Το blog, για τους λόγους που βιώνουμε προσωπικά, οικογενειακά και κοινωνικά, αλλάζει την κύρια κατεύθυνσή του και επικεντρώνεται πλέον στην Κρίση.
Βασική του αρχή θα είναι η καταπολέμηση του υφεσιακού Μνημονίου και όποιων το στηρίζουν.
Τα σχόλια του Κρούγκμαν είναι χαρακτηριστικά:
...Άρα βασιζόμαστε τώρα σε ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να «πεθάνει στη λιτότητα» προκειμένου να πληρώσει τους ξένους πιστωτές της, χωρίς πραγματικό φως στο τούνελ.Και αυτό απλώς δεν πρόκειται να λειτουργήσει....[-/-]....οι πολιτικές λιτότητας οδηγούν την οικονομία σε τόσο μεγάλη ύφεση που εξανεμίζονται τα όποια δημοσιονομικά οφέλη, υποχωρούν τα έσοδα και το ΑΕΠ και ο λόγος του χρέους προς το ΑΕΠ γίνεται χειρότερος.

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Φιλoσκοπιανοί κατά ημερίδας στο Ν.Πετρίτσι με θέμα το "Μακεδονικό"

Την έντονη αντίδραση γραφικών φιλοσκοπιανών προκαλεί η ημερίδα : «Νεώτερες εξελίξεις στο Μακεδονικό Ζήτημα» που διοργανώνει το Σάββατο 12 Νοεμβρίου στο Νέο Πετρίτσι ο Σύλλογος Σταρτσοβιτών «Άγιος Μηνάς».
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί «στρογγυλή τράπεζα» με τη συμμετοχή εκπροσώπων μακεδονικών συλλόγων, που μεταξύ άλλων θα τεθεί ο συντονισμός και η κοινή δράση, μέσω της δημιουργίας ενός κοινού οργάνου, με στόχο την προάσπιση και την προώθηση του μακεδονιού πολιτισμού και της παράδοσης, που τα τελευταία χρόνια έχει μπει στο στόχαστρο των Σκοπίων και των εν Ελλάδι υποστηρικτών τους.
Συνέχεια στο .infoserres.gr

6 σχόλια:

  1. Αυτη η επιστολη των δηθεν «Ντόπιων ορθόδοξων Μακεδόνων» εχει δημοσιευτει στην σελιδα της κουνιαμπελλας.
    Μαλιστα ειδα σημερα οτι καποιος απο εκει μεσα δημοσιευσε παραποιημενα στοιχεια απο την ""Στατιστική του περιοδικού Τύπου (εφημερίδων) στην πολυεθνική και πολυγλωσσική Θεσσαλονίκη του 19ου και αρχών του 20ου αιώνα"" παρουσιαζοντας τις βουλγαροφωνες εφημεριδες σαν "μακεδονοφωνες", αλλα τον ξεσκεπασαν αλλοι σχολιαστες με τον συνδεσμο για τα πραγματικα στοιχεια του δημοσιευματος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μακεδόνας παππούς-ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

    http://www.youtube.com/watch?v=CSH17GNa5WU

    Αφιερωμένο με πολύ αγάπη στους γνωστούς-αγνώστους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ακρίτα, να σε συγχαρώ και να σε ευχαριστήσω για ακόμη μια φορά για το πραγματικά αξιόλογο έργο σου - σε μια εποχή που η πολιτική, και η κοινωνία μας, εχει απαξιωθεί ειναι αισόδοξο να συναντούμε (έστω και διαδικτυακά) άτομα ανωτέρου ήθους και μόρφωσης που αγωνίζονται για το κοινό καλό.
    Ευχαριστούμε
    Δημήτρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευχαριστώ Δημήτρη για τα καλά σου λόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. http://www.mypharm.gr/node/2670#comment-9329

    http://www.mypharm.gr/node/2663#comment-9289

    δείτε εδώ κάτι ωραία φυντανάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία θα περιέχουν Greekenglish, ύβρεις, μειωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς δεν θα αναρτώνται.