Το blog, για τους λόγους που βιώνουμε προσωπικά, οικογενειακά και κοινωνικά, αλλάζει την κύρια κατεύθυνσή του και επικεντρώνεται πλέον στην Κρίση.
Βασική του αρχή θα είναι η καταπολέμηση του υφεσιακού Μνημονίου και όποιων το στηρίζουν.
Τα σχόλια του Κρούγκμαν είναι χαρακτηριστικά:
...Άρα βασιζόμαστε τώρα σε ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να «πεθάνει στη λιτότητα» προκειμένου να πληρώσει τους ξένους πιστωτές της, χωρίς πραγματικό φως στο τούνελ.Και αυτό απλώς δεν πρόκειται να λειτουργήσει....[-/-]....οι πολιτικές λιτότητας οδηγούν την οικονομία σε τόσο μεγάλη ύφεση που εξανεμίζονται τα όποια δημοσιονομικά οφέλη, υποχωρούν τα έσοδα και το ΑΕΠ και ο λόγος του χρέους προς το ΑΕΠ γίνεται χειρότερος.

Παρασκευή 8 Αυγούστου 2008

Τελικά οι Σκοπιανοί παρέλασαν ως FYROM




3 σχόλια:

  1. Δεν ξερω τι να πω! πάλι καλα; Ουφ! ευτυχώς;

    Ως εδω παμε καλα... απο τωρα και περα τι γινεται:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από εκεί και πέρα Γρηγόρη θα δούμε το MKD στις οθόνες μας και θα ακούγεται από τα ξένα αθλητικά κανάλια το "the Macedonian athlete".
    Δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα και θα χρειαστούμε πολύ κόπο για να το αλλάξουμε αυτό. Ευτυχώς βοηθάει και ο Γκρουέβσκι με την εθνικιστική του πολιτική σε αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οπως αλλαξαν οι τσεχοσλοβακοι και τους λεμε τους μεν τσεχους τους δε σλοβακους ,οπως αλλαξαν οι γιουγκοσλαβοι και τωρα τους λεμε σλοβενους.σερβους κτλ κτλ...ετσι θα αλλαξει και το δικο τους...
    αρκει να επιμεινουμε με υπομονη και πυγμη..το δικαιο ειναι με το μερος μας.καποιοι σημαντικοι συμμαχοι επισης.επιπλεον συγκριτικα με μας ειναι απαλειφαδι ως δυναμικη το βορειο κρατιδιο .το λοιπον οφειλουμε να κερδισουμε την μαχη του ονοματος με τους monkeydones .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία θα περιέχουν Greekenglish, ύβρεις, μειωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς δεν θα αναρτώνται.