, είναι πράξη, ανοιχτός καθημερινός πόλεμος.


Η κυβέρνηση, αφού με τις εντολές της, λίγο μετά την ανάληψη των καθηκόντων της, άφησε ασύδοτες τις δουλεμπορικές συμμορίες να σπρώχνουν στρατιές μέσα στα σύνορά μας, τώρα ανακοινώνει .... μέτρα. Το 23% της άκρας Δεξιάς σε γειτονιές όπως ο Άγιος Παντελεήμονας αλλά και η οργή των πολιτών που ζούν σε συνοικίες που έχουν μεταβληθεί σε χωματερές ψυχών φαίνεται πως τράβηξαν το μανίκι της χαρωπής ΜΚΟ, που υποδύεται την κυβέρνηση.


Για τον λόγο αυτό ή γιατί διαβάζει "δημοκρατία" ο υπουργός Προ. Πο., Χρήστος Παπουτσής, μετά από μερικές εκατοντάδες χιλιάδες μετανάστες, κυρίως μουσουλμάνους, εξαγγέλλει τείχος στο Εβρο και "σκούπα" στην εκπορθημένη Πάτρα. Θυμόμαστε πέρυσι όταν συνεπλάκησαν με λοστούς και μαχαίρια Αφγανοί με Σομαλούς και κυνηγώντας οι μεν τους δε μπήκαν σε εκκλησία, όπου γινόταν γάμος; Το πατρινό ζευγάρι θα έχει αξέχαστες φωτογραφίες από το μυστήριο!

Οι πραγματικοί φασίστες καθυβρίζουν τους απλούς ανθρώπους θεωρώντας τους "ρατσιστές". Πάνε στις εξαθλιωμένες γειτονιές και κάνουν πολιτικό και δημοσιογραφικό τουρισμό. Πόρνες, νταβατζήδες, ναρκέμποροι, παράνομοι λιανοπωλητές της Μαφίας, επαίτες και κοπάδια ξέμπαρκων δύστυχων που ψάχνουν τρόπο να φύγουν στη Δυτική Ευρώπη είναι η ατραξιόν.

Μετά, μόλις σκοτεινιάσει, τα «αντιρατσιστικά» κοχίμπα, οι παχιές ΜΚΟ και τα «προοδευτικά» montblanc της παραπληροφόρησης θα αποσυρθούν στην ασφάλεια των σπιτιών τους στο Κολωνάκι, στο Ψυχικό και στην Εκάλη, ενώ οι μικρονυκοκυραίοι θα μείνουν αμανάτι με τους μουσαφίρηδες, που ποτέ δεν προσκάλεσαν, με την υποβάθμιση, την εξαθλίωση και την εγκληματικότητα.

Η τήρηση του νόμου δεν είναι δα καμιά φοβερή επανάσταση, όμως μπορεί, σχεδόν τζάμπα, να αλλάξει την ποιότητα ζωής των απλών ανθρώπων προς το καλύτερο.

Όποιοι δικαιούνται πραγματικά πολιτικό άσυλο, όποιοι έχουν αληθινούς ανθρωπιστικούς λόγους, θα μπορούν κατ' εξαίρεση να μείνουν. Όσοι χρειάζονται για την οικονομική παραγωγή θα προσκαλούνται και θα έρχονται νόμιμα. Όσους πραγματικά χρειαζόμαστε. Με μηχανισμούς υποδοχής και αφομοίωσης, μετα πλήρη δικαιώματα των Ελλήνων εργαζομένων, εαν θα υπάρχουν σε λίγο τέτοια.

Μην ακούτε τους «προοδευτικούς», αληθινούς φασίστες. Ψεύδονται ενσυνείδητα. Οι Έλληνες πουθενά δεν πήγαμε σαν ακρίδες. Παντού πήγαμε οργανωμένα, στη σειρά, μετά από ιατρικές εξετάσεις κι αφού μας περίμενε η δουλειά στη Γερμανία, στο Βέλγιο, στην Αυστραλίας, στις ΗΠΑ.


Ήμασταν λαός μεταναστών, όχι λαθρομεταναστών. Είμαστε ανθρωπιστές, αλλά δεν είμαστε αυτόχειρες.

13 σχόλια:

