Το blog, για τους λόγους που βιώνουμε προσωπικά, οικογενειακά και κοινωνικά, αλλάζει την κύρια κατεύθυνσή του και επικεντρώνεται πλέον στην Κρίση.
Βασική του αρχή θα είναι η καταπολέμηση του υφεσιακού Μνημονίου και όποιων το στηρίζουν.
Τα σχόλια του Κρούγκμαν είναι χαρακτηριστικά:
...Άρα βασιζόμαστε τώρα σε ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να «πεθάνει στη λιτότητα» προκειμένου να πληρώσει τους ξένους πιστωτές της, χωρίς πραγματικό φως στο τούνελ.Και αυτό απλώς δεν πρόκειται να λειτουργήσει....[-/-]....οι πολιτικές λιτότητας οδηγούν την οικονομία σε τόσο μεγάλη ύφεση που εξανεμίζονται τα όποια δημοσιονομικά οφέλη, υποχωρούν τα έσοδα και το ΑΕΠ και ο λόγος του χρέους προς το ΑΕΠ γίνεται χειρότερος.

Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Η έκθεση κόλαφος του Γραφείου Προϋπολογισμού του Κράτους της Βουλής.

Κόλαφο για το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης και τα αποτελέσματα του Μνημονίου αποτελεί η τριμηνιαία έκθεση του Γραφείου Προϋπολογισμού του Κράτους στη Βουλή, που δόθηκε χθες στη δημοσιότητα.

Η υπό τον καθηγητή Παναγιώτη Λιαργκόβα έκθεση ακυρώνει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την αισιόδοξη ρητορείας της Μνημονιακής κυβέρνησηςκαι αποκαλύπτει όλα τα λάθη της μνημονιακής πολιτικής, που οδηγούν αναπόφευκτα σε νέα μέτρα που θα ανατροφοδοτούν την ύφεση. Ελπίζω να μην τους απολύσουν και αυτούς.

Διαβάστε την έκθεση κόλαφος, που δεν την έγραψε ούτε ο Κρούγκμαν, ούτε ο Λαπαβίτσας και ούτε ο Βαρουφάκης....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια τα οποία θα περιέχουν Greekenglish, ύβρεις, μειωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς δεν θα αναρτώνται.