Το blog, για τους λόγους που βιώνουμε προσωπικά, οικογενειακά και κοινωνικά, αλλάζει την κύρια κατεύθυνσή του και επικεντρώνεται πλέον στην Κρίση.
Βασική του αρχή θα είναι η καταπολέμηση του υφεσιακού Μνημονίου και όποιων το στηρίζουν.
Τα σχόλια του Κρούγκμαν είναι χαρακτηριστικά:
...Άρα βασιζόμαστε τώρα σε ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να «πεθάνει στη λιτότητα» προκειμένου να πληρώσει τους ξένους πιστωτές της, χωρίς πραγματικό φως στο τούνελ.Και αυτό απλώς δεν πρόκειται να λειτουργήσει....[-/-]....οι πολιτικές λιτότητας οδηγούν την οικονομία σε τόσο μεγάλη ύφεση που εξανεμίζονται τα όποια δημοσιονομικά οφέλη, υποχωρούν τα έσοδα και το ΑΕΠ και ο λόγος του χρέους προς το ΑΕΠ γίνεται χειρότερος.

Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

Ποια είναι η Τεούτα Αρίφι;

Από χτες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο μία δήλωση της νέας αντιπροέδρου της ακροδεξιάς κυβέρνησης  Γκρούεφσκι. Η κυρία λοιπόν  αυτή , είναι Αλβανίδα και προέρχεται από το κόμμα DUI του Αλβανού Αχμέτι και δήλωσε ότι το ζήτημα της ονομασίας της χώρας για διεθνή χρήση μπορεί να εξεταστεί(μας κάνει δηλαδή χάρη) και όχι τα ζητήματα της ταυτότητας.
Αυτό όμως που δεν ξέρει ο κόσμος είναι ότι η κυρία αυτή ι σύμφωνα ....

με το ιστολόγιο του ΕΠΣΕ-ΕΟΔΜ ...


..είναι μέλος της Διεθνής Συμβουλευτικής Επιτροπής της ΕΟΔΜ.
Μικρός που είναι ο κόσμος.

4 σχόλια:

  1. Τους αλλους τους ειδατε?
    κατα τα αλλα ακτιβισμος και ξερο ψωμι απο τα γνωστα μπουμπουκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΝΑΝΤΙ ΟΛΩΝ (ERGA OMNES) ) ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΝΟΜΑ ΓΙΑ ΔΙΕΘΝΗ ΧΡΗΣΗ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ Α. Βαρδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βάρδα με αυτούς που μας κυβερνούνε (πλέον διακυβερνούνε) μην περιμένεις να κρατήσουνε και πολύ το erga omnes. Θα πάει άπατο όπως και η χρήση της «Μακεδονίας».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΚΡΙΤΑ ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΑΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΕΝΤΟΥΤΟΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΠΟ ΤΟ "ΕΝΑΝΤΙ ΟΛΩΝ" ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΔΟΜΗΘΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΝΑ ΚΙΝΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΑΝΤΙ ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΙΑΣ ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΙΝΗ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΣΗ ΑΣ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΚΟΒΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ Α Βαρδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία θα περιέχουν Greekenglish, ύβρεις, μειωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς δεν θα αναρτώνται.