  1. Τον Αύγουστο του 1999 ο κ. Γ. Παπανδρέου σε συνέντευξη στο περιοδικό KLIK (περίοδος Β, Νο12, 148) με τίτλο ¨Αν δεν ήμουν Παπανδρέου θα δούλευα σε γκέτο μαύρων¨, ανέπτυξε τις ιδέες του σχετικά με τα «πλεονεκτήματα» του πολυπολυτισμικού κράτους σε σχέση με το μονοεθνικό.
    Σε ερώτηση του δημοσιογράφου «Tο δίδαγμα του πολέμου στην Γιουγκοσλαβία ποιο είναι για έναν Ελληνα»; απήντησε ως εξής ο
    σημερινός «πρωθυπουργός» της Ελλάδος:
    «Το σημαντικότερο όλων είναι η συνύπαρξη των λαών. O πολυπολιτισμικός χαρακτήρας των κοινωνιών. Aνοχή στο διαφορετικό, ανοχή στον διπλανό σου ασχέτως αν είναι άλλης φυλής, άλλης θρησκείας, άλλης εθνότητας και άλλης πολιτικής άποψης. Aυτά είναι και τα ιδανικά που πρέπει να προωθούνται και στην Ελλάδα».
    Το όραμα του κ. Παπανδρέου και των γραικύλων του ΠΑΣΟΚ, είναι η επαναφορά της Ελλάδος στο καθεστώς της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.
    Αφού αυτοί κατέχουν την εξουσία προωθούν την ταχεία ισλαμοποίηση της Ελλάδος με όλα τα μέσα αρχίζοντας από τα σχολεία, όπου η αγάπη για τον νεοοθωμανισμό έχει ξεπεράσει και αυτήν της Τουρκίας, από τους αριστερούς ημιμαθείς δασκάλους που διδάσκουν τα παιδιά μας.
    Ποιά θα είναι η κατάληξη αυτού του εφιάλτη; Αν δεν αντιδράσουμε δυναμικά ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ η ισλαμοποίηση της χώρας και η ανάληψη της πολιτικής εξουσίας από τους μουσουλμάνους εποίκους (και συνεπώς ο εξανδραποδισμός των γηγενών Ελλήνων) θα πραγματοποιηθεί το πολύ σε 20 χρόνια από τώρα. Η μόνη μας ελπίδα είναι να καταρρεύσει οικονομικά αυτό το διεφθαρμένο αριστερό γραφειοκρατικό καρκίνωμα. Το αποτέλεσμα μίας οικονομικής κατάρρευσης θα είναι η εξέγερση των λιμοκτονούντων Ελλήνων, καθώς και οι κοινωνικές συγκρούσεις μεταξύ των διαφορετικών εθνοτικών ομάδων. Στον περίγυρο μίας αποσαθρωμένης κοινωνίας όπου έχουν αναπτυχθεί φυγόκεντρες κοινωνικές δυνάμεις εν εξεγέρσει, είναι νομοτελειακά βέβαιη η εκδίωξη των αλλοδαπών εισβολέων.

    Απείθεια λοιπόν και οικονομική υπονόμευση από όλους τους πραγματικούς Έλληνες στο διεφθαρμένο διεθνιστικό ανθελληνικό καθεστώς του ΠΑΣΟΚ με όλα τα μέσα
    Kimon
    Cometoreal@blogspot.com ίνωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H λιποσαρκία 'στην Ελλάδα θα καή και θα εκφευχθή ό τ α ν και ε ν ό σ ω η πενία και η ένδεια κάμψη επί του παχέος εντέρου και οστέος το παρασιτικό (βαλκανιογενές) φρόνημα των Ελλαδιτών.Ο στόμαχος είναι μία βέβαιη ελπίδα πως θα αναγεννήση και θα αναφυήση το νενεκρωμένο,τελματωμένο διάχυτα πνεύμα,έστω και την υστάτη ώρα.Ειδεμή,σ ύ ν ο λ ο ς ο Ελληνισμός θα υποφέρη άχρι τελικής νίκης ή πτώσης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O λογαριασμοί ήλθαν 'στο τραπέζι.Οι Έλληνες γράπωσαν το τραπέζι και το κατέριψαν παρευθύς 'στον ιδιοκτήτη του καταστήματος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Διαπιστευτήρια εθνονομιμοφροσύνης αδυνατούνται να ευρεθούν από τα ίδια τα εθνοκοινωνικά πράγματα,πλέον,για τους πτωχόνοες και αλητεύοντες αριστερόσχημους αυτούς.Περιθώρια ανοχής από τους Έλληνες ε ξ ί σ ο υ.Η σαπρότητα αποβάλλεται μ ό ν ο με ε κ ρ ί ζ ω σ η του καρκινώματος καθότι σοβεί ο κίνδυνος θανάτου ο λ ό κ λ η ρ ο υ του ζώντος οργανισμού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Eλλάς,χώρα αντινομική:με πολλούς προέδρους ανέκαθεν σε πόλεις και χωριά,με πολλούς οπαδούς σε γήπεδα και στάδια και αλάνες,με απειροελαχιστότατους,όμως,ηγέτες-εθνεγέρτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Aκόμη δεν έχουν κατανοήση οι Έλληνες πως τα όπλα αποτελούν το ελάχιστο μέσο αυτοπροστασίας των που θα 'μπορούσε να υπάρξη;Οι βυζαντινοί πρόγονοί μ α ς πώς υπερημύνοντο καταρρίπτοντες έως και χύτρες καυτού,βραστού νερού 'στους φθονερότατους εχθρούς της αυτοκρατορίας,δηλαδή;Αναμένουμε την επικράτηση και καθυπόταξη της πατρίδας μας από την ισλαμοφασιστική επέκταση;Είναι πληθύς και συρφετός διάβρωσης και κατάτμησης όσο και πολυτεμαχισμού,κ.κ.Έλληνες μπλόγκερς,του ενιαίου της χώρας μας όλοι αυτοί οι εισερχόμενοι επί εικοσιτετραώρου βάσεως!Ο ύ τ ε συμψηφισμοί,ο ύ τ ε συμβιβασμοί!Δ ρ α σ τ ι κ ά μέτρα από ό λ ο υ ς τους πατριώτες για εξυγίανση και επούλωση.Επίκεινται συμφορές και ο Ελληνισμός απαιτείται συγκροτημένος και προκαλείται να μεγαλουργήση ξανά και να επανεύρη-αναχαράξη τον προσανατολισμό του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. H περίσσεια επικρατήσασα υπόκριση ούτε απαλύνεται σε αυτή τη δύσμοιρη πατρίδα ούτε ΄΄εξισορροπείται΄΄ και ΄΄εξορθολογίζεται΄΄.Απλώς,όταν αποθηριούται,δεν απόκειται παρά η ολοσχερής αποβολή,απόσειση και αποκοπή των μολυσματικών στοιχείων και η ριπή των ’στο πυρ της α λ η θ ε ί α ς.Δ ε ν τίθεται ζήτημα διευθέτησης των ελληνικών πραγμάτων α λ λ ά σ υ ν ο λ ι κ ή ς ανανέωσης εκ θεμελίων και εκ βάθρων.Αυτοκαθάρσεις από του εσωτερικού της ίδιας,αυτής,ανακυκλουμένης σαπρότητας θεωρούνται ασυζητητί αβάσιμες και αναποδοτικές.Α ρ κ ε τ ά με τις ΄΄μεταρρυθμίσεις΄΄ λα΄ι΄κιστικού,ευτελέστατου τύπου.Τα ά γ η δεν εκπλύνονται δεαμέσου καλλιγραφικών ευχολογίων και συνεπείας μιας γλωσσολογοδιαρροίας μετά της καταναλωτικής ευωχίας,ευτραφείας και ηδημοσύνης.Όσον ο ορίζοντας ΄στους Νεοέλληνες αποκλείεται,άλλο τόσο θα επείγονται να περισώσουν το κατά δύναμιν και,ίσως,το κατά το δοκούν εκάστου και εκάστης.Το σωτήριο είναι μόνον αυτό από της λαίλαπας της ασωτίας των παρελθουσών δεκαετιών του ΄΄συνταγογραφημένου΄΄,έχεις την ιδέα,΄΄εκδημοκρατισμού΄΄ της κλεπτομανίας καθώς και κλεπταποδοχής.Η ΄΄σφοδρότητα΄΄ των ηχηρών εκφράσεων υπήρξε επαρκής και ικανή να θέλξη πλειοψηφούν ρεύμα του ελληνικού πληθυσμού ’στην υψίστη ακολασία,η οποία,κατόπιν της πανηγύρεως,μ ό λ ι ς έχουμε αρχίση να συνειδητοποιούμε ότι στοιχίζει και κοστίζει ’στις γενεές που προβλέπονται να έλθουν και που δικαιότατα θα μας καταδικάσουν ’στην αιώνια α μ ν η σ ί α και την καταφρονητική α τ ι μ ί α!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Eτοιμάζεται απογραφή κατοικιών και πληθυσμού (και) 'στην Ελλάδα,έχω 'δή,αν δεν απατώμαι,'στο sbc,Aκρίτα;Έχεις κάποια πληροφόρηση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η αληθεια αυτη ειναι, και ας ποναει. Τουλαχιστον μερικοι την βλεπουμε... ποτε θα αντιδρασουμε να δουμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι κατά τις νομαρχιακές και δημοτικές εκλογές έχουν μόνο οι Έλληνες πολίτες, αποκλειομένων των αλλοδαπών και τα αντίθετα που προβλέπει ο νόμος 3838/2010 περί ιθαγενοποίησης είναι αντισυνταγματικά, έκρινε το Συμβούλιο της Επικρατείας.

    Ειδικότερα, η επταμελής σύνθεσης του Δ΄ Τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας έκρινε αντισυνταγματικό το νόμο 3838/2010 που προβλέπει την ιθαγενοποίηση των αλλοδαπών που διαμένουν στην Ελλάδα. Για το λόγο αυτό παρέπεμψε το ζήτημα προς οριστική κρίση στην Ολομέλεια του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γεώργιος Σουρής (1853-1919)

    Ποιός είδε κράτος λιγοστό
    σ’ όλη τη γη μοναδικό,
    εκατό να εξοδεύει
    και πενήντα να μαζεύει;
    Να τρέφει όλους τους αργούς,
    νά’χει επτά Πρωθυπουργούς,
    ταμείο δίχως χρήματα
    και δόξης τόσα μνήματα;
    Νά ’χει κλητήρες για φρουρά
    και να σε κλέβουν φανερά,
    κι ενώ αυτοί σε κλέβουνε
    τον κλέφτη να γυρεύουνε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία θα περιέχουν Greekenglish, ύβρεις, μειωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς δεν θα αναρτώνται.