Το blog, για τους λόγους που βιώνουμε προσωπικά, οικογενειακά και κοινωνικά, αλλάζει την κύρια κατεύθυνσή του και επικεντρώνεται πλέον στην Κρίση.
Βασική του αρχή θα είναι η καταπολέμηση του υφεσιακού Μνημονίου και όποιων το στηρίζουν.
Τα σχόλια του Κρούγκμαν είναι χαρακτηριστικά:
...Άρα βασιζόμαστε τώρα σε ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να «πεθάνει στη λιτότητα» προκειμένου να πληρώσει τους ξένους πιστωτές της, χωρίς πραγματικό φως στο τούνελ.Και αυτό απλώς δεν πρόκειται να λειτουργήσει....[-/-]....οι πολιτικές λιτότητας οδηγούν την οικονομία σε τόσο μεγάλη ύφεση που εξανεμίζονται τα όποια δημοσιονομικά οφέλη, υποχωρούν τα έσοδα και το ΑΕΠ και ο λόγος του χρέους προς το ΑΕΠ γίνεται χειρότερος.

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Ησυχία.....μην ενοχλείτε την Κυβέρνηση και το ΥΠΕΞ.


δεν κάνουν και τίποτα το κακό οι γείτονες....

 

την ιστορία τους προωθούν...διότι εμείς την ΠΟΥΛΗΣΑΜΕ

6 σχόλια:

  1. ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΥΠΕΞ.ΠΗΡΞΕ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΗ ΕΧΘΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΙΣΑΛΟΔΑΞΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΚΙΝΗΜΑ ΑΦΥΠΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ .ΑΠΟ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΧΑΛΙΝΩΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΜΙΑ ΝΕΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΧΩΡΟΥ ( ΕΔΑΦΙΚΕΣ ΒΛΕΨΕΙΣ)ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΔΟ 1903 ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΤΟΤΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΓΑΝΤΙ? Α.Βαρδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το πρώτο πράμα που έπρεπε να γίνει, είναι να στείλει επιστολή στα όργανα της ΕΕ, όπου να ζηάει την αποπομπήτων Σκοπίων ως «υποψήφιου μέλους της ΕΕ» και παράλληλα να σταματήσει κάθε οικονομική βοήθεια.
    Παράλληλα να τους πάμε στην Χάγη και να τερματίσουμε την γελοία Ενδιάμεση Συμφωνία.
    Αυτά έπρεπε να γίνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΚΡΙΤΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΡΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ FYROM ΕΧΕΙ ΤΟΝΙΣΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΙΟ ΕΠΙΤΡΟΠΟ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ . ΣΑΦΩΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΥΠΕΞ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΣΗ ΘΕΜΑ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΣΤΗ Ε.Ε ΚΑΙ ΣΤΑ Η.Ε ΚΑΙ ΝΑΤΟ ΩΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΝΔ.ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ .ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΥΣΗΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΕΩΘΟΥΜΕ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ "BLAME GAME" ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΜΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ -ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΑΥΤΟΒΟΥΛΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΦΟΡΤΟΕΚΦΟΤΩΣΗ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ ΠΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΧΘΡΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ (ΑΓΑΛΜΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΛΗΠΟΥ) ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΥ 1991 ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΗΣ ΒΕΡΓΙΝΑΣ Α.Βαρδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ακρίτα,
    πώς αλήθεια θα έπρεπε να νιώθει ένας πραγματικός Έλληνας πρωθυπουργός όταν συναντάται με κάποιον ομόλογό του, ο οποίος με περισσή αυθάδεια στήνει αδριάντες Ελλήνων ηρώων, παρουσιάζοντάς τους ως προγόνους;

    Γιατί, τάχα, θα έπρεπε ο Γιώργος Παπανδρέου να συναντηθεί με τον Νίκο Γρούγιο;

    Τί ειπώθηκε στη συνάντησή τους;

    Τί εντεταλμένες υπηρεσίες διεκπεραιώνουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο συνεισφορά της Ελληνικής αριστεράς στην διαμόρφωση του σλαβομακεδονικού εθνικισμού και στην ταυτόχρονη αποδόμηση του εθνικού φρονήματος στην Ελλάδα, αποσιωπάται έντεχνος από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, την αφελή και συνθηματική αριστερή «ιστοριογραφία» και τους στρατευμένους διανοούμενους της. Επίσης, δεν θα πρέπει να αγνοείται η «προοδευτική και δημοκρατική»προέλευση όλων των «μικρών» και «μεγάλων» δημοσιογράφων στον τόπο μας, που διαπαιδαγώγησαν καταλλήλως την μάζα στην κατεύθυνση της εθνικής αποδόμησης. Το ιστορικό «κενό» στην πατρίδα μας, είναι απόρροια των δράσεων της αριστεράς, το οποίο φυσικά «κατελήφθη» από την γειτονική χώρα, αφού η ιστορία και η φύση απεχθάνονται το κενό. Η προσπάθεια της αριστεράς να αποδομήσει το έθνος είναι συστημική, αρχομένης αμέσως μετά την ίδρυση της Φεντερασιόν στην Θεσσαλονίκη.
    Η εφημερίδα «Ελληνική Σάλπιγγα», όργανο της Μεσσηνιακής Νομαρχιακής Επιτροπής του ΕΑΜ(ΚΚΕ) την Κυριακή 4 Ιουλίου του 1943, αρ.φύλ. 12. [1], μεταξύ άλλων έγγραφε:

    «…Το σύνθημά μας δεν μπορεί να είναι «Μεγάλη Ελλάδα», σύνθημα λαϊκών και Εθνικών συμφορών, αλλά ελεύθερη και ανεξάρτητη Ελλάδα. Εμείς θέλουμε την Ελλάδα μας ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΗΣ ΟΡΙΑ, με το δικαίωμα της ελεύθερης ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ και με τον λαό της αφέντη και αυτόν στον τόπο του…»

    [1] Ν. Ζέρβης, Καλαμάτα-Κατοχή- Απελευθέρωση, Τόμος Γ, σελίδα 64, Καλαμάτα 2002.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμε 11:34 καλύτερα να μην απαντήσω δημόσια πως αισθάνεται ο Έλληνας.....
    Όσο για τις υπόλοιπες ερωτήσεις σου, ο μόνος που ξέρει είναι ο Τζέφρυ και οι αυτούς που ενημερώνει για αυτές τις γελοίες συναντήσεις με τον κάθε σκοπιανό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία θα περιέχουν Greekenglish, ύβρεις, μειωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς δεν θα αναρτώνται.