Το blog, για τους λόγους που βιώνουμε προσωπικά, οικογενειακά και κοινωνικά, αλλάζει την κύρια κατεύθυνσή του και επικεντρώνεται πλέον στην Κρίση.
Βασική του αρχή θα είναι η καταπολέμηση του υφεσιακού Μνημονίου και όποιων το στηρίζουν.
Τα σχόλια του Κρούγκμαν είναι χαρακτηριστικά:
...Άρα βασιζόμαστε τώρα σε ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα είναι αναγκασμένη να «πεθάνει στη λιτότητα» προκειμένου να πληρώσει τους ξένους πιστωτές της, χωρίς πραγματικό φως στο τούνελ.Και αυτό απλώς δεν πρόκειται να λειτουργήσει....[-/-]....οι πολιτικές λιτότητας οδηγούν την οικονομία σε τόσο μεγάλη ύφεση που εξανεμίζονται τα όποια δημοσιονομικά οφέλη, υποχωρούν τα έσοδα και το ΑΕΠ και ο λόγος του χρέους προς το ΑΕΠ γίνεται χειρότερος.

Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2008

Έχουμε τρελλαθεί τελείως; Δεύτερος σταθμός διοδίων στο δρόμο Θεσσαλονίκης-Κατερίνης!

Λειτουργία και δεύτερου σταθμού διοδίων στην εθνική οδό μεταξύ Θεσσαλονίκης Κατερίνης ενέκρινε το ΥΠΕΧΩΔΕΈτσι από τον προσεχή Μάρτιο το κόστος για τη διαδρομή Θεσσαλονίκη-Κατερίνη μήκους μόνο 44χλμ θα φθάσει έως και τα 8 ευρώ.!

Η παράνοια βέβαια δε σταματά εδώ καθώς τα νέα διόδια πρόκειται να χτιστούν σε μήκος μόλις 10 χλμ από τα ήδη υπάρχοντα διόδια Μαλγάρων!Συγκεκριμένα στο ύψος του Αιγινίου, πριν από τον ποταμό Αλιάκμονα.Μάλιστα οι εργασίες κατασκευής του σταθμού των διοδίων από την εταιρεία ΑΙΓΑΙΟ Α.Ε. έχουν ήδη ξεκινήσει.Μαζί τους όμως ξεκίνησαν και οι διαμαρτυρίες των κατοίκων, κατʼ αρχήν του Αιγινίου,πραγματοποίησαν ήδη την πρώτη λαϊκή συνέλευσή τους και εξέλεξαν τα μέλη της επιτροπής αγώνα για να οργανώσουν τις κινήσεις, ώστε να αποτραπεί η λειτουργία των διοδίων.

Το έργο ξεκίνησε μετά τη συμφωνία του κράτους με την ΑΙΓΑΙΟ Α.Ε., μια συμφωνία όμως που διπλασίασε τους σταθμούς διοδίων και επέφερε μεγάλες αυξήσεις πριν ακόμη ξεκινήσουν τα έργα...

http://greece-salonika.blogspot.com/2008/11/blog-post_05.html

Δεν είναι μόνο αυτό το αίσχος. Είναι ότι και πληρώνεις την καρμανιόλα των Τεμπών-Σκοτίνας  με 5.20. Δηλαδή έλεος με την κλοπή !!!
Που είναι οι Μακεδόνες και Θεσσαλείς βουλευτές ?

1 σχόλιο:

  1. Εδώ ανέβασαν τα ΗΔΗ ΥΠΕΡΟΓΚΑ τέλη κυκλοφορίας κατά 20%, στα διόδια θα κολλήσουν ;

    ΑΙΣΧΟΣ !!!

    stormtrooperGR

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια τα οποία θα περιέχουν Greekenglish, ύβρεις, μειωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς δεν θα αναρτώνται.