Το blog, για τους λόγους που βιώνουμε προσωπικά, οικογενειακά και κοινωνικά, αλλάζει την κύρια κατεύθυνσή του και επικεντρώνεται πλέον στην Κρίση.
Βασική του αρχή θα είναι η καταπολέμηση του υφεσιακού Μνημονίου και όποιων το στηρίζουν.
Τα σχόλια του Κρούγκμαν είναι χαρακτηριστικά:
...Άρα βασιζόμαστε τώρα σε ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να «πεθάνει στη λιτότητα» προκειμένου να πληρώσει τους ξένους πιστωτές της, χωρίς πραγματικό φως στο τούνελ.Και αυτό απλώς δεν πρόκειται να λειτουργήσει....[-/-]....οι πολιτικές λιτότητας οδηγούν την οικονομία σε τόσο μεγάλη ύφεση που εξανεμίζονται τα όποια δημοσιονομικά οφέλη, υποχωρούν τα έσοδα και το ΑΕΠ και ο λόγος του χρέους προς το ΑΕΠ γίνεται χειρότερος.

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Νέο blog από τους «Μακέντοντσι σμε ζάτοα στο σμε γκρτσι»

Δημιουργήσαμε το http://entopios.wordpress.com/ με μοναδικό μας στόχο να προβάλουμε και να προωθήσουμε την ιστορία, τον πολιτισμό και την παράδοση των Μακεδόνων, στους 13 νομούς της Μακεδονίας, αποτελώντας ταυτόχρονα και μια γέφυρα επικοινωνίας ανάμεσα στους μακεδονικούς συλλόγους που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και στη διασπορά. Στο πλαίσιο αυτό, θα προβάλλουμε τις δραστηριότητες και τις εκδηλώσεις των συλλόγων μας, εντός και εκτός συνόρων.
Ταυτόχρονα, σε συνεργασία με ενημερωτικά portal και όχι μόνο, θα δημοσιεύουμε ειδήσεις και θέματα που αφορούν το σήμερα και το αύριο της Μακεδονίας, ενώ θα υπάρχει αναφορά και στη συνεχιζόμενη προπαγάνδα των Σκοπιανών, και των λιγοστών εν Ελλάδι υποστηρικτών τους, που επιχειρούν μεθοδικά να οικειοποιηθούν την ταυτότητα και την κληρονομιά μας, ως πρώτο βήμα μελλοντικών εδαφικών αξιώσεων κατά της χώρας μας.
Οι Μακεδόνες, είτε ελληνόφωνοι είτε σλαβόφωνοι, είμαστε περήφανοι για την καταγωγή μας. Είμαστε Μακεδόνες. Γιατί είμαστε Έλληνες. Και για όσους κάνουν πως δεν το άκουσαν : Μακέντοντσι σμε ζάτοα στο σμε γκρτσι !!!

Μακεδόνας Έλληνας

6 σχόλια:

  1. Καλή ευόδωση και επιτυχία 'στο έργο σας.Με τις καλύτερες ευχές μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μακέντοντσι σμε ζάτοα στο σμε γκρτσι !!!

    Πολύ ωραία! Ας μιλάμε όλοι οι Μακεδόνες μακεδονικά, και ας λένε μερικοί ότι είναι Γκρτσι!!!! Δεν μας χαλάει.... Χαχαχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΔΙΓΛΩΣΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΣΩΣΤΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΤΙΚΑ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΛΑΒΟΦΩΝΟ ΙΔΙΩΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΟΠΙΑΝΗ ΓΛΩΣΣΑ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ ΣΕ ΛΕΞΕΙΣ(ΣΕΡΒΙΚΑ) ΚΑΙ ΑΛΦΑΒΗΤΟ ΤΟΥ 1945 ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΙΤΟ. ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΜΠΕΛΟ ΜΟΡΕ 4-5000 ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ ΚΟΜΙΤΑΤΖΗΔΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΚΟΠΙΑΝΟΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΣΚΕΤΟ ΒΟΥΛΑΡΟΙ ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΕΣΘΕ ΕΘΝΙΚΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΗΘΙΚΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΝΑ ΟΝΟΜΑΤΙΖΕΤΕ ΩΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΔΙΩΜΑ ΠΡΩΤΟΝ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΔΙΑΛΕΚΤΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΡΑ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΛΕΚΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΛΑΒΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΩΣ ΟΝΟΜΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ Η ΔΕ ΤΕΧΝΙΤΗ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ 19 ΑΙΩΝΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΤΙΠΟΤΑ ΕΞ'ΑΛΛΟΥ ΟΠΩΣ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΥΤΟΙ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ-ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΓΡΕΚΟΜΑΝΟΥΣ ΑΡΑ ΤΖΑΜΠΑ ΧΑΡΗΚΕΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΝΗΣΙΟΥ Μ... ΑΒάρδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Kαλή αρχή στους/ον διαχειριστές/η!
    'Όλο και περισσότεροι γηγενείς μακεδόνες ασχολούνται με την μακεδονία, είναι ένα τσουνάμι που δεν σταματά...τον ενδιαφέρον που εισπράττουμε καθημερινός από τους γηγενείς μακεδόνες έχει ξεπεράσει κάθε σκέψη μας.
    Όλοι μαζί στο ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ στην Σιταριά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπέλο Μόρε, γιατί πιστεύεις πως αυτοπροσδιορίζονται Έλληνες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. χα χα μπελομορε εγραψες, τραβα τωρα κοψε τα σχολια στο δικο σου μπλογκ
    Τωρα που μαζεψες εκει μεσα και το Μισιρκωφ/Αριστοτελη/Πασπαρογατο γινατε το κλουβι με τις τρελλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία θα περιέχουν Greekenglish, ύβρεις, μειωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς δεν θα αναρτώνται